mm Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Salutare, In viitorul apropiat vreau sa cumpar un cort de acoperis si mi-e destul de greu sa ma hotarasc asupra modelului, mai ales ca nu vreau sa dau atatia bani fara sa il vad instalat inainte pe o alta masina. In concluzie, cine are asa ceva si e dispus sa isi piarda 20 de minute ca sa mi-l arate si mie e rugat sa dea un semn. Promit sa vin cu bere ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Re: Caut colegi cu cort montat pe masina salut, al meu nu mai e pe masina l-am pus pe remorca, e james baroud evasion, daca esti curios despre el da-mi PM si te invit sa-l vezi bafta! still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Februarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2015 Re: Caut colegi cu cort montat pe masina Am fost azi la gigipunga si m-am mai luminat un pic. Multumesc frumos pentru amabilitate, raman dator cu berea, poate la o iesire viitoare! Daca mai sunt si altii cu alte modele, nu va jenati :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Re: Caut colegi cu cort montat pe masina Ti-as recomanda sa vezi si unul gen african. Mie cele hardshell gen magionlina imi par mici. Acum depinde si ce nevoi de spatiu ai. Eu am un hanibal de 1.60m latime unde 2 adulti si un copil dorm fara probleme. Desfacut are 2.40 x 1.60. Acum este la tara. O sa revina pe masina in vara. TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate