autoclinic Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Salut Am verificat si nu am gasit aici pe forum nimic despre scut motor si transmisie la J9. :( Eu ma refer la scut de metal "sanatos", care sa reziste la agresiuni mai serioase, nu ca cele originale cu care vine echipata masina. Poate gasim pe cineva care sa ma indrume, unde s-ar putea confectiona asa ceva, sau daca exista furnizor (dar nu la preturi astronomice) :grin: Daca cumva s-a discutat asta si am omis, imi cer scuze si rog moderatorii sa stearga discutia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 (editat) Re: Scut motor si transmisie J9 Salut Am verificat si nu am gasit aici pe forum nimic despre scut motor si transmisie la J9. :( Eu ma refer la scut de metal "sanatos", care sa reziste la agresiuni mai serioase, nu ca cele originale cu care vine echipata masina. Poate gasim pe cineva care sa ma indrume, unde s-ar putea confectiona asa ceva, sau daca exista furnizor (dar nu la preturi astronomice) :grin: Daca cumva s-a discutat asta si am omis, imi cer scuze si rog moderatorii sa stearga discutia. E posibil sa mai am eu schite de la scuturile pt J9. Le caut si te anunt. Eu am facut din aluminiu de 6mm. Uite aici o lucrare mai veche: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?39568-Un-nou-proiect-Toyota-KJ90/page2 Editat Ianuarie 30, 2015 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autoclinic Postat Ianuarie 31, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Re: Scut motor si transmisie J9 Okidoki Merci mult Max, ramane sa ne auzim ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladmorar Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: Scut motor si transmisie J9 Ai gasit scut? Imi trebuie si mie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: Scut motor si transmisie J9 Ai gasit scut? Imi trebuie si mie. Vor fi gata in curand. Se lucreaza la ele. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autoclinic Postat Martie 4, 2015 Autor Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: Scut motor si transmisie J9 Yep, este in lucru asa cum spune si Max. Vom reveni cu poze detalii etc :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aviatorulx Postat Mai 16, 2019 Partajează Postat Mai 16, 2019 Re: Scut motor si transmisie J9 E posibil sa mai am eu schite de la scuturile pt J9. Le caut si te anunt. Eu am facut din aluminiu de 6mm. Uite aici o lucrare mai veche: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?39568-Un-nou-proiect-Toyota-KJ90/page2 Buna dimineata.Ma intereseaza si pe mine schitele pt scut la un j90 daca se poate.Multam anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aviatorulx Postat Iulie 3, 2019 Partajează Postat Iulie 3, 2019 Misto tare forumul asta mai ales cand intrebi ceva dar raspunsul intarzie sa mai apara, nici ca-i alba...nici ca-i neagra.Stiam ca moroșenii-s oameni de comitet. :cn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 Nu poate exista si varianta ca sa nu fi vazut mesajul asta? Discutia e veche, din 2015. Daca mai aveam schitele acelea, le-as fi postat demult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate