Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

lada niva

Vizitator ronin

Postări Recomandate

Re: lada niva

urmaresc de mult postarile de pe acest forum in sprcial pe cele legate de lada niva o folosesc de un an pentru vinatoare si teren nu extrem si pina acum e ok

un exemplu ca rusoaica arata frumos daca este echipata corespunzator :bravo

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 91
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Cauciucurile sint 175 R16 T.Z. GOMME RANGER reesapate sint f.bune pe noroi si pe zapada sint ceva mai inalte cu 2.5cm decit cele de 185 originale .Le am de la Alin 0740695580 un forumist (FAITONU) de treaba NU ating in aripa.

Link spre comentariu

De unde se pot procura aceste cauciucuri si la ce pret? Noi, bineinteles, nu second.

eu am pe masina 215/65/16 michelin de iarna acum le-am schimbat si am pus de vara, vreau sa zic ca nu am avut probleme cu ele niciodata in noroaie, ultima oara am fost la fundatica la Radoi Marian si zapada a fost pana aproape de bara din fata, si vreau sa zic ca m-am descurcat fara probleme, am mers prin zapada aia mare fara probleme.

Link spre comentariu

Cele rusesti de teren pe linga faptul ca fac mult zgomot , pe noroi si zapada sint modeste , in comparatie cu cele din poza

Fac zgomot intradevar dar pe namol in special cel de padure care este cel mai lipicios si care iti incarca roata

sunt de neinlocuit credema am un amic care are englezesti diferente ar fi ca eu am ajuns la marginea padurii

cu rotile curat el cu ele incarcate probabil si din cauza distantei mari dintre flori nu stiu

Link spre comentariu

eu am pe masina 215/65/16 michelin de iarna acum le-am schimbat si am pus de vara, vreau sa zic ca nu am avut probleme cu ele niciodata in noroaie, ultima oara am fost la fundatica la Radoi Marian si zapada a fost pana aproape de bara din fata, si vreau sa zic ca m-am descurcat fara probleme, am mers prin zapada aia mare fara probleme.

tu esti un erou daca nu ai avut niciodata probleme cu anvelope de iarna in noroaie.

intre timp, ai descoperit ce fac manetele alea 4?

:P

Link spre comentariu

tu esti un erou daca nu ai avut niciodata probleme cu anvelope de iarna in noroaie.

intre timp, ai descoperit ce fac manetele alea 4?

:P

pai sincer am avut mult noroc pana acum.

Da m-am lamurit ce fac manetele alea acum mai bine, dar eu stiu ca sunt doar 3 :ha: , cred ca voi deschide un subiect pe viitor care este a 4 maneta la niva :ha:

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

(Probabil a 4 e frina de mina ??) - ca bine zici !

Niva mea are si a patra maneta , frina de mina !

In circuitul de frina spate , este inseriat o pompa de frina de Dacia 1300 simplu circuit , cu o maneta verticala cara actioneaza frina din spate prin tractiune.

Nu spun o noutate ca Niva este subviratoare , iar prin simplu impuls asupra fr.de mina masina se inscrie foarte elegant pe trasa pe care doresti sa continui rularea !

Am vazut pe o Niva pregatita de offroad , cu obturator pe iecare roata , unde bloca roata fara adereta ca sa ieasa din impas.

-------------------------------------------------

www.lada-romania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare