Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Diferente euro2-euro3 motor terrano r20 2,7tdi

lica_lkw

Postări Recomandate

Va salut si va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am gasit un terrano r20 2,7 euro3 si partea interesanta,utilitara, 2001,multi km (450k) motor nefunctional(nu stiu detalii deocamdata), am un r20 2,7 1997 euro2. Ma intereseaza diferentele dintre motoarele euro2 euro3,sunt numai la anexe,respectiv,pompa, injectoare,turbo etc sau este diferit ca si motor(nu pare). In principiu as folosi asta din 1997 ca donator sa fac utilitara si sa o si INMATRICULEZ. Multumesc! Editat de lica_lkw
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Diferente euro2-euro3 motor terrano r20 2,7tdi

Din cate stiu eu sunt identice motoarele si tot ce tine de mecanica. Producatorul dorind sa aduca la vremea aceea doar o schimbare de aspect.

Editat de Irod

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Trecerea la euro3 a fost impusa de normele internationale,aparent, lasand la o parte face lift-ul masinile par identice mecanic, revin cu intrebarea privitoare la diferentele motor/accesorii.Motoarele au coduri diferite?

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Diferenta e majora la timbrul de mediu :))) si eu am un T2 din 2001 tot 2.7TDi autoutilitra N1, timbrul de mediul la euro 2 este 590 si a euro 3 vreo 120,

Mercedes G Wolf 461 300GD

Nissan Terrano II R20 2.7 TDi

Link spre comentariu

...multumesc,dar era vorba de punctele in care difera motoarele/anexele,pentru valoarea timbrului de mediu sunt site-uri dedicate nu poluam forumul...:grin:

Se poate inchide. M-am lamurit. Multumiri de gazduire!

Editat de lica_lkw
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare