StoneCold Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Salut.Am o intrebare pentru un prieten care intra cam rar pe aici.Vrea sa achizitioneze o toyota si e nedumerit ... Are de ales intre hzj73 cu motorul 4.2 si kzj73 normal,cu motorul 3.0.In materie de arcuri,stie avantajele si dezavantajele...elicoidale-flexari mai bune ,foi de arc-incarcaturi mai mari...Tin sa spun ca el are nevoie de ea pentru a cara diverse materiale/chestii...Intrebarea finala:E motorul de 4.2 net superior fata de cel de 3.0?la putere/sprint/fiabilitate?mersi mult Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Re: Diferente motor dintre hzj73(4.2) si kzj73(3.0) Vrea "sa care diverse materiale/chestii", dar il intereseaza sprintul.....?!?? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StoneCold Postat Ianuarie 31, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Re: Diferente motor dintre hzj73(4.2) si kzj73(3.0) Da,vrea sa afle si treaba asta.E mai lenes 4.2-ul decat 3.0td?Din cate stiu 4.2-ul original e fara turbo,nu?Il intereseaza sprintul,pentru ca e vorba de Tavi aka CIV,care vrea sa impace si capra si varza,adica si distractie si munca cu masina... Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 (editat) Re: Diferente motor dintre hzj73(4.2) si kzj73(3.0) Eu mi-am adus-o personal din Olanda, trage bine se infige si depaseste fara probleme, masina fiind relativ usoara. Se poate adapta si o turbina din cate am inteles pentru un 'zvac' mai tineresc. Motorul este cel de 12V care nu ofera surprize, stiu ca necesita reglaj cu shim-uri al jocului supape... parca.In rest numai de bine . Motorul KZTE de 3.0, in schimb are niste probleme cunoscute de altfel, chiuloasa mai crapa din cand in cand...dar se rezolva definitiv prin inlocuire. Succes in alegere. Editat Ianuarie 31, 2015 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Re: Diferente motor dintre hzj73(4.2) si kzj73(3.0) Da,vrea sa afle si treaba asta.E mai lenes 4.2-ul decat 3.0td?Din cate stiu 4.2-ul original e fara turbo,nu?Il intereseaza sprintul,pentru ca e vorba de Tavi aka CIV,care vrea sa impace si capra si varza,adica si distractie si munca cu masina... Aaaaaa, pai zi asa !!! Musiu Tavi ! :ha: Spune-i sa ma sune ! Pentru el ca doar un 4.5 benzinar ar fi bun.....Sa-si aleaga de aici : http://listado.tucarro.com.co/carros/toyota/land-cruiser/ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StoneCold Postat Ianuarie 31, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Re: Diferente motor dintre hzj73(4.2) si kzj73(3.0) Nenea Astrale,ceva la bani putini,puternic si consum mic ii trebe lui :)) Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Re: Diferente motor dintre hzj73(4.2) si kzj73(3.0) Nenea Astrale,ceva la bani putini,puternic si consum mic ii trebe lui :)) Ghici ce e ?!? Metroul !! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StoneCold Postat Ianuarie 31, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Re: Diferente motor dintre hzj73(4.2) si kzj73(3.0) Offtopic : Cred ca ii pare rau dupa ''Black Swan'' ... Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Re: Diferente motor dintre hzj73(4.2) si kzj73(3.0) Offtopic : Cred ca ii pare rau dupa ''Black Swan'' ... Cred ca pe Tavi, asa ceva l-ar satisface : :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 Re: Diferente motor dintre hzj73(4.2) si kzj73(3.0) 1hz vine cu 150 kg in plus fata de kz-t. Personal as alege 4.2-ul vine imperecheat cu c.v H 55f recunoscuta pentru fiabilitate. Daca vei reusi sa montezi o turbina pe 1hz vei fi cu mult peste cel de 3000. @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StoneCold Postat Februarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2015 Re: Diferente motor dintre hzj73(4.2) si kzj73(3.0) Mersi pentru raspunsuri... Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
civ Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: Diferente motor dintre hzj73(4.2) si kzj73(3.0) Cred ca pe Tavi, asa ceva l-ar satisface : :ha: Da, da, cam asa ceva ar trebui ! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate