manolacheandrei Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 salut. a fost cineva cu masina pe muntele Olimp? se poate urca ? ce fel de traseu este,dificil? este nevoie de track sau sunt indicatoare Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruff Riders Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Re: track muntele Olimp Grecia Salut, am fost eu acum cativa ani cu Toyota Yaris; asa ca iti dai seama cam cat de greu este traseul. De fapt este un drum forestier foarte bun, comparativ cu ce vedem pe la noi prin tara. Nu imi amintesc pana la ce altitudine am urcat, dar o sa caut pe acasa prin poze si iti spun. :h5 PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link to comment Share on other sites More sharing options...
codufiscal Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Re: track muntele Olimp Grecia Cea mai uzuala ruta de a merge cu masina pe muntele Olimp este de la Litochoro pina la Prionia, la cota 1100, drum asfaltat aproape in intregime. Oricum, se poate merge cu orice masina. Insa nu se poate spune ca ai urcat pe Olimp. E ca si cum ai merge pina la Sinaia si te-ai lauda ca ai urcat pe Bucegi. De la Prionia poti merge pina la refugiul A la 2060 si de acolo poti urca pina pe Mytikas, cel mai inalt virf din Olimp, parca 2919. Sau daca ti se pare prea greu Mytikas, se poate doar Skolio, cu 1 m mai jos ca altitudine, insa mult mai usor de abordat. Nu ai nevoie de track-uri. Toate traseele sint foarte bine marcate. In Litochoro ai indicatoare. E greu tare sa te ratacesti, chiar si pe ceata (nori). Atentie, de la Prionia in sus e cam greu cu apa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Re: track muntele Olimp Grecia Am fost si eu.drumul este criblura gen asfalt si dupa forestier cu serpentine. Piatra uscata,fara necesitati de 4x4, dar binevenit, binenteles....eu am mers cu auto, si cu un ATV 4x4.....cind i-am spus grecului la inchirieri ce vreau sa fac cu el si ca nu trebuie sa ma lase in drum, a scos un Bombardier din garaj si a dublat pretul pentru inchriere si asigurare cind a vazut ca stiu cum sa-l manevrez si cit de hotarat sunt ... Daca mergi vara ,undeva la jumatatea urcarii-cind se termina criblura parca, este o cascada,apa rece,loc pentru baie si plaja..... PS cam anost peisajul si offroad prin livada de maslini....bleah...dar m-am ales cu ceva amintiri placute. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolacheandrei Posted January 22, 2015 Author Share Posted January 22, 2015 Re: track muntele Olimp Grecia multumesc de sfaturi . o sa revin in vara cu impresi Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts