FELDGRAU BRONC Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Stie careva , in Bucuresti/ Ploiesti un/niste meseriasi in AC pentru un transfer de instalatie ? Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Re: AC IEU.... de unde si cum - tradus cine-i donator si pe ce se vrea montata ? diferente ,probleme ,exista schema/scheme aferente.... Ateierul este in Bucurwesti :ha: zona Dristor....la saorma,acolo ca tot iti place influenta mediteraneeana si bizantina :ha::ha::ha: Suna-ma,sunt dulce si beau bere . Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Re: Montaj aer conditionat ? Daca-l vei suna, nu vei afla mai mult decat a povestit pe link-ul de mai jos, inclusiv CINE i-a facut lucrarea, deci nu e musai sa-l suni : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?73493-Y60-ul-meu&p=821202&viewfull=1#post821202 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Re: Montaj aer conditionat ? Gresit. Linkul cuprinde deplasare Colegul Cos la Bucuresti dupa rugaminti si cereri de la soacra domniei sale, lucrare executata dupa dezmembrare tot de colegul numit in atelierul din garajul propriu de la Galati. Ia in calcul si plimbarea utilajului de la bucuresti la galati tur-retur si soaca scoasa la mall..... Atelierul de care amintesc este in Bucuresti. Sunt cei ce au gasit o scama prinsa intr-un O ring din instalatia de la jeep, chestie ce nu agasit-o nimeni altcineva.....in 3 zile iesea freonul.....au cautat citeva ore - cost 250 lei inclusiv freon nou si ulei in instalatie. Deci suna- ma sunt simpatic si beau bere :))))) Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 (editat) Re: Montaj aer conditionat ? Frumuselu' asta simpatic care zice el ca bea bere evita in mod intentionat unele detalii tehnice . Printre ele si faptul ca nu se potrivesc unele declaratii - soacra-mea a zis ca a dus-o la sexshop , el zice ca a dus-o la mall . Poate ambele sunt corecte ... trebuie intrebat , la el a iesit lucrarea fara nici o reclamatie ulterioara , probabil stie el ce e de facut ca sa fie bine . Unele mufe de la un AC de 15-18 ani se gripeaza , trebuie sa decizi la momentul dezmembrarii ce si cum . Si ca sa fie totul corect ar trebui inlocuit si desicatorul ... dar se poate ca mai bine sa nu fie chiar bine ... Am fost deja intrebat mai demult de 'furnizor' daca as fi disponibil pentru demontare ( lumea e mica sau ... ) , bineinteles ca am confirmat , la stricat nu ma intrece nimeni . P.S. Acum imi revine mintea , si el dar si mai susamintita soacra au mentionat ca e dulce . Ce naiba mah jepistule , erai proaspat insurat si tot o amenintare biologica ai ramas ... Se mai pune si problema incarcarii instalatiei cu eventualul ulei ( daca se demonteaza cu atentie si pierderile sunt mici spre foarte mici pana la momentul reasamblarii nu e neaparata nevoie ) si agentul frigorifica antic si de demult care nu mai e utilizat in mod curent si e interzis pentru utilizare . Editat Februarie 3, 2015 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 Re: Montaj aer conditionat ? Nu uitati ca nenea asta ,creatorul de topic are 4,2 pe nissan si in afara de asta mai are ceva auto 4x4 si auto de strada. Poate vrea aer pe IMS furand agregatul de pe mercedes....inteles? Lasati omul sa vina cu detalii...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 Re: Montaj aer conditionat ? ... io ziceam alea in cunostinta de cauza ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 (editat) Re: Montaj aer conditionat ? nu vreti sa o duceti si pe soacra-mea la sex shop? Poate se mai linisteste un pic . Dau freonul cadou pt asa serviciu. Despre lucrare? Va doresc success , mai ales ca intuiesc ca va paste mari batai de cap. Editat Februarie 4, 2015 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 (editat) Re: Montaj aer conditionat ? Visul oricui - o soacra linistita ! ... Meseriasu' la astea e ala dulce , daca nu si-a iesit din mana . (... mana ??? !!! ... ... tot ce se poate ... n-am mai auzit nimic de cand mi-am cusut urechile ... ) Partea electrica e simpla fiind una obisnuita si cunoscuta , la indemana ... alea mai solide e mai greu .Nu mai greu ca o insuratoare ca ce faci aia ramane nu se schimba in functie de fazele lunii si dimensiunea tamponului . Chiar si tamponul de pe stg e tot acolo , deci ar cam trebui sa intre compresorul ... difera motorul , asta-i marea buba , trebuie placa adaptoare cu minim trei prinderi pe compresor , recomandat ar fi toate patru . Editat Februarie 4, 2015 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Februarie 4, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2015 (editat) Re: Montaj aer conditionat ? ...., bhai frate da' ne...vorbiti sunteti ! Eu am nevoie sa transfer instalatia completa AC de pe un 2,8 pe 4,2 Y60 , lucrarea ar fi in "deplasare" la Lucica ,Bucov , langa Ploiesti. Perioada de executie in Martie ac RZV-ule tata, respira adanc, ia o pauza si spune omule un nr de contact ,persoana etc ! L.E. Multumesc de urari ! Editat Februarie 4, 2015 de FELDGRAU BRONC Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Montaj aer conditionat ? Ai vazut ca am dreptate....nu dadea nea asta o problema din aia 2+2 =? cos este omul cu adaptarile de rigoare si riscuri aferente Astia din Buc iti monteaza instalatie de pe 4.2 pe 4.2 cu mici retusuri -un furtun, o-ringuri,o curea pedimensiuni nu adapeaza la ims AC de mig... De compus prinderi,inghesuit compresoare si chestiii Cos este omul tau. Sub rezerva ca iese o struto camila si probabil merge din cind in cind doar daca este nor.....:ha2 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 (editat) Re: Montaj aer conditionat ? Orice e posibil , pen'ca chiar si aia care instaleaza AC de MIG pe IMS sunt oameni ... unii mai mult ... altii si mai mult ... La IMS-ul in cauza singura problema mai spinoasa va fi atasarea compresorului , probabil va fi necesara o chestie custom , putin de muncit mai mult de gandit . Restul e ce-a mai ramas dintr-un 2.8 , deci e o poteca luminoasa ... cred ... Cu ceva atentie si ambitie ( sau un suport dedicat vanat de prin englezia , eventual cu tot cu compresor ) totul e posibil ... Daca cumva se pune pe urma si motorul de MIG in completare la AC , iese treaba faina tare ... Editat Februarie 5, 2015 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 (editat) Re: Montaj aer conditionat ? 1 Spor 2 nu cred, trebe sa vad cum se face minunea 3 avioane si avionase, va potriviti ca turcul si pistolul deci probabil iese treaba 4 atentie la vanzator,este Profesionist :)))) LE: Rectific am recitit postul de mai sus, nu-i vanzatorul dezmembrare minune din Ploiesti, este un coleg de forum,scuze 5 se va numi - Operatiunea TICHIE DE MARGARITAR :ha::ha: Editat Februarie 5, 2015 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate