Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Incompetenta ? Da....MAXIMA !!!

Big.Ursu

Postări Recomandate

Re: Incompetenta ? Da....MAXIMA !!!

Foarte frumos spus. Și foarte adevaraaaat! Și sunt de acord și cu ce au spus colegii de mai sus ... fiecare își varsă amarul și toți vedem, fiecare prin ochii lui, problemele și rezolvările posibile. Ne plângem de stat, de hoții ăștia de la guvernare (toți de la ”Revoluție“ încoace), de taxe, de nesimțirea și lipsa bunului simț a semenilor, de viitorul sumbru ce se prefigurează ș.a.m.d.

Dar să revenim la ce ai scris mai sus. Cum să facem să nu-i lăsăm să ajungă în funcții în 2016? Am putut noi face vreodată ceva prin vot, a contat vreodată votul nostru, sau a ieșit cine-a trebuit, tot timpul? Există o dorință unanimă a românilor? Cât la sută din români sunt conștienți? (Întreb asta pentru că dacă te uiți pe youtube la Vax Populi - la întrebări banale ca: ”Cine este președintele României?“, sau ”Cum se numește țara noastră?“, o mare parte dintre respondenți n-au habar!!!) :uameni

Așadar, ce putem face noi, procentul celălalt, cei conștienți de realitatea înconjurătoare? Credeți că se poate schimba ceva în Parlamentul României fără să-i luăm cu furcile și cu topoarele p-ăia, de pe ouă, de-acolo? Eu nu cred!

Îi vom lua vreodată pe sus? Eu nu cred - atunci putem să ne plângem în continuare. Ne avem unii pe alții și ne mai descărcăm și noi amarul. Atât!

Până la urmă, Transfăgărășanul e frumos și vara! :ha::ha::ha:

Toate cele bune!:h5

procentul celor care stiu pe ce lume traiesc ( :rsp ) poate decide ca e vremea sa candideze. daca oferi oamenilor alternative, acum sint dispusi sa le accepte. am un bun prieten care acum citiva ani (alegerile trecute) a spus ca el nu candideaza ca primar acolo unde are casa de vacanta, desi oamenii il sustin. anul trecut, dupa ce primaria a chetuit 200.000 ron pe un podet pietonal fara partea de trecere - doar structura, bazata pe fostul podet (parca am mai pus poza podului minune, daca nu, o gasesc eu), deci dupa asta, s-a hotarit ca e vremea sa candideze. sper sa nu-i treaca, pentru ca are podetul in fata.

ca el mai sint destui. iar in parlament se poate ajunge, totul e sa vrei. merita sa votezi un independent doar ca sa vezi ce fata fac mogulii cind se trezesc ca au cheltuit banii de campanie si au ramas pe afara... si mai ales au ramas la mina unora pe care i-au supt ani de zile :grin:

eu vreau si transalpina si transfagarasanul deschise, pentru ca altfel pierd bani. pe care de anul asta sint decis sa-i recuperz in instanta, pentru ca platesc taxe si alte taxe si peste taxe si nu beneficiez de drumuri. o sa incerc sa obtin ca pe perioada cit astea 2 drumuri sint inchise, statul sa-mi plateasca daune. avocati buni am in familie.

Editat de air_wolf

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Il ultima perioada pentru unii din zona nu o contat daca drumul este deschis sau nu a contat altceva si anume acele nenorocite de minihidrocentrale.De acolo probabil au venit sau vin ceva banuti.Pe malul stang al lacului drumul spre Cumpana au inceput sa taie padure, camioanele cu lemne macina asfaltul de la baraj in jos, alearga ca niste cretini deci mare grija pe acel sector de drum.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Bogdan, al subiect dezbatut de alti colegi pe aici.Mie mi se pare ca au ceva impact asupra mediului si faunei...parerea mea nu sunt hidrolog sau biolog.In fine au mutat altii sate intregi sa faca lacuri de acumulare....

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Cam saizeci de suflete au pierit ca sa avem noi Transfagaraseanul. Era incapatanarea lui Ceausescu sa uitam "Drumul regelui", adica Transalpina...

Transfagarasanul are farmecul sau aparte la fel ca si zona ce il inconjoara.

Din pacate cei care au murit pentru aceasta bucata de drum, au murit in zadar atata timp cat aceleasi lichele ne conduc de 30 de ani.Va ramane un drum inchis mai bine de 6 luni in fiecare an...

Ar fi buna o taxa, dar e fara folos atata timp cat banii colectati se duc *ulii de suflet fara vreo investitie in acel sector de drum.

Cat despre soseaua-manelista Transalpina...o sosea construita exclusiv pentru a despaduri austriecii versanti intregi in timp record.

O sosea ce va fi vesnic in reparatii si pe care ne vom aventura indifferent de anotimp...pe propria raspundere.

procentul celor care stiu pe ce lume traiesc ( :rsp ) poate decide ca e vremea sa candideze.... ca el mai sint destui. iar in parlament se poate ajunge, totul e sa vrei. merita sa votezi un independent doar ca sa vezi ce fata fac mogulii cind se trezesc ca au cheltuit banii de campanie si au ramas pe afara...

Care VOT, care ai lor si care sunt restul ?

O sa votam pentru noi cand o sa zboare Nissan-ul...sau Toyota.

Avem cel mai mare pret/km de autostrada (probabil din lume) in timp ce... NU AVEM AUTOSTRAZI !

70 % din drumuri sunt vesnic in reparatii, care de obicei sunt de mantuiala, in timp ce platim taxe peste taxe sa circulam ca in UE :ha:

Iar legat de zapada...atata timp cat se curata drumurile cu aceleasi utilaje de pe vremea lui Ceausescu, utilaje care au fost luate pe nimic de aceeasi nemernici care castiga si licitatiile de profil...

In fine...lasa ca vine ARMATA sa ne scoata din case, sa ne umple camara in timp ce jelim in fata camerelor de filmat, sa ne dea zapada din curte, sa ne hraneasca animalele, etc.

Noi sa fim sanatosi ! Restul sunt detalii !

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Update....

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

...si cand zapada a ajuns la 8 m au zis si eu stop joc...au inchis soseaua, pret de vreo 2 zile....

Azi la intoarcere..

Editat de Big.Ursu

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Impresionant!

Cu ce dracu' au taiat malurile alea asa drept,ca eu nu cunosc nici un utilaj capabil sa faca asa ceva la inaltimea aia?

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Impresionant!

Cu ce dracu' au taiat malurile alea asa drept,ca eu nu cunosc nici un utilaj capabil sa faca asa ceva la inaltimea aia?

....poate asa....[video=youtube;uH2zGQm1O-c]https://www.youtube.com/watch?v=uH2zGQm1O-c

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare