Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

carte tehnica

tudordodo

Postări Recomandate

salut!

Ma poate ajuta cineva cu o carte tehnica pentru vitara(`96,1.6l,16 valve)?

A mea e in germana si nu pricep o boaba.Am masina de doua saptamani si trebuie sa-i schimb consumabilele.

Mesteru` e un prieten de-al meu si nota de plata imi vine in bere si se imparte la doi-el si io! ce sa-l pun sa mai

verifice la masina? Trebuie sa schimb uleiul in diferentiale?Daca spun prostii nu radeti,sunt batas la mecanica si e prima 4x4 pe care o am.Ce ulei sa bag in motor?Orice ajutor e binevenit!A,B,C......la....Z!

Cum atasez poze si cum le micsorez?

Revin cu poze cu masina

Bye

Vitara`96, 1.6l, 16 v

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: carte tehnica

Multam pentru urari si sfaturi.Sa le stapaniti si voi sanatosi !

suzuker,tu ce marca de ulei bagi in motor?Ce fel de ulei in punti si cutie?

Mai multe detalii pliz,ca berea o dau cand ne-om vedea! :x sau compot de prune dupa preferinte.

mersi aztec pentru carte!e de bine,poate reusesc sa dau jos prelata!macar pana nu trece vara :ypu

Link spre comentariu

Re: carte tehnica

suzuker,tu ce marca de ulei bagi in motor?Ce fel de ulei in punti si cutie?

marca e mai putin importanta, conteaza daca e mineral, semisintetic sau full sintetic. Eu am mers pe semi (elf, castrol), dar o sa bag sintetic ca e mai bun la regim de forja (probabil un 5W-30 Mobil sau Castrol) In punti nu mai stiu ce vascozitate are, dar scrie sigur in user's manual.

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare