Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

mici-mari probleme la vitara

tudordodo

Postări Recomandate

Cand ies de pe asfalt,daca vreau sa-i dau un pic de gaz imi troncane roata de rezerva de zici ca-mi rupe usa!

Usa din pacate ori e schimbata ori e vopsita (nu scrie pe ea "suzuki",jlk sau ce trebuia sa scrie).Pentru roata nu am primit cheia de la incuietoare,am incercat cu alte chei si cu o surubelnita dar nu vreau sa fortez -tin masina in parcare.

Tapiteria scaunului de la sofer e putin descusuta.E cineva care se pricepe si se ocupa?Am gasit pe net ceva firme

dar fac numai piele,par de calitate,preturi rezonabile-zic io-dar nu-mi permite bugetul deocamdata.

Am primit cu masina si un set de jante cu cu gume de iarna 195/80 R15 si in talon si pe masina am 255/60 R15,cum fac sa le omologhez?Nici proiectoarele nu-s omologate;trebuie sa caut reprezentanta suzuki sau se poate sa mi le treaca in talon la RAR cu o "mica atentie"?

Intrebari mai am dar cred ca v-am inebunit deja! :sr .Fac cinste la prima adunare-daca ma primiti si pe mine!? :scr

cu respect va saluta:tudor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: mici-mari probleme la vitara

Anvelopele originale sunt 195J15, cele 255/60-15 sunt adaugate ulterior ... daca te uiti prin brief terbuie sa le gasesti si tu si RAR-ul!

De troncanit :ha: stai linistit, cand rezolvi una incepe alta!

Bafta

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Am primit cu masina si un set de jante cu cu gume de iarna 195/80 R15

Daca joi e poimiine, pune pe masina anvelopele de iarna. Da jos proiectoarele, si prezinta-te la RAR. Te interesezi la fata locului ce trebuie sa faci sa pui pe masina gume mai mari. Din cite am vazut eu, astia de la RAR, par ar fi niste sereleuri. In fiecare judet ... e altfel. La Cluj, stiu un caz, in care au respins o masina, pentru ca avea bordul crapat. Cica, "dauneaza aspectului estetic" desi din cite cunosc eu, bordul este in interiorul, nu in exteriorul masinii :ha:

Bafta mare.

Sa ne vedem cu bine

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

cica si gumele ti le trec astia in talon contra unei taxe de 150-200 plus...."tva" :uameni am sunat la doua reprezentante si au zis ca toata "distractia" se produce la rar.Daca stiam ce complicat e imi louam Bentley nou-nout si-l inmatriculam pe adresa de pe Coasta de Azur... :ha: Cam asa au astia impresia ca ne descurcam noi romanii cu banii.... :c1

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare