val Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 cu trecerea timpului vopseaua de pe capacele de protectie s-a sters. ma gandeam ca cineva de pe aici a mai avut problema asta si poate a si rezolvat-o. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: reconditionare capac proiector Eu am rezolvat-o definitiv cu o laveta si diluant nitro . Pentru ca laveta era galbena , a devenit si capacul galben . Urmarea a fost normala , o carpa curata alba si mai mult diluant . Capacul devenind alb am avut intentia sa pun o emblema din autocolant , decupata la o firma care face reclame si altele asemenea . Nu s-a pus in practica dar e o posibilitate ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
val Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: reconditionare capac proiector M-am gândit si eu la un colant, dar mi-e teama ca e expus si se dezlipește ușor. O varianta de vopsire mi se pare optima, cu un colant cu negativul (dar cine face așa ceva?) si un spray mai bun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: reconditionare capac proiector O varianta de vopsire mi se pare optima, cu un colant cu negativul (dar cine face așa ceva?) si un spray mai bun. Gasesti pe careva care are un cutter-plotter si-ti poate face negativul (cei care se ocupa de colantari auto, unii au asa ceva). Cu vopseaua e mai delicat, depinde de materialul din care e facut capacul (daca e polietilena sau ceva asemanator, nu prinde nimic pe el) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate