dansoare Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Salut! E cam din scurt,recunosc. Iulian cu Samurai si eu cu Patrol parca ne-am da miine pe dealurile de la Magureni,desi vremea e cam incerta. Ceva doritori? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Re: Iesire miine in zona Magureni Doritori sunt garla, garantat. Cu putirinta e mai greu:wink:. Tu ce pastile de putut iei?:h5 Poate amanati pe sambata viitoare...se mai zvanta un pic, poate, zic si eu:grin: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 (editat) Re: Iesire miine in zona Magureni Asa este Dane ca se anuta apa multa nu ca mi-ar fi teama dar o sa fie cam scurt traseul! Editat Ianuarie 30, 2015 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Ianuarie 30, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Re: Iesire miine in zona Magureni Am lasat-o pe simbata viitoare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Re: Iesire miine in zona Magureni Tu ce pastile de putut iei?:h5 un medicament experimental, care nu este disponibil publicului. in we urmator ne organizam mai bine. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Re: Iesire miine in zona Magureni Ia ui' ce frumos e afară... Mergea totusi o namoleala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Iesire miine in zona Magureni Am lasat-o pe simbata viitoare! Ceva ceva Dane? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Februarie 5, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Iesire miine in zona Magureni Vrem sa iesim simbata in zona Magureni dar ultima prognoza meteo arata destul de nasol-ninsoare si vint puternic de vineri seara pina simbata la prinz in toata jumatatea de sud a tarii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Iesire miine in zona Magureni Vrem sa iesim simbata in zona Magureni dar ultima prognoza meteo arata destul de nasol-ninsoare si vint puternic de vineri seara pina simbata la prinz in toata jumatatea de sud a tarii. si ne sperie pe noi un COD colorat? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Februarie 5, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Iesire miine in zona Magureni Sa ne sperie pe noi??!!:old Cit de rau poate sa fie?:ha::ha::ha:-vorba unui contemporan in viata,nu Mini?:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Iesire miine in zona Magureni Sa ne sperie pe noi??!!:old Cit de rau poate sa fie?:ha::ha::ha:-vorba unui contemporan in viata,nu Mini?:wink: Corect! Suntem pe track! Roger. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 (editat) Re: Iesire miine in zona Magureni Mergem sambata dupa pranz,dupa viscol zicem ca suntem de la ISU Editat Februarie 6, 2015 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
delwind Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 Re: Iesire miine in zona Magureni Salut, Daca se mai iese sambata si aveti loc/chef de un incepator cu Vitara '89 cu MT-uri, suspensii si troliu proaspete as merge si eu sa vad ce poate, ca ieri am terminat modificarile. Dan 0728842902 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 Re: Iesire miine in zona Magureni Imi pare nespus de rau, dar nu pot participa maine. Distractie placuta! If any will be :grin: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 Re: Iesire miine in zona Magureni Pentru Sambata viitoare ma bag si eu daca se mai face plimbareala :h5 Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate