Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

frontera A 2.5 tds 1997 - volanta masa dubla?

radu69octavian

Postări Recomandate

Re: frontera A 2.5 tds 1997 - volanta masa dubla?

Ai tras lozul castigator,volanta este cu masa dubla..!Felicitari!

Sincer te sfatuiesc sa pui unul SH,cel nou (pe care ti-l vei permite )va mirosi a ars IMEDIAT ce te dai la ea in teren sau urci o bordura mai mare.

Sa inteleg ca vrei sa schimbi volanta..? :ha: Daca nu troncane,las-o asa.Daca troncane,cauta una SH-Din cate stiu astea de 2.5 nu cad.Nu umbla pe acolo ca ti se pare tie sau ca a zis mecanicul ca ar fi bine.

Daca patineaza deranjant,atunci te poti apuca de el.

0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am un prieten caruia i-a cazut si volanta , are cateva fisuri maricele .

Tipul e suparat rau , nu exista varianta AM si pe original e 18000 ( optsprezece mii ) de lei . :uameni

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

La 2,8 am avut volanta cu masa dubla care s-a dus in timp. Am inlocuit chitul de ambreiaj cu unul Luk si am transformat volanta prin sudare si echilibrare intr-una cu masa simpla. De ceva timp folosesc masina si nu-mi pare nimic suspect, in sensul ca functioneaza foarte bine si asa, fara batai sau zgomote.

Link spre comentariu

Transformarea in volanta cu masa simpla, adica cele doua parti ale volantei sunt sudate intre ele dupa care volanta rezultata este echilibrata . N-am fost de fata, operatia s-a efectuat la un meserias la Vidin, eu asistand doar la montarea acesteia pe masina. Nu stiu cum a fost echilibrata, dar banuiesc ca la strung. Important este ca dupa treaba asta nu are nici un fel de bataie.

Editat de 111lsd
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Transformarea in volanta cu masa simpla, adica cele doua parti ale volantei sunt sudate intre ele dupa care volanta rezultata este echilibrata . N-am fost de fata, operatia s-a efectuat la un meserias la Vidin, eu asistand doar la montarea acesteia pe masina. Nu stiu cum a fost echilibrata, dar banuiesc ca la strung. Important este ca dupa treaba asta nu are nici un fel de bataie.

Salut ,

nu gasesc in ruptul capului o volanta dubla la frontera 2.3 TD .

vreau sa te intreb: a fost sudata pe margine de jur imprejur ? la sudura din ce am inteles se distorsioneaza . echilibrarea a constat in a elimina distorsiunile ? ceva de genul :

??

la placa sudata ai pus disk cu arcuri ? chestia e ca eu am luat deja kitul si-i fara arcuri . nuam stiut ca e de la volanta .

Astept cu nerabdare raspunsul tau .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare