plummer Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: lada niva urmaresc de mult postarile de pe acest forum in sprcial pe cele legate de lada niva o folosesc de un an pentru vinatoare si teren nu extrem si pina acum e ok un exemplu ca rusoaica arata frumos daca este echipata corespunzator :bravo ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex2 Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: lada niva Da am folosit troliu de 5-6 ori am ramas suspendat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: lada niva te-ai prins de ce intrebam.. au fost cazuri in care s-a troliat doar bara masinii :grin: sunt curios cum ai rezolvat prinderea, avand in vedere ca Niva n-are sasiu. Voi avea ocazia sa ma lamuresc la o eventuala intalnire. :h5 Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex2 Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: lada niva Am prins placa troliului cu un sistem de lonjeroane nu de bara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: lada niva @alex2: ce cauciucuri ai pe niva? si eventual de unde le-ai luat si cu cat; merci http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: lada niva Ce dimensiuni au anvelopele? Sunt cumva Pneus resapate? Cum se comporta in teren? cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex2 Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: lada niva Cauciucurile sint 175 R16 T.Z. GOMME RANGER reesapate sint f.bune pe noroi si pe zapada sint ceva mai inalte cu 2.5cm decit cele de 185 originale .Le am de la Alin 0740695580 un forumist (FAITONU) de treaba NU ating in aripa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: lada niva De unde se pot procura aceste cauciucuri si la ce pret? Noi, bineinteles, nu second. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex2 Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: lada niva Suna la nr de telefon 0740695580 Alin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: lada niva Cauciucuri care nu sunt reesapate sunt Rusesti pentru niva gasiti la Brasov la Cazacu tel 0744998875 pret acceptabil sunt cu camera bineinteles pe mine mau scos din namol de multe ori de fapt le-am luat dupa ce am ramas impotmolit cu cele originale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex2 Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: lada niva Cele rusesti de teren pe linga faptul ca fac mult zgomot , pe noroi si zapada sint modeste , in comparatie cu cele din poza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: lada niva Cele rusesti sunt intr-adevar putin cam zgomotoase pe asfalt insa, pe teren, mai precis noroi si zapada afinata s-au comportat destul de bine. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: lada niva De unde se pot procura aceste cauciucuri si la ce pret? Noi, bineinteles, nu second. eu am pe masina 215/65/16 michelin de iarna acum le-am schimbat si am pus de vara, vreau sa zic ca nu am avut probleme cu ele niciodata in noroaie, ultima oara am fost la fundatica la Radoi Marian si zapada a fost pana aproape de bara din fata, si vreau sa zic ca m-am descurcat fara probleme, am mers prin zapada aia mare fara probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: lada niva Cele rusesti de teren pe linga faptul ca fac mult zgomot , pe noroi si zapada sint modeste , in comparatie cu cele din poza Fac zgomot intradevar dar pe namol in special cel de padure care este cel mai lipicios si care iti incarca roata sunt de neinlocuit credema am un amic care are englezesti diferente ar fi ca eu am ajuns la marginea padurii cu rotile curat el cu ele incarcate probabil si din cauza distantei mari dintre flori nu stiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: lada niva eu am pe masina 215/65/16 michelin de iarna acum le-am schimbat si am pus de vara, vreau sa zic ca nu am avut probleme cu ele niciodata in noroaie, ultima oara am fost la fundatica la Radoi Marian si zapada a fost pana aproape de bara din fata, si vreau sa zic ca m-am descurcat fara probleme, am mers prin zapada aia mare fara probleme. tu esti un erou daca nu ai avut niciodata probleme cu anvelope de iarna in noroaie. intre timp, ai descoperit ce fac manetele alea 4? :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: lada niva tu esti un erou daca nu ai avut niciodata probleme cu anvelope de iarna in noroaie. intre timp, ai descoperit ce fac manetele alea 4? :P pai sincer am avut mult noroc pana acum. Da m-am lamurit ce fac manetele alea acum mai bine, dar eu stiu ca sunt doar 3 :ha: , cred ca voi deschide un subiect pe viitor care este a 4 maneta la niva :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex2 Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: lada niva Probabil a 4 e frina de mina ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: lada niva (Probabil a 4 e frina de mina ??) - ca bine zici ! Niva mea are si a patra maneta , frina de mina ! In circuitul de frina spate , este inseriat o pompa de frina de Dacia 1300 simplu circuit , cu o maneta verticala cara actioneaza frina din spate prin tractiune. Nu spun o noutate ca Niva este subviratoare , iar prin simplu impuls asupra fr.de mina masina se inscrie foarte elegant pe trasa pe care doresti sa continui rularea ! Am vazut pe o Niva pregatita de offroad , cu obturator pe iecare roata , unde bloca roata fara adereta ca sa ieasa din impas. ------------------------------------------------- www.lada-romania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate