colivaman Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Stie cineva care sunt codurile la bucsele din imaginea de mai jos? Deasemenea, cum se monteaza si care ar fi limitele de strangere a bucselor pe brat. Le-am pus anul trecut, dar le-am pus prost ca a inceput sa bata, sa vibreze si sa se miste puntea aiurea. Piesele in cauza sunt puse in chenar rosu. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 (editat) Re: Coduri bucse Salut! Codul pentru bucse este: MB809388 Alte coduri pentru orice piesa gasesti AICI. Trebuie sa sti ce cod/versiune e masina ta. Codul ce ti l-am dat e pentru model V23W (3.0 scurt) dar ma gandesc ca bucsa aceea e la fel la toate modelele de Pajero 2. Editat Ianuarie 31, 2015 de Cristian1 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colivaman Postat Ianuarie 30, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Re: Coduri bucse Iti multumesc pentru raspuns! Am gugaluit codul si corespunde cu locatia bucsei. Am o nelamurire, am vazut ca ai scris bucsE, pentru ce motiv? Am scris gresit? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Re: Coduri bucse Tu ai scris corect, colegul Cristian1 a scris gresit si a fost corectat ulterior de Astral. Scrie motivul in partea de jos a postarii. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Re: Coduri bucse Iti multumesc pentru raspuns! Am gugaluit codul si corespunde cu locatia bucsei. Am o nelamurire, am vazut ca ai scris bucsE, pentru ce motiv? Am scris gresit? Multumesc! Vezi in subsolul postarii motivul pentru care am editat eu.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colivaman Postat Ianuarie 30, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Re: Coduri bucse O vreme am avut senzatia ca gresesc. Documentandu-ma am realizat ca nu gresesc. Nu-i chiar asa de important. Cel mai important este sa ne intelegem! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colivaman Postat Februarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2015 Re: Coduri bucse Poate cineva sa ma ajute in legatura cu succesiunea pieselor de la filet catre partea bruta a bratului in cauza? Ma intereseaza care sunt piesele care vin montate, ordinea si pozitia de montare, precum si, cat ar trebui stransa piulita cu frana ce strange toate piesele pe sasiu. Motivul pentru care nu le stiu este ca saibele cele mari au fost in totalitate ruginite, in cazul meu. In situatia asta, nu mai am cum sa stiu cum au fost pozitionate. Cred ca este si o saiba mica pe care nu reusesc sa o localizez. Doar una mi-a mai ramas, cealalta a fost halita de rugina. Totodata, as inlocui cauciucurile traditionale cu poliuretan. Am vazut in mai multe postari pe forumuri externe ca pentru inlocuirea bucselor cu scopul de a prelungi durata de viata a articulatiilor, se folosesc celel de poliuretan. Inca nu stiu de unde sa iau si cam cat costa, dar ma interesez. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manofwar Postat Martie 23, 2015 Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Coduri bucse Raspund cam tarziu, dar sper sa mai fie de folos Ordinea de montaj este urmatoarea: -saiba 2a; -bucsa cauciuc 3a, cu partea mare spre saiba; -se introduce bratul in gaura din caroserie ( la multe masini, din cauza ruginii, cele doua "farfurii" de tabla 4a si 4b se rup din jurul gaurii din caroserie si nu mai pot tine cele doua bucse de cauciuc sau sunt asa de roase ca nu mai exista ) -bucsa cauciuc 3b, cu partea mica spre caroserie; -saiba 2b; -saiba elastica grower 5; -piulita. Daca cele doua "farfurii" de tabla 4a si 4b sunt rupte, se sudeaza in jurul gaurii din caroserie iar in cazul in care ele sunt atat de distruse sau nu mai exista se fac altele din tabla de 1.5 mm si se sudeaza. Atentie la suduri ! Stropii ramasi se indeparteaza si muchiile din jurul gaurii se rotunjesc pentru a nu deterora bucsele de cauciuc. Fara cele doua "farfurii" de tabla bratul se poate misca sus-jos, stanga-dreapta deoarece gaura din caroserie are diametrul mult mai mare decat diametrul bratului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate