mirciulica Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Va salut dragi prieteni, dupa o indelunga lipsa pe acest forum, ( cu motive intemeiate ) revin la voi cu speranta ca gasesc ceva raspunsuri, sfaturi si indrumari... Va scriu ca si parinte, mahnit, indurerat, nervos si sictirit maxim de tara asta de cacat plina de oameni de nimic. Sa incep cu inceputul, pe data de 17.09.2014, am devenit taticul unu-i bebe in greutate de 3950 gr si nota zece, eveniment intamplat la spitalul municipal din Bucuresti sub atenta supraveghere a dl doctor Horhoianu (nota 10). Pe data de 19.09.2014, in ziua externarii a lui bebe si mamica lui, la ultimul examen neonatologic s-a intamplat nenorocirea.... Medicul neonatolog, Cojocaru Daniela, a venit sa-l ia pe pitic de langa mama lui pentru examenul de externare, a dat o dovada maxima de ....idiotenie crunta.... si mi-a scapat noul meu bebe jos. In drumul lui catre podea, capul lui a intalnit bara de la capatul patului, apoi s-a rasucit in aer, si a aterizat iar...tot, in cap. Medicul, si ea a cazut jos ramanand nemiscata cateva secunde. Copilul a ramas inert cateva clipe, apoi a inceput sa planga... a fost ridicat de catre o alta mamica si dus in camera de noi nascuti... de acolo a fost preluat de catre o asistenta si dus la terapie intensiva. In acele clipe eu eram pe culoar, venisem cu diverse pentru mamica... am intrat in salon si am gasit jale...mama nu putea sa vorbeasca si era in stare de soc... fetele din salon au reusit sa imi povesteasca ce s-a intamplat... am fugit pe urmele lui bebe, l-am gasit la terapie intensiva si era supus unu-i examen ecografic chiar de catre medicul Cojocaru Daniela... M-am abtinut maxim sa nu o arunc de la etaj si mi-am indreptat atentia catre bebe. Se vedea clar o deformare profunda catre interior a craniului chiar deasupra urechii drepte... Medicul insista si-mi explica ca nu are nimic, totul este perfect...va fi ok. am intrebato despre acea deformare si mi-a zis ca o avea...lucru fals... aveam poze cu el facute cu 30 de minute inainte de accident. Am fugit repede la managerul spitalului si am cerut ca d-na sa nu se mai apropie de copil si am cerut inlocuirea cu un alt medic. Acest lucru s-a intamplat instant... noul medic care a venit si seful serviciului de neonatologie de la municipal, a sustinut acelasi lucru...ca totul este ok. Am sunat la serviciul de urgenta 112 si am chemat politia, solicitand urmarirea de aproape a examenelor si incercand sa elimin acea colegialitate intre medici ( lasa ma ca merge asa) Politia s-a prezentat la municipal, a luat ceva date de la martori, doctori...etc... Moment in care... Brusc ...spitalul a decis ca fiul meu sa fie trimis de urgenta la spitalul Bagtazar Arseni pentru a fi supus examenului tomograf, pentru ca neurologii din municipal au refuzat categoric sa il preia. copilul a fost urcat in ambulanta si dus la Bagtazar, insotit de catre o asistenta si ghiciti, medicul Cojocaru Daniela care in continuare imi spunea ca este ok. Am asteptat aproximativ 45 minute...in acest timp am fost abordat de catre un domn, care m-a luat la intrebari...eu crazand ca este si el un pacient/tatic... am povestit cele intamplate...apoi domnul respectiv, mi-a ararat legitimatia, era un politist de la sectia 17. M-a intrebat daca avem vre-un diagnostic de la municipal si evident...i-am zis ca nu, ca nu-mi fusese spus, din contra, eram incurajat ca este ok. M-a contrazis ferm, citez: " exista un diagnostic pe care l-au ridicat colegii mei acum 5 minute, nu stiu care este sa vi-l spun, insa exista. Deci avem un caz serios" Am fost chemat sa mergem la tomograf si l-am parasit pe dl politist mergend la CT. La CT se vedea clar deplasarea de oase (care sunt in formare si sunt mai mult gelatina) si in continuare dna doctor sustinea clar si tare ca este ok. ca nu are nimic si nu am dece sa-mi fac griji. La scurt timp a aparut un medic rezident, cu rezultatul scris de la CT interpretat de catre seful cabinetului neurochirurgie Dl Tascu, care a spus clar : fractura parietala stanga ... si etc. O expresie medicala lunga si intortocheata din care reiesea ca sunt 2 fracturi, pe frunte si deasupra urechii drepte. A recomandat 10 zile de internare la municipal si supraveghere. Dupa 10 zile ne-au dat drumul acasa... si cica suntem bine! De atunci, mergem periodic la RMN si CT... si tinem totul sub supravheghere. Am depus o plangere penala impotriva doctotului care la scapat jos, am depus la dosar toate documentele pe care le aveam de la spitale si sunt hotarat samerg pana in panzele albe. Desi, este un drum anevoios si plin de obstacole tipic romanesti... se fac 4 luni de la depunerea plangerii la politie si nu am inca nici un raspuns... Bebe, slava Domnului este ok, aude, vede. are reflexe, localizeaza zgomotele, ne identifica vocile, mananca, asimilea si creste bine...insa nimeni nu-mi spune clar daca va fi bine. Cam asta este aventura noastra... Intrebarile mele: Stiu ca sunt si medici pe aici si va rog sa-mi aruncati un sfat legat de starea lui de sanatate. Va fi ok? ce trebuie facut mai departe medical??? Sunt si altii care stiu legislatia... Ce trebuie sa fac sa merg mai departe??? cat dureaza o asemenea problema la politie??? daca suspectez ca trece prea mult timp si totul pare taraganat, cui sa ma adresez? Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre, Cu respect, Mircea Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Re: D-ale Romaniei Nu am cuvinte. :( Incredibil. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Re: D-ale Romaniei Off Doamne, din aceste motive si intamplari auzite prin spitalele tarii am hotarat cu sotia mea sa ne strangem cat de mult putem in ...ur si sa nasca la privat, am platit 100 de milioane dar nu mi-a parut rau.Nu toti avem banii astia dar daca nu-i aveam ma imprumutam la banca si tot la privat ma duceam. Imi pare rau sa aud iar asemenea lucruri parca nu se termina niciodata.Sa incerci niste investigatii si in sectorul privat.O sa fie bine, bafta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 28, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Re: D-ale Romaniei Si noi am vrut la privat, insa am fost la un control de rutina la medicul Horhoianu, si cand am ajuns acolo ... de fapt trebuia sa nasca ...atunci. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Re: D-ale Romaniei Imi incepusem mesajul cu multe felicitari, dar am citit ulterior am recitit sa vad daca e baiat sau fetita si am citit si grozavia petrecuta si mi-a stat mintea in loc si m-a luat cu tahicardie.... Deja orice comentariu e de prisos, chiar daca situatia descrisa nu cred ca se incadreaza la malpraxis, se incadreaza fie la "neglijenta in serviciu", fie la "accident", iar pentru oricare din incadrari, doctorita trebuie sa raspunda in fata legii si e foarte bine ca ai deschis proces ! Daca flacaul e bine acum, Doamne ajuta !, fii tare, suntem alaturi de tine ! In ceea ce priveste recomandarea : vinde tot si pleaca repede din RO ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IlieGeologie Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Re: D-ale Romaniei Nu vreau sa ma bag ca musca aici si nici nu stiu ce sa-ti spun.... dar mi-au dat lacrimile citind cele scrise de tine. Doamne, cum de tii pe pamint ase specimene? Nu stiu ce sa spun, nu-s de cel ce intoarce si celalalt obraz dar nici de cel ce aplica legea talionului... Dar sint alaturi de voi si ma rog ca puiul vostru sa fie bine. DUMNEZEU ARE GRIJA DE INGERASII PE CARE-I TRIMITE IN VIATA NOASTRA!!! Incercarea ta de a lupta cu morile de vint iti va lua timp, bani si, ce-i mai important, iti va umple sufletul de ura...(CHIAR DACA AI 1000000...0000 % dreptate)... ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Re: D-ale Romaniei Fara cuvinte ! In primul rand te felicit pentru stapanirea de care ai dat dovada. Eu cred ca ii deformam capul medicului si dupa aceea ii spuneam : " stai linistit , totul este OK, o sa fie bine ! " . Tine-te tare si mergi mai departe . Este un lucru impardonabil ce s-a intamplat familiei tale si acel medic trebuie sa plateasca . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliedragosmihai Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Re: D-ale Romaniei Sa va dea Dumnezeu putere . Ma bucur ca micutu este bine. Am si eu doi baieti stiu ce inseamna sa bati spitalele romanesti. Sistemul este de tot ca..... Nu cred ca se va schimba ceva vreodata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 28, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Re: D-ale Romaniei Imi incepusem mesajul cu multe felicitari, dar am citit ulterior am recitit sa vad daca e baiat sau fetita si am citit si grozavia petrecuta si mi-a stat mintea in loc si m-a luat cu tahicardie.... Deja orice comentariu e de prisos, chiar daca situatia descrisa nu cred ca se incadreaza la malpraxis, se incadreaza fie la "neglijenta in serviciu", fie la "accident", iar pentru oricare din incadrari, doctorita trebuie sa raspunda in fata legii si e foarte bine ca ai deschis proces ! Daca flacaul e bine acum, Doamne ajuta !, fii tare, suntem alaturi de tine ! In ceea ce priveste recomandarea : vinde tot si pleaca repede din RO ! Este bine...este bine si zambetul lui ma incurajaza si ma imbarbateaza sa nu stau pe loc sau sa dorm pe mine. Sper sa ramana bine, nimeni nu-mi poate spune concret daca va avea sechele pe viitor. Si da! este baiat! Legat despre stapanirea mea de sine, sunt calit... acum ceva ani am mai pierdut unul si avea 8 anisori.... Am primit multe sedinte de psihologie, am pierdut multe material vorbind, am fost ajutat sa-mi revin... sa-mi doresc iar...si cineva acolo sus mi-a mai dat odata sansa... La baza ma consider DAC... ca oi fi corcit ...nu stiu...insa batut nu ma dau Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Re: D-ale Romaniei Imi pare sincer rau pentru cele intamplate si sa de Dumnezeu sa fie bine copilul! Am avut si eu o patanie urata la nasterea celei de-a 2-a fetite.Din cauza unei coincidente de nume de familie, neonatoloaga din spital a informat-o pe sotie ca este infectata cu stafilococ auriu si mi-au bagat copilul direct pe antibiotice.Nu mai vorbesc de socul sotiei lauze si chinul copilului nou nascut bagat direct pe antibiotice,pana sa-si dea seama doctorii ca defapt sotia nu are nimic...:hm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Re: D-ale Romaniei Doamne, dumnezeule! S-a facut pielea pe mine de gaina! Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat! Nu pot sa-ti dau sfaturi..decat sa te tii tare si sa nu te lasi. Este un drum lung si obositor datorita legilor de rahat si birocratiei. Multa sanatate celui mic si sa dea cel de sus sa fie un copil ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Re: D-ale Romaniei Unii au o cruce grea de dus! Acum 8 ani ..... si acum..... Dumnezeu sa va intareasca pe tine si pe sotia ta! Prioritatea voastra ar trebui sa fie copilul! Investigatii si control periodic! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMM74 Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Re: D-ale Romaniei Multa sanatate lui bebe si voua, parinților. Sa va întărească Dumnezeu, aveți un drum greu si anevoios de urmat pana sa fie pedepsiți cei vinovați. LR Discovery 300 TDI, 1998 LR Freelander TD4, 2005, automat http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud. Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Re: D-ale Romaniei Un gand bun si din partea mea, sper ca lucrurile sa fie constante dpdv al sanatatii copilului si voi sa va gasiti linistea. Legal vorbind, nu poate fi vorba decat de o infractiune din culpa. O neglijenta, eventual o vatamare corporala. Trebuie sa iei un certificat medico-legal cu privire la zilele de ingrijiri medicale ale copilului, in functie de numarul acestora poate exista o infractiune, alta etc. Vorbind de Bucuresti, pot sa-ti spun ca din cunostintele mele, numarul de dosare in lucru este enorm, iar tu esti undeva ... la rand. Poti face o plangere si la Colegiul medicilor, daca vrei, practic profesional sunt singurii abilitati sa decida cu privire la comportamentul cadrului medical, iar politia la randul lor instiinteaza CM (din cate stiu eu) si asteapta un raspuns si de la ei inainte de a dispune ceva. Ca sa nu ai surprize, repet, sa ceri certificatul medico-legal si sa il duci tu la politie, astia nu il cer intotdeauna si pot dispune clasarea dosarului pentru ca nu sunt intrunite elementele constitutive sau alte motive. Pentru durata cercetarilor te plangi degeaba, nu se va intampla nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 29, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Re: D-ale Romaniei Multumesc tuturor pentru gandurile bune, chiar avem nevoie de energii pozitive. despre colegiul medicilor, am sa il sesizez eu, asa, sa fie. si ma bate gandul sa fac o plangere si impotriva spitalului. Nu ma incalzeste cu nimic daca este raspunzatoare doar medicul, ci si spitalul. maine poimaine aia moare si noi ramanem cu necazul. cineva trebuie sa plateasca eventualele viitoare investigatii. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) Re: D-ale Romaniei Chiar daca bebe pare mic si fragil sa stii ca este foarte puternic, gandeste-te cum sta el acolo inghesuit in burta si prin ce trece in cazul unei nasteri naturale, o sa fie bine vei vedea.Fii-mea nu a vrut sa manance san sau biberon.De la 3 luni si pana la 9 luni a mancat lapte numai cu lingurita, 6 mese pe zi sa-i dai lapte cu o lingurita cat unghia de mica, nevasta-mea era la pamant plangea la fiecare masa.Acum fii-mea are aproape un an si este ditamai copilasul nici nu stiu cand a trecut timpul nici nu stiu cand s-a transformat din bebe in copilas. Fii tare bafta in continuare si multa sanatate. Editat Ianuarie 29, 2015 de Astral Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meffy Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Re: D-ale Romaniei Din fericire bebelusii sunt mult mai rezistenti decat par, asa cum ziceau colegii mai sus, este nevoie de investigatii si consultatii periodice. Sper sa ca totul sa fie in continuare bine! Cat despre restul, fa ce crezi ca trebuie sa faci, dupa parerea mea, nu cred ca o sa fie mai mult de o infractiune din culpa. Dar, te inteleg cand spui ca vrei sa mergi pana la capat! SSangYong Korando 2.3i GPL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud. Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Re: D-ale Romaniei Mirciulica, daca este vorba despre o vatamare corporala, sau orice alta fapta penala (din culpa, cum spuneam mai sus, intentia lipseste), spitalul va plati pentru medicul respectiv. In cadrul dosarului penal te poti constitui parte civila cu o suma reprezentand despagubirile pe care le doresti. Te sfatuiesc sa consulti un avocat pentru urmatoarele demersuri, e mai bine sa ai un profesionist alaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate