radu69octavian Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 (editat) salutare cine poate sa-mi spuna daca frontera A 2.5 tds 1997 are volanta cu masa dubla si ce ma sfatuiti in legatura cu kit-ul de ambreiaj,vreau sa-l schimb.Ce marca e mai buna? multumesc anticipat Editat Ianuarie 23, 2015 de radu69octavian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Re: frontera A 2.5 tds 1997 - volanta masa dubla? Ai tras lozul castigator,volanta este cu masa dubla..!Felicitari! Sincer te sfatuiesc sa pui unul SH,cel nou (pe care ti-l vei permite )va mirosi a ars IMEDIAT ce te dai la ea in teren sau urci o bordura mai mare. Sa inteleg ca vrei sa schimbi volanta..? :ha: Daca nu troncane,las-o asa.Daca troncane,cauta una SH-Din cate stiu astea de 2.5 nu cad.Nu umbla pe acolo ca ti se pare tie sau ca a zis mecanicul ca ar fi bine. Daca patineaza deranjant,atunci te poti apuca de el. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kimi Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: frontera A 2.5 tds 1997 - volanta masa dubla? Am un prieten caruia i-a cazut si volanta , are cateva fisuri maricele . Tipul e suparat rau , nu exista varianta AM si pe original e 18000 ( optsprezece mii ) de lei . :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: frontera A 2.5 tds 1997 - volanta masa dubla? Pai d`asta am spus ca ai tras lozul castigtor...Mai scumpa nu exista.Se poatepune una SH-de fapt sta e singura solutie. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
111lsd Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 Re: frontera A 2.5 tds 1997 - volanta masa dubla? La 2,8 am avut volanta cu masa dubla care s-a dus in timp. Am inlocuit chitul de ambreiaj cu unul Luk si am transformat volanta prin sudare si echilibrare intr-una cu masa simpla. De ceva timp folosesc masina si nu-mi pare nimic suspect, in sensul ca functioneaza foarte bine si asa, fara batai sau zgomote. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: frontera A 2.5 tds 1997 - volanta masa dubla? Ce inseamna sudare si echilibrare?Unde ai facut echilibrarea si cum?Ai fost de fata? 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
111lsd Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 (editat) Re: frontera A 2.5 tds 1997 - volanta masa dubla? Transformarea in volanta cu masa simpla, adica cele doua parti ale volantei sunt sudate intre ele dupa care volanta rezultata este echilibrata . N-am fost de fata, operatia s-a efectuat la un meserias la Vidin, eu asistand doar la montarea acesteia pe masina. Nu stiu cum a fost echilibrata, dar banuiesc ca la strung. Important este ca dupa treaba asta nu are nici un fel de bataie. Editat Februarie 5, 2015 de 111lsd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdansk Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 Re: frontera A 2.5 tds 1997 - volanta masa dubla? Transformarea in volanta cu masa simpla, adica cele doua parti ale volantei sunt sudate intre ele dupa care volanta rezultata este echilibrata . N-am fost de fata, operatia s-a efectuat la un meserias la Vidin, eu asistand doar la montarea acesteia pe masina. Nu stiu cum a fost echilibrata, dar banuiesc ca la strung. Important este ca dupa treaba asta nu are nici un fel de bataie. Salut , nu gasesc in ruptul capului o volanta dubla la frontera 2.3 TD . vreau sa te intreb: a fost sudata pe margine de jur imprejur ? la sudura din ce am inteles se distorsioneaza . echilibrarea a constat in a elimina distorsiunile ? ceva de genul : ?? la placa sudata ai pus disk cu arcuri ? chestia e ca eu am luat deja kitul si-i fara arcuri . nuam stiut ca e de la volanta . Astept cu nerabdare raspunsul tau . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate