Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

lada niva

Vizitator ronin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 91
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: lada niva

@khumall : te rog mult, trimite-mi si mie pe e-mail pozele alea, ca as dori sa o inalt si eu, dar nu prea stiu cum.

Adresa mea de e-mail este: emanuelvaia @ yahoo.com

Multumesc mult

4x4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aia 3cm neinteresanti sunt exact cat poate niva sa duca fara sa crape. asta in cazul in care te dai si dai in masina, nu asa, de mers pe strasse... dar, fiecare cu ce-l doare! :grin: s-aveti spor si bani ca fiodor are diferentiale.

Link spre comentariu

pai parca distantierele de la rusi sint de 5cm :roll: svejk, mai ai scula aia smechera de scos planetarele? s-ar parea ca or sa fi clienti la ea :wink:

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

frate eu am inaltzato p a mea 130 de mm...si duce nu am dau pe strase...sau nu numai pe strase.inseamna ca si belgienii si brazilienii sunt niste nestiutori ca isi ridica cam pe atat masinile,nu?dar cum ai spus "fecare cu ce-l doare"!

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

:shock: scuza-mi ignoranta... te intreb, citand un clasic in viata: "ai inaltat-o cu butelia"? 130mm e mult, destul de mult, mai mult decit un kit de 2" la multe masini cu pretentii...

cum ai facut inaltarea?

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

@ khumall :

Nu piesele fratilor australieni sunt neinteresante, ci raportul inaltare (3 cm) / pret piese + manopera.

Eu am spus ca nu e interesant sa o inalt doar 3 cm, in timp ce o inaltare de 8 - 13 cm devine foarte interesanta.

Iar trusa mea de scule nu cantareste mai mult de 3 kg (asta asa, informativ, pentru tine), in timp ce hi-lift-ul are 8 kg.

Daca vrei sa faci o fapta buna, te rog spune-ne si noua cum ai inaltat-o !

4x4
Link spre comentariu

acu am si eu o rugaminte: cine ar putea posta pozele acelea pe forum pt ca eu nu ma prea pricep la chestii din astea si nu am reusit!pe scurt sunt handicapat la capitolul calculatoare! am inaltzat masina din arcuri mai ales si modificand unele chestii ce ti n de capetii de bara sica suportul de pe fuzeta e montat invers pt a evita ruperea capatului de bara sau al levierului principal si secundar,am mutat mai sus suprtul de telescoape cu 8 cm si am montat telescoape de mercedes 123,sachs advantgardept a avea o cursa mai lunga si pt a nu lovi bratul superior in suportul de arc ,intre pivotul superior si btatz am montat un distantzier de 55 de mm ,pe spate am lungit arcurile si am mutat mai jos suportul superior al telescoapelor. pe scurt f multa munca si incapatzanare.pe viitor urmeaza si cauciucuri de 31X10,5 si cred ca cu asta am cam terminat!poate un turbo si atat! ps cui as putea sa trimit niste poze explicite pt a le posta pe forum...asta saptamana viitoare pt ca am destul de putine poze facute si nu cu toate modificarile!

Link spre comentariu

@ emanuel asa e ai dreptate si imi cer scuze pt exprimare .asa este raportul de inaltzare e neinteresant! si glumeam cu cutia de scule ,eu nici macar nu am una in momentul de fatza dar sincer vorbind acum pt 3 cm nu merita sa te bagi sub ea ,poate doar manat de gandul ca pe masina vei avea kit OldManEmu

Link spre comentariu

Salutare!

Am avut ocazia sa cumpar un kit OME dar nu cred ca merita. Arcurile sunt identice ca dimensiuni cu cele de Niva, inaltarea se obtine doar din inaltatoare care sunt aproape la fel cu cele pe care le vinde Feodor. Cred ca amortizoarele sunt singurele care "merita" din tot kit-ul, insa nu-si justifica banii, sunt prea scumpe. Se gasesc amortizoare cu aceleasi calitati dar la preturi mai mici. Cred ca se plateste in primul rind marca si nu prea merita. Cit despre calitatile off-road ale masinii, sunt multe de discutat. Uitati-va pe Youtube si o sa vedeti ce fac rusii cu ele, pe unde pot sa mearga. Marea problema la noi o reprezinta piesele de schimb. La Feodor in Obor sunt ieftine dar proaste mai ales cele din plastic si cauciuc. Ca un exemplu, am cumparat burdufurile de planetara si nu m-au tinut decit doua saptamini, INADMISIBIL! Am luat si cupla elastica dintre CV si reductor si m-a tinut doar vreo 2000 km. Ghiciti de ce?! Era reconditionata articulatia iar vaselina in interiorul burdufului de protectie nu era aproape deloc, abia daca m-am putut murdari pe degete. Sa mai continui????....nu cred ca are rost, provenienta pieselor din Obor este mai mult decit dubioasa. Am luat din Bulgaria disc de ambreiaj, la pret mai mare decit cel din Obor, insa diferenta de calitate este fantastica. Nu se pot compara, se vede o piesa de calitate. Si in ultima instanta, conteaza cel mai mult "piciorul drept" cel care "calca" acceleratia. Cred ca asta e marea problema a masinilor de teren si nu masina in sine. Anul trecut am vazut un Patrol in Vama blocat intr-un sant pe care eu il treceam zilnic cu Niva asa ca..........mi-e greu sa cred ca o masina cu diferentiale blocabile, si ditamai motorul nu era in stare sa iasa din santul ala amarit. Noroc cu niste francezi care au reusit sa-l scoata prin remorcare....cu autobuzul!

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

da, mai ales cind il alergau arcurile prin hala... sigur ii lipseste asa ceva. sau ac-ul de vara, adica "aerul cald".

Link spre comentariu

acu stiu ca nu e in concordantza cu ce s-a vb pana acum dar am si eu o intrebare si poate primesc ceva sfaturi de la cunoscatori: am gasit niste cauciucuri malatesta cobra pt niva mea.acu intrebarea e avand in vedere ca cauciucurile mele actuale de sosea sunt 205/75/15 ,cum credetzi ca se va descurca pe teren cu 235/75/15? stau inca asa in convalescentza sa le iau sau nu pt ca nu stiu daca sunt ok ca dimensiuni ,insa ma incita foarte mu8lt pretzul la care le-am gasit 100 lei /buc,noi!

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Salut pe toata lumea, e primul meu mesaj, ca nou utilizator ce sunt si nou posesor de Niva. Atasat puteti admira pe Svetlana, partenera mea de tavaleala in noroi. Legat de anvelope, acum poarta JR 78 15 si asa arata cu ele. Intrebare: ce corespondent are in lumea reala acest 78/15 si 2: cu acel kit de inaltare de la ursi din Obor, trebuie sa schimb arcurile si amortizoarele? Multumesc.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare