Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

lada niva

Vizitator ronin

Postări Recomandate

Vizitator ronin

Mesaj sters: user inactiv; lipsa prezentare.

Am pastrat topicul, deoarece consider ca 10 pagini cu impresii despre Niva, pot ajuta pe cei interesati.

Editat de MagnuM

Editat de MagnuM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 91
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: lada niva

ce parere aveti de accesoriile oferite de importatorii de la noi?

multumesc.

de exemplu bullbarul+troliul se vor desprinde de caroserie la prima troliere

adica asa:

e normal sa se desprinda daca nu le-a prins bine mecanicul :ha: asta e se mai intampla :D

Link spre comentariu

Bine ai venit. Si eu am o Niva, dar nu am luat-o noua. E OK masinuta. Mere pe unde nici nu te astepti. Chiar si nepreparata.

Eu zic ca nu are rost sa le ceri prea multe sa iti puna pe ea. De ex troliu la importator e mult mai scump decat daca il cumperi tu si ti-l pune cineva. Scarile laterale (eu am, ca asa am luat-o) cand iesi in teren, dai cu ele de iti sar dintii ssi mai si opresti si cobori sa vezi cu ce ai lovit.

Dar, per total e bua. Eu nu am AC pe ea, si nici nu imi pun. Oricum respira peste tot, dar, deschizi frumos cele 2 geamuri si e bine. Casetofon, mai bine iti pui tu ce vrei si bineinteles, la un pret mai bun ca al lor.

Link spre comentariu

Ca fost posesor de Niva pot spune ca asa: daca labachele care i-a fixat bara cu troliu are numa' atata minte sa prinda sub bara cu 2 suduri si crede ca tzine, apoi atunci sa se lase de meserie si sa se apuce de ciorbe si mici - poate o sa-i iasa mai bine, cine stie?

Daca vrei sa te dai si sa nu ai probleme atunci: schimba anvelopele cu unele mai aderente de ex Vampire-uri rusesti sunt bune sau BFG-uri MT

Pune scut de otel - model rusesc - aduc moldovenii , nu te scumpi la taratze ca daca bulesthi grupu fata sau baia - ales bules, scoti la bani de te ia ametzeala, deci scoate cele 2 asa zise scuturi montate di fabricatie si da-le foc. Prelungeste tot cu scut de tabla pana la grupu spate, mai departe nu-i nevoie

Deoarece masina nu e pe sasiu ci pe caroserie autoportanta pune niste praguri de otel zdravene asta ca sa nu infunzi pragurile de tabla ruseasca - sa vezi si tu cat costa apoi tinichigeria

relocare roata rezerva din fata in spate , ca tot se coace acolo degeaba

roti - inalte si inguste NU late si inalte, grupurile si planetarele nu rezita la efort, mai devreme sau mai tarziu vei afla cat costa un grup spart

etc.. mai discutam

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salutare!

Ia aminte la ce zice andy ca le spune bine. Iti recomand o instalatie de aer conditionat, isi merita banii mai ales vara cind va trebui sa mergi cu ea prin praf cu geamurile inchise. Abia atunci o sa-si demonstreze eficienta. Ar mai fi troliul, nu iti recomand sa il cumperi de la importator sau distribuitori. la fel si AC-ul. Au niste panarame scumpe cu draci. Vezi pe aici pe forum, poti gasi trolii la vinzari. Ar mai putea inlocui arcurile si amortizoarele cu unele OME, lumea spune ca sunt foarte bune. Dar cel mai ult iti recomand sa cumperi o Niva noua, nu una second hand. Nimeni nu isi ia Niva ca sa se plimbe cu ea pe bulevard, asa va marea lor majoritate sunt rupte in doua, caz in care risti sa bagi dupa aceea o gramada de bani in ea daca vrei sa o aranjezi. Asta in cazul in care esti chibit si vrei ca totul sa fie ca nou, daca nu, benzina si ulei si te duce unde vrei. Iti recomand cauciucurile rusesti de teren, sunt excelente, te scot din multe belele. Si in cazul in care vrei sa folosesti masina pentru drumetii, excursii, chestii de genul asta mai "omenesti", este alegerea perfecta. Ai destul spatiu pentru bagaje, este fiabila, trece aproape pe oriunde, asa ca....drumuri batute cit mai lungi! :hi

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

exisat kit suspensie OME pt niva?de unde se pot procura si fata de inaltimea standard a masinii cat o mai ridica,avand in vedere ca eu m ridicat masina cam 13 cm fatza de standard,o pastrez asa de inalta cu OME?

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

salutare.nu am folosit un kit special de inaltare ci din ce am gasit p internet si cu ce am gandit eu am modificat suspensia,asta inseamna ca la bratzul superior a trebuit sa pun un adaos de 55 de mm la pivot,arcurile farza le-am inaltat pana la 32 de cm si am pus sub ele tampoane de 2 cm si am mutat suportul de amortizzor cu 8 cm mai sus pt a putea pune amortizoare sachs avantgarde ,mdel pt mercedes cobra,iar p spare am lungit arcurile si am modificat supotrul de amortizoare.daca esti curios sa faci asa ceva cu niva ta contacteaza-ma pe mess si iti trimot poze cu ce trebuie sa faci.atrentie daca faci toata treaba asta cu niva e neaparata nevoie sa schimbi jantele si cauciucurile.iti recomand de aro sau de suzu samurai cele de aluminiu pt ca trebuie sa o latzesti altfel cu sigurantza ais a te rastorni

Link spre comentariu

ok in cursul acestei saptamani am sa postez pozele pe forum! si la suspensie si la bull-bar-ul construit de mine de care sunt foarte mandru si in care am mare incredere mai ales dupa ce am avut norocul sa il si testez

Link spre comentariu

Salutare, dragi prieteni nivisti

Eu sunt cel cu caloriferul desprins dat drept exemplu in poza din pagina 1. Andrei are dreptate, dar idiotul care "a fixat bullbar-ul" este "producatorul rusesc idiot care a conceput bullbar-ul cu prinderile alea firave. :uameni :T

@andy: nici acum nu am ajuns la service-ul din Pantelimon, desi am vorbit cu oamenii. Deocamdata sunt si intr-o gaura financiara, dar o sa ma duc sa-mi spuna macar cat ma costa si care ar fi varianta de model oferit de ei.

@ ceilalti: ma intereseaza si pe mine o "inaltare".

Multumesc si pe aceasta cale celor care m-au ajutat la Agnita. :h5

4x4
Link spre comentariu

salutare frate nivist! zilele astea am s apostez poze cu bull bar5ul meu de pe neiva si cu inaltarea facauta pe masina mea,13 cm! bull barul l-am facut eu si m-a costat total sub 100 de euro si crede-ma ca nu e comparabil cu nimic din ce ai vazut.e model combinat din doua bull -baruri vazute pe nive braziliene !

Link spre comentariu

pai singur nu ma descurc sa pun poze asa ca probabil maine cand va veni cumnatul meu la mine am sa le postez!pai ce adin imagine de la avarat e niva mea si pot sa iti spun ca inaltimea de la pamant si pana la curbura aripii este de 91 de cm

masoar si vezi cat e de einalta sau joasa fatza de a ta

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare