Big.Ursu Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Amicul norvegian care ne-a vizitat tara anul trecut, m-a sunat dupa-amiaza sa sedem un pic de taina si sa-mi spuna ca e in drum spre munte, intr-o zona unde pe alocuri stratul de zapada masoara 8-10m....ne-am conversat si i-am urat drum bun...si a postat oaresce poze... A fost impresionat de Transfagarasan si cand i-am zis ca de toamna pana primavara este inchis, m-a intrebat foarte natura..."De ce ?".... La noi..un pic de zapada....A2 inchis...calamitate...etc etc....la unii se poate...la noi nu... de ce oare ???? NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! Pentru ca ... noi, automobilistii, turistii nu ne razvratim. Pentru ca ei parlamentarii, "organele" si "judeteana" numita politic e incompetent si ii doare undeva de noi. Pentru ca la noi omuletul din benzinarie care ne spala parbrizul are un ecuson cu numele lui pe ea si raspunde pentru faptele sale (cateodata neproportional cu faptele sale) dar parlamentarul incompenet care nu "debiteaza" si voteaza legi viabile si in favoarea cetateanului se ascunde dupa liste de partid. Pentru ca legile sunt facute la ordin de partea dorsala si nu de materia cenusie a parlamentului. Pentru ca la noi moda e "copy-paste", la altii cercetare, gandire, etc. Pentru ca la noi furtul este sport national (saraca oina). Pentru ca la noi deciziile in interes propriu primeaza celui interesului populatiei si nu este aspru pedepsita ... Cred ca ti-am raspuns la intrebarea retorica... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! Pentru ca ... noi, automobilistii, turistii nu ne razvratim. Pentru ca ei parlamentarii, "organele" si "judeteana" numita politic e incompetent si ii doare undeva de noi. Pentru ca la noi omuletul din benzinarie care ne spala parbrizul are un ecuson cu numele lui pe ea si raspunde pentru faptele sale (cateodata neproportional cu faptele sale) dar parlamentarul incompenet care nu "debiteaza" si voteaza legi viabile si in favoarea cetateanului se ascunde dupa liste de partid. Pentru ca legile sunt facute la ordin de partea dorsala si nu de materia cenusie a parlamentului. Pentru ca la noi moda e "copy-paste", la altii cercetare, gandire, etc. Pentru ca la noi furtul este sport national (saraca oina). Pentru ca la noi deciziile in interes propriu primeaza celui interesului populatiei si nu este aspru pedepsita ... Cred ca ti-am raspuns la intrebarea retorica... Voiam sa-ti dau o bere cand ne-am vedea....vreodata....dar iti voi da doua :( Pentru ca ai zis corect.... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! PS. Scuze pentru tutuire dar m-am lasat purtat de val. Va urmaresc de mult timp postarile de aici, de pe youtube si ... soferi indisciplinati :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 (editat) Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! Se fac demersuri pentru a tine deschis Transfagarasanul mai multe luni pe an.Exista deja districtul de la Piscu Negru care asigura dezapezirea pana undeva la cabana Capra.Nu au freza au doar lama din cate stiu deci nu pot face "tunel" prin zapada.Dupa Km 108 unde raul Capra taie drumul incep serpentinele.Acolo este un risc mare de avalanse deci cei de la drumuri nu prea au ce face este o zona de mare risc. Apare si problema asumarii raspunderii in caz de eventuale accidente.... Transfagarasanul nu este inchis total ci partial, dinspre Arges se poate trece de baraj cam 30 de km pana la km 108 "legal" iar mai sus cat poti dar pe propria raspundere..... In doua saptamani ma duc acolo, sper sa ninga :D Editat Ianuarie 24, 2015 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! PS. Scuze pentru tutuire dar m-am lasat purtat de val. Va urmaresc de mult timp postarile de aici, de pe youtube si ... soferi indisciplinati :) Voi ardelenii aveti o vorba "Sezi bland si be palinca" :)) Nu e vorba de politeturi, conteaza altceva, dar aci intram pe alte discutii :) 'mneatale sa fi sanatos..! Numa' bine ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! Cataline, as putea pune o filmare cu mine acum vreo cativa ani, cand la sf. lui IUNIE...era inchis Transfagarasanul....despre ce vorbim ??? NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! In tara asta, daca vrei ceva ce statul ar fi obligat sa faca in folosul tau, trebuie sa-ti faci tu singur. Vrei drum, fa-ti, doar ai Patrol:ha: Putem vorbi si despre pensie:grin: Imi dai si mie bere? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! "Se fac demersuri" ... M-am saturat de demersuri, studii de fezabilitate, proiecte etc. Demersurile la mine ar fi: bani pentru freze si penalizari drastice pentru castigatorul licitatiei. Penalizari care ar avea ca si subiect bunurile proprii al patronului-administratorului firmei castigatoare. Nu cred ca ar mai exista "iarna nu e ca vara", "ne-a luat pe nepregatite" sau "nu sunt fonduri". 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! Ma, voi ce aveti cu mine in seara asta de ma atacati asa ? :) Giorgele, aveam pretentii bre :) Ma lovisi cu pensia ... stii tu de ce .... In privinta berii ... sa poti tu sa bei cat pot eu sa dau....ca n-am bea impreuna prima si nici ultima oara :) Lasand "fun-ul" la o parte, este trist. Mi-aduc aminte si de cei doi colegi de forum pe care sper sa-i pot cunoaste intr-o zi @Sean70 si @Dinescu Razvan (sper sa nu incurc borcanele, daca am facut-o imi cer umilie scuze) cu brava lor interventie ....si ma uit la imaginile care sunt furnizate de un amic dintr-o lume civilizata.....imposibil sa nu te apuce dracii.... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! Nu cu Dvs. Cu incompetentii si hotii ce ne conduc. Ps. Nu sunt bautor de bere. Doar foarte rar ceva cu grade. :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! Nu cu Dvs. Cu incompetentii si hotii ce ne conduc. Ps. Nu sunt bautor de bere. Doar foarte rar ceva cu grade. :)) Gasim si din aia, de la Bihor no :) Dar nu ma mai lua cu Dvs...te rog ! :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! De ce oare? Pai la noi e cod rosu daca zapada e de 30-40 cm si costa un million de euro sa dezapezeasca o autostrada. Daca ar fi zapada de 5 metri...pfoaaaa...pai ar trebui sa fie cod maro sau vreo 30 de coduri rosii si ar costa o suta de milioane de euro o dezapezire si la cati bani au ai nostri... nu cred ca merita sa iasa din casa pentru o suta de milioane, las' ca se topeste singura. Imi aduc aminte cand eram copil ce zapezi erau iarna si nu mai murea nimeni dar acum ne-am invatat sa stam cu :pt in sus si sa asteptam autoritatile sa ne faca poteca pana la wc-ul din fundul curtii si daca tot sunt in zona sa dea si mancare la porci si sa sparga niste lemne ca e cam frig. Dupa ce termina treaba sa faca poteca si pana la carciuma si sa dea si ceva de baut ca sa nu facem plangere pentru violare de domiciliu. Cu ceva ani in urma, ceva mai multi, tot omu', chiar si al mai sarac, taia porcu', afuma carne sau o punea la untura, avea cel putin un sac de faina si unul de malai si nu trebuia sa bea doar apa plata, mai topea si zapada in caz de nevoie si nu se caca imprastiat ca are nitrati si nu e din sursa sigura si mai ales ca nu platea pentru ea. Tin minte ca daca era zapada mare si viscol bunicii mei aduceau cateva cosuri cu lemne si carbuni in casa pentru a se asigura ca a doua zi dimineata daca nu se putea ajunge la magazie nu facea nimeni turturi la oua. Unde sunt oamenii aceia? Unde este mentalitatea de atunci? Incotro ne indreptam? Probabil peste cativa ani vom face scandal cand va ploua si nu vom avea umbrela. Sa vina cineva sa-mi tina umbrela ca ploua si nu am chef sa scot mainile din buzunare. Dar las' ca incalzirea globala va rezolva problema zapezii. Probabil copii nostril o vor vedea doar in poze. Eu cred ca ar trebuisa puna o noua taxa. Ai zapada in curte? De unde o ai? Ceva documente de provenienta? Cum adica a cazut din cer? Nimic nu e gratis. Platesti taxa pentru ea. Hai ca am luat-o razna si am deviat rau de la subiect dar deh...cu zapada de 10 metri, la noi, s-ar injumatati populatia. 1 "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! @wolfman, suntem de-un 'leat si am prins si eu vremurile alea de care zici tu. Inca fac parte din tampitii care ies in fata blocului cu lopata cand ninge si fac o poteca de la scara pana unde se termina trotuarul in dreptul blocului meu. Vreme in care vecinii se uita la mine ca la "urs", alti mai arunca chistoace de tigari in cap. Sunt un prost. La tara socrii se descurca cum pot, isi fac singuri poteca din casa pana la grajd, cocina si cotetul/cotetele cu pasari cati eu nu as putea ajunge acolo - drumul este inchis (surpriza ?!). Mama sta cu ochii la TV si-si face provizii din vreme...de cand nu mai este tata, nu se mai avanta singura in nameti sau pe ghetus. Sora-mea insa ma suna de pe camp ca a ramas microbuzul intepenit (naveta Craiova - Bechet) si e viscol, dar nu pot ajunge ca drumul ...ghici...e blocat. Eu plec in interes de serviciu cu masina personala, ca institutia nu are masini capabile sa faca un drum de genul Craiova - Calafat (90km) in conditii de iarna. Dar ARE MARI PRETENTII CU TITLU DE OBLIGATIVITATE. Unde-s vremurile alea bune ? :( NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 (editat) Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! .... A fost impresionat de Transfagarasan si cand i-am zis ca de toamna pana primavara este inchis, m-a intrebat foarte natura..."De ce ?".... La noi..un pic de zapada....A2 inchis...calamitate...etc etc....la unii se poate...la noi nu... de ce oare ???? "pen'ca nu este bani domnu' !!!" de fapt ptr ce e o lene patologica, ptr ca e o fuga de raspundere dusa la rang de arta....pe scurt ptr ca pot....pot sa-i doara in poola de noi care-i platim.. iti dai seama ca aia de la drumuri din AG si SB, nu is in stare sa intretina iarna drumurile normale... chiar ii crezi in stare sa intretina Transfagarasanul iarna? ala nu e aleea din spatele blocului unde ne plangem ca nu dezapezesc, pe Transfagarasan cand ninge, ninge....adica NINGE...acolo nu isi pot permite sa mearga cu baskulele cu lama in fata si spritzuitoare cu nisip in spate. Acolo le trebuie utilaj dedicat, freza tati, d'aia cum au norvegienii:wink: Si mai e un aspect, ca sa circuli cat de cat in siguranta pe drumul ala iarna, mai is niste chestii de luat in seama: - drumul ala trebuie sa fie supravegheat 24/24, ca tembeli se gasesc destui si pe la noi - trebuie monitorizare 24/24 ptr meteo, si mai ales aci ma refer la avalanse. N-ar fi fain sa auzi saptamanal la stiri ca o avalansa o maturat 30-40 de masini/autocare, sau mai rau sa fii tu cu familia printre aia "dusi cu avalansa" Sincer gandindu-ma chestiile astea 2 de mai sus, in momentul asta (nu zic ca nu s-ar putea face, sau ca nu mi-as dori sa se faca) e poate mai sanatos asa cum e...nene, o venit iarna, hai catre case toti, ne vedem la primavara..... problema tocmai aci e, ca vine primavara....si trece... si vine vara, si pe la mijlocul ei, artistii aia binevoiesc sa deschida drumul, asta mi se pare penibil. Sunt "mie'n'suta" convins ca aia nu deschi drumul decat foarte tarziu ca sa-si faca planul la telecabina, dar chestia asta e atat de puerila. Dupa mine, ala e un drum scenic, cum sunt sute prin europa si majoritatea sunt cu taxa. Sa puna nene taxa la Balea Cascada de exemplu. Pana acolo mergi gratis. Ajungi acolo ai 2 variante: - mergi cu telecabina, se plateste tarif-ul, eventual in banii aia sa primesti un tichet de parcare gratuita, in parcarea amenajata acolo. Eventual pe baza biletului de telecabina sa ai 5% reducere la serviciile de sus de la Balea Lac de exemplu, sau alt gen de avantaj ptr turist.. - mergi cu masina proprie si personala, dar platesti o taxa la intrarea pe sectorul respectiv, sa zicem ca un 30-40RON/masina mi se pare un pret super decent ptr un astfel de drum. Esti smecher, ai mers pana sus, ai condus, ti-ai facut poze de pus pe feisbuc, ai ajuns sus la Balea Lac, trebuie sa parchezi.... no problem, scoti 3-4-5-6 RON/h (in functie de "sezon" sau in functie de ce vor ei) si asta e, parchezi la Balea Lac, stai si bei o bere acolo sus...apoi cobori. in felul asta s-ar reduce traficul spre varf, care e un factor suparator si ptr natura si chiar si ptr noi, nu e placut sa urci pana acolo si sa nu ai unde sa te parchezi, sa-ti gasesti masina lovita, etc... pur si simplu nu e civilizat modul asta de turism. Pe de alta parte ar creste si traficul pe telecabina. Daca se vrea abordarea asta de "scenic road" atunci: - partea de asfalt trebuie sa fie "scenica" si la propriu si la figurat...adica pana mea, sa o faca ca lumea - buzi si cosuri de gunoi pe traseu - refugii pe traseu (adica locuri unde sa poti opri masina sa admiri peisajul. - masute/bancute ptr camping, astea in refugiile amintite mai sus - table/placi indicatoare in locurile astea de oprire. Vederi panoramica cu explicatii, sa stie turistul la ce se uita. - un serviciu de "jandarmerie" prezent si activ. Adica sa-i futa o amenda la nesimtitul care si-o golit scrumierea sau o aruncat pet-ul de la bere pe jos. Da amenda nene, adica nu de genul 100RON, sau 50RON pe loc ....ceva care sa simta la buzunar, de la 1000RON in sus. Bineinteles ca astia nu trebuie numa sa dea amenzi ptr curatenie, sa faca treaba de mentinut ordinea/curatenia/disciplina. - spatii de parcare cu plata (taxare automata, cu bariera) sus la Balea Lac. - evident, pe langa astea de mai sus, drumarii ar trebui sa deschida drumul in Mai, sa zicem ca in ultima saptamana din Aprilie sa dezapezeasca (cu freze si ce mai trebuie), sa faca reparatii si lucrari de intretinere (petice/reparatii in asfalt, inlocuire parapeti distrusi de avalanse,...) - sezonul se inchide atunci cand vremea o discteaza, nu neaparat la o data fixa. Au fost ani cu toamna foarte tarzie sau inceput bland de iarna, cand sunt convins ca nu era zapada nici in Octombrie. In felul de mai sus, fluxul de turisti le asigura niste fonduri destul de consistente, sau cel putin suficiente pentru intretinerea acestui drum. Totul ar mult mai civilizat, mai curat.. ce ziceti? visez prea frumos ? cine a vazut Glossknocker in Austrie stie despre ce vorbesc.... hai sa nu vorbim de austria, ca aia is in fata noastra cu 100 de ani... da la Croati ? mergeti in Parcul National Biokovo si urcati pana pe Varful Sveti Sava... ceva similar cu Transfagarasanul, mai scurt, mai ingust, foarte foarte spectaculos... pana mea...e tarziu.... noapte buna Romania!:uameni Editat Ianuarie 24, 2015 de l_stoian79 1 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! Hai bre ursache...esti cam sensibilos...cine s-a luat de tine? Wake up friends, si sa va intre in cap ce-am zis mai sus. Vrei, iti faci. Te pregatesti singur pentru ce crezi ca vei avea nevoie. @wolfman: oamenii aceia sunt batrani acum, si nu mai pot. Iar tinerii au internet, facebook si durere in :pt. Problema e ca noi, decreteii, ii tinem inca si pe unii, si pe altii. Cand vom ajungem noi la varsta retragerii din campia contribuabilitatii....cei care sunt batrani astazi vor fi morti, iar tinerii de astazi....vor avea o :pt moarta de durere:ha::ha: 1 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! Livache, partia de acord cu ce spui matale. Fotografiile de mai sus nu sunt facute pe vreun deal, ci tot pe munte. Daca acolo se poate, s-ar putea si la noi. In teorie. Nu am nimic impotriva instituirii unei taxe pentru un drum mai altfel, dar banii aia sa-i vad undeva. Ca de taxe sunt satul...avem taxa pentru drumuri inclusa in pretul combustiblului, avem suprataxa de 7 centi/litru cu destinatie necunoscuta, avem vigneta anuala - si ce vezi de banii aia ? Ce as face eu daca as avea puterea ? Foarte sincer va zic...fiecare locatar al imobilului/blocului fuga afara sa faca poteca. Pe strada se ocupa primaria locala, dar nu sa ingroape masinile parcate , cum se practica (sunt patit) - ci cu cap. Daca ar fi un minim de vointa, totul ar fi mult mai simplu si eficient. PS. Vezi acces interzis pe muntele nu stiu care pentru motive necunoscute, vezi "reingerii" lu' Sange ca-ti fut tie o amenda ca ai intrat cu masina pe nu stiu unde (in penis ii doare ca ai punga cu jeg stransa de pe munte sa o cobori jos). NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! Hai bre ursache...esti cam sensibilos...cine s-a luat de tine? Wake up friends, si sa va intre in cap ce-am zis mai sus. Vrei, iti faci. Te pregatesti singur pentru ce crezi ca vei avea nevoie. @wolfman: oamenii aceia sunt batrani acum, si nu mai pot. Iar tinerii au internet, facebook si durere in :pt. Problema e ca noi, decreteii, ii tinem inca si pe unii, si pe altii. Cand vom ajungem noi la varsta retragerii din campia contribuabilitatii....cei care sunt batrani astazi vor fi morti, iar tinerii de astazi....vor avea o :pt moarta de durere:ha::ha: Bre Giorgele nu se lua nimeni de mine, nu-s sensibilos de fel la asemena chestii sau poate sunt...Daca vreau sa-mi fac...ma ard...vreau sa-mi astup o groapa in fata blocului ...trotuarul spart (proaspat asfaltat)...stii ce mise spune la capatul celalalt al telefonului ? "Nu aveti autorizatie si sunteti pasibil de amenda". Si daca as vorbi cu "cvartalul", poate ca as face cheta de o lama si oamenii ar putea iesi linistiti din nameti si ne-am pisa pe ea de primarie, numa ca vezi matale...e domeniu public si nu am voie. Stii cum e taina aia..."NU FURA...STATUL URASTE CONCURENTA !!!!" Despre tineret....nu am cuvinte de lauda. Cat as vrea. Tocatul semintelor, scuipatul pe strasse, impertinenta si nesimtirea sunt atributele care-i caracterizeaza pe 90% dintre ei. Sa mai continui ??? NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! Cataline, pierdem vremea. Comunistii au construit acest drum, cu ce costuri in bani, suferinte sau vieti nu stiu. Dar l-au facut. Astia nici macar nu l-au vopsit. Despre ce vorbim? Noi trebuie sa ne dezvoltam talentul de a ne face ce ne trebuie, pe banii nostri, fara sa ne arda. Pentru ca ei isi fac ce le trebuie, si mai mult decat atat, tot pe banii nostri, fara ca noi sa-i putem arde. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! Giorgel, daca bine tin minte au murit cam saizeci de oameni. Nimeni nu pomeneste ca sunt detinuti sau militari in termen. Oricum, este irelevant. Cam saizeci de suflete au pierit ca sa avem noi Transfagaraseanul. Era incapatanarea lui Ceausescu sa uitam "Drumul regelui", adica Transalpina. Lururile marete cer din pacate jertfe. In cazul Transfagarasanului cele saizeci si ceva de vieti omenesti. Ultima oara l-am parcurs prin 2009. Desi peticita ni s-a parut superba. Atat mie cat si prietenei de atunci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! Unde-s vremurile alea bune ? :( Ehe...s-au dus...au ramas doar in amintirile noastre. Adevarul este ca pe la tara au ramas foarte putini tineri si cei batrani nu prea mai pot. Si majoritatea celor tineri ce au ramas stau prin carciuma tot pe banii celor batrani si cer bani pentru tzoale de firma si pentru smartphone ca sa poata sa asculte maneaua oriunde. E grea munca si nu cumva sa-i vada cineva cu lopata in mana ca ii pun pe feisbuc si se fac de rahat. Suntem ultima generatie, din pacate, cu capul pe umeri. Gata...s-a terminat...iremediabil, zic eu (sper sa ma insel). Am doi baieti si ma gandesc cu groaza la vremurile ce va sa vie. Daca-i educ asa cum trebuie vor fi probabil marginalizati de societatea "multilateral dezvoltata" sau intr-un caz fericit vor ajunge sa conduca "oile" si "bovinele" din generatia feisbuc iar daca nu...Dumnezeu cu mila, probabil ca ma vor vizita doar in ziua de pensie (daca ajung pana acolo). Stii care e culmea legat de folosirea masinii personale in interes de serviciu? Hai ca iti spun. Sa folosesti personala si apoi sa fii luat la POOOLA ca de ce nu ai plecat cu masina de serviciu. Nu e gluma. Am patit-o si de atunci am zis: sa va FOOT. Nu se poate, nu plec. A mai spus un coleg inainte de niste taxe speciale pe anumite drumuri. Buuun. Intr-o tara civilizata se poate dar la noi...la noi abia asteapta baietii destepti sa inventeze o noua taxa pentru a-si mai umple sacii cu toate ca Dana e cu ochii pe ei. Ne-am nascut prea tarziu Ursule. Cu cativa zeci de ani mai tarziu. Daca eram mai prosti, eram fericiti. Iar n-are legatura cu subiectul discutiei ceea ce am scis acum dar las' sa mai fac si eu putin off topic. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! (...) Vrei drum, fa-ti, doar ai Patrol:ha: (...) In mai 2011 am incercat sa trec Tranfagarasanul, dar - desi zapada avea 10 cm - drumul era inchis si nu oricum, pusese un tronson de beton pe toata latimea drumului, astfel incat nici nu puteai sa-l ocolesti, nici sa treci peste el (asta era dinspre Sibiu, nu stiu cum fac dinspre Curte de Arges). Cat despre avalanse (mentiona un coleg), pe afara se duc unii care dau cu bombardeaua, le declanseaza controlat, si tin drumurile deschise :grin: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! plingerile sint inutile... atita timp cit ii lasam acolo, in parlament, pe hotii de azi, tot aia o sa fie. ce pretentii poti avea de la needucatii aia? toate boarfele de oameni de pe vremea lui ceasca au ajuns in parlament, mai nou si odraslele lor. aprozaristi cu 4 clase, turnatori cu diploma de merit, mincinosi cu doctorate... in 2016 sa-i lasam din nou sa intre acolo sa ne mai faca 4 ani de viata frumoasa. :old The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! plingerile sint inutile... atita timp cit ii lasam acolo, in parlament, pe hotii de azi, tot aia o sa fie. ce pretentii poti avea de la needucatii aia? toate boarfele de oameni de pe vremea lui ceasca au ajuns in parlament, mai nou si odraslele lor. aprozaristi cu 4 clase, turnatori cu diploma de merit, mincinosi cu doctorate... in 2016 sa-i lasam din nou sa intre acolo sa ne mai faca 4 ani de viata frumoasa. :old Foarte frumos spus. Și foarte adevaraaaat! Și sunt de acord și cu ce au spus colegii de mai sus ... fiecare își varsă amarul și toți vedem, fiecare prin ochii lui, problemele și rezolvările posibile. Ne plângem de stat, de hoții ăștia de la guvernare (toți de la ”Revoluție“ încoace), de taxe, de nesimțirea și lipsa bunului simț a semenilor, de viitorul sumbru ce se prefigurează ș.a.m.d. Dar să revenim la ce ai scris mai sus. Cum să facem să nu-i lăsăm să ajungă în funcții în 2016? Am putut noi face vreodată ceva prin vot, a contat vreodată votul nostru, sau a ieșit cine-a trebuit, tot timpul? Există o dorință unanimă a românilor? Cât la sută din români sunt conștienți? (Întreb asta pentru că dacă te uiți pe youtube la Vax Populi - la întrebări banale ca: ”Cine este președintele României?“, sau ”Cum se numește țara noastră?“, o mare parte dintre respondenți n-au habar!!!) :uameni Așadar, ce putem face noi, procentul celălalt, cei conștienți de realitatea înconjurătoare? Credeți că se poate schimba ceva în Parlamentul României fără să-i luăm cu furcile și cu topoarele p-ăia, de pe ouă, de-acolo? Eu nu cred! Îi vom lua vreodată pe sus? Eu nu cred - atunci putem să ne plângem în continuare. Ne avem unii pe alții și ne mai descărcăm și noi amarul. Atât! Până la urmă, Transfăgărășanul e frumos și vara! :ha::ha::ha: Toate cele bune!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 (editat) Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!! Stelea am vazut ca ai mai avut ceva intalniri cu salvamont Dambovita, banuiesc ca ai vazut ce viata grea au uneori voi restul care a-ti mai fost pe la rescue stiti ce greu este sa salvati 4-5 turisme din nameti.Asa este si acolo vorbim de Tranf o mana de oameni trebuie sa aiba grija ca eu fraierul de la oras sa nu o mierlesc.Acea mana de oameni sunt:2 jandarmi montani, cei de la salvamont Arges, ceva oameni de munte de pe la pensiuni si aia de la drumuri.Salvamont Arges nu stiu daca are in posesie un amarat de 4x4 poate vreunul din membrii dar al lui personal, jandarmii au un Terano...Raspunderea pica cred in spinarea celor de la drumuri care neavand cu ce preferasa inchida drumul, pe partea cu Arges nu stiu sa existe dale be beton sau bariera stiu doar ca uneori inchid tunelul cu gard. Si ma repet:este inchis partial iarna nu se poate traversa dinspre Arges puteti urca pana la Cabana Capra depinde de vreme doar ca acolo acum este soare si in doua ore o pune de 1 metru, patit acum 2 ani. Editat Ianuarie 25, 2015 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate