Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"100 TRACKS VERSUS CNOR" by HORACE

Horace

Postări Recomandate

Ce de competitii...ce frumos:)).

Uite, eu propun ca prin noiembrie sa facem o cursa <<<100 Tracuri vs CNOR>>>:banana si atunci sa vedem care sunt mai campioni, mai ciumegi, mai offroaderi ......

Normal, nu se merge nici pe track, nici pe roadbook, le dam doar azimuturi:banana

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "ONE TRACK EVERY MONTH" by Piede

Ce de competitii...ce frumos:)).

Uite, eu propun ca prin noiembrie sa facem o cursa <<<100 Tracuri vs CNOR>>>:banana si atunci sa vedem care sunt mai campioni, mai ciumegi, mai offroaderi ......

Normal, nu se merge nici pe track, nici pe roadbook, le dam doar azimuturi:banana

Propui sau iti asumi organizarea ?!??

Zi repede sa-ti fac un topic dedicat !

Link spre comentariu

Vizitator mao

Re: "100 TRACKS VERSUS CNOR" by HORACE

Sa-nebunesti daca nu faci si clasa "off-roaderi de tastatura" !

Da la astia sa le pui taxa frate ca-s al dracu de multi :)))))

Astral, pe tine te accepta cu tastatura profil Simex :)))))

Link spre comentariu

Da la astia sa le pui taxa frate ca-s al dracu de multi :)))))

Astral, pe tine te accepta cu tastatura profil Simex :)))))

Ete ca pusesi punctul pe I : da, sunt multi si nu-i baga nimeni in seama, nimeni nu se inghesuie sa le organizeze ceva accesibil, dar constant, nimeni nu se inghesuie sa le ia banii !

Hmmmm.....cum o fi mai bine ?

Sa iau o taxa mare si sa am doar un numar limitat de participanti sau sa am mai multi participanti, dar cu pretentii de off-road mai reduse ?

Editat de Astral
Link spre comentariu

Ete ca pusesi punctul pe I : da, sunt multi si nu-i baga nimeni in seama, nimeni nu se inghesuie sa le organizeze ceva accesibil, dar constant, nimeni nu se inghesuie sa le ia banii !

Hmmmm.....cum o fi mai bine ?

Sa iau o taxa mare si sa am doar un numar limitat de participanti sau sa am mai multi participanti, dar cu pretentii de off-road mai reduse ?

la gramada Astralule! :mrgreen: vrei banu', baga volumu', daca iei la bucata iese de-o ciorba, daca iei la kil, iese de-o tocana din aia de pune Yonutz poze si se oxideaza tastatura... :grin:

ma duc sa-mi iau popcorn, tastatura si soarecu', ca e fireless si o sa urmaresc cu inters, din fotoliu, orice miscare de offroad :fr:dr2:bc:jp1:ypu ca de la toyota mi-am luat gindul... are asigurare, itp, impozit... si cam atit, n-am mai vazut-o de ceva timp, dar stiu ca e biodegradabila.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Lasa Edi, nu mai deturna sensul celor spuse de mine ca stii bine la ce fel de "gramada" ma refer.....

Mie unul imi placea ce organiza, D-zeul sa-l odihneasca, Oresti : aduna un numar de masini, ii ducea pe un traseu bine ales in functie de participanti, avea si o groapa si un traseu mai de trial pentru cei mai curajosi si toata lumea era multumita si da, adu-ti aminte cata "gramada" de oameni au venit la intalnirea de mai jos si totul a fost bine tinut sub control !

Daca ar mai fi fost printre, sigur ar fi continuat sa organizeze astfel de iesiri....

https://picasaweb.google.com/lh/photo/vUsBpMaawQu7RAJSt79qINMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink

Link spre comentariu

@ Astral......da...erau alte vremuri...nu erau atatea orgolii la inaintare...oamenii inca erau oameni

acum fiecare vrea sa fie deasupra celuilalt cu orice pret...iar dorinta de afirmare a unora a depasit de mult normalul

decat sa ma afiliez la asemenea grupuri...prefer sa merg singur in padure...sau cu cativa oameni care au ramas oameni....fara miza ...fara incrancenare.....doar asa...de placere

• Like 1
Link spre comentariu

"Nu mai plânge Jane

Plânsul e de formă

Jeana nu e moartă

Jeana se transformă"

Asa cum discutam deunazi cu un coleg de aici de pe forum avem si varianta sa ne mutam catrafusele mai la sud de Dunare... acolo inca nu se face "offorad de campionat"

@Landcruiser
Link spre comentariu

Lasa Edi, nu mai deturna sensul celor spuse de mine ca stii bine la ce fel de "gramada" ma refer.....

Mie unul imi placea ce organiza, D-zeul sa-l odihneasca, Oresti : aduna un numar de masini, ii ducea pe un traseu bine ales in functie de participanti, avea si o groapa si un traseu mai de trial pentru cei mai curajosi si toata lumea era multumita si da, adu-ti aminte cata "gramada" de oameni au venit la intalnirea de mai jos si totul a fost bine tinut sub control !

Daca ar mai fi fost printre, sigur ar fi continuat sa organizeze astfel de iesiri....

https://picasaweb.google.com/lh/photo/vUsBpMaawQu7RAJSt79qINMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink

Astrale, ai rasucit un cutit si nu era cazul...

Da, n-am uitat. Si imi aduc foarte bine aminte parerea lui Oresti despre tot ce insemna campionat si uite ca s-a ajuns la ce-a zis el... Si toata lumea zicea ca-i nebun, da' nu era, era realist. Si facea trasee pentru toata lumea, asa cum ai zis si tu. Ca noi tot la cheia ne-am cunoscut :h5

Si cit a trait a tot a organizat... dar lumea n-a mai venit acolo... au venit putini. cind a facut scoala, au venit ferozele, si ce bine le-a prins (cred). Oresti iti dadea ceva ce nu multi stiu sa dea: incredere in tine si in masina. iti forta limitele si nu le depasea. iti explica si daca vroiai sa asculti, ascultai, invatai.

te respecta! asta cred ca se pierde in romania, in orice e implicat mai mult de 1 om: respectul.

Cind Oresti facea asta:

k5.jpg.6837f882fa7036b094e99c927cf55b75.jpg

k6.jpg.83aaf0d58a1a7908dd1fa2eea9b57607.jpg

nu exista clasa standard in campionat si masinile care azi se dau la standard erau la open. sa ne aducem aminte citi au facut trialul in 2007, oameni care se dadeau in campionat. da? ca e traseu imposibil, ca vrea sa-i omoare, ca face misto de ei ca el are troliu de plafon...

si da, kaiserul si gladiatorul si dodge-ul si care au mai fost au mers si pentru Aro si pentru strutocamile. fara discriminare. "nu veni, ca n-ai mt-uri si troiul..." si unde punea roata 44" punea roate si 29" de niva sau alea de wrangler stock. nu Atar? ce fericit erai cu wranglerul nou, cu noroi pe el si cum trecea si a plecat fara nici o zgirietura. vremuri... cum zicea si Marius mai sus...

sincer, faptul ca iar se desprate lumea asta mica nu inseamna decit ca lumea nu e suficient de mare incit sa incapa toti in ea.

si totul a plecat de la un suport de prosoape... :ha:

Editat de air_wolf

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare