Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pompa de benzina daihatsu feroza

Sandor.mg42

Postări Recomandate

Re: Pompa de benzina daihatsu feroza

Este 300-350 ron una ''universala'' care se potriveste la Feroza, daca ti se pare mult ne interesam de altceva.Nu am studiat partea asta pentru ca am luat ''universala'' dar tind sa cred ca ar merge o pompa de la orice masina pe injectie cu motor de 1.6 ar trebui sa bage aceiasi presiune, daca baga mai mare nu vad care sa fie problema.

Ai grija cand schimbi ca exista riscul ca ,conducetele sa fie coapte si sa cedeze pe undeva, eu aveam un por si tasnea asa ca din siringa :)

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pompa de benzina daihatsu feroza

Eu am montat o pompa de benzina de la Audi , masina functioneaza cu el dar relantiul se ridica cateodata la 1100 dupa aia scade la 900 , eu banuiesc ca pompa de benzina e responsabil pentru treaba asta ca inainte nu facea figuri . Oricum vreau sa schimb si conductele ca sunt tare ruginite . Cineva o promis ca mai aduce o pompa ca sa incerc si cu aia , daca nici asa no sa mearga bine atunci trebuie neaparat sa cumpar una universala ! Mersi pentru sfaturi !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare