Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme jante originale pe 16

dobradoru

Postări Recomandate

Buna tuturor,

Detin un freelander 1 ,an fabricatie 2002 ,motor TD4 ,3 usi ,pe care incet incet il pregatesc pentru escapadele mele in natura ,mai precis pt pescuit.

Cand am cumparat masina era echipata cu jante pe 17 (originale),dar pt ca am vrut sa o echipez cu anvelope AT,a trebuit sa schim jantele cu unele pe 16.

in consecinta ,am achizitionat din UK de pe ebay un set de 4 jante pe 16 originale (foto).

toate bune si frumoase pana am ajuns la vulcanizare. Doua dintre jante merg doar pe fata ,iar celalte doua doar pe spate.Asta dupa ce ne-am prins de figura.

doua dintre jante au pe partea inferioara un sant ,un canel ,mai pronuntat decat celelate (cred ca cele care s-au potrivit pe spate ,daca bine imi aduc aminte)

Intrebarea este urmatoarea : asa e modelul acesta ? sau eu am avut ghinion si am cumparat ceva nasolie" ?

Multumesc !jante-aliaj-landrover-freelander-pe-16-ff48d154427f881fdd-800-600-1-95-1.jpg.0c92deb914c918af4f767ef4683f39de.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Probleme jante originale pe 16

Ai cumparat un set de 2 + 2. Sunt cateva modele de jante care difera in functie de an (pre 2000 si post 2000). Cele pre 2000 nu prea se potrivesc pe masinile fabricate dupa 2000 datorita unor mici diferente de dimensiuni.

Editat de DKW

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Sa le dai inapoi?

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Daca s-au potrivit pe spate, si nu se blocheaza, nu "vad" de ce sa le schimbi. Estetic ele par ok, iar ca sa dai 2 buc si sa-ti gasesti altele 2 model identic mai greu.

Numai bine,

Alin

.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....

Link spre comentariu

Cele de pe fata sunt ok .

cele din spate ,parca sunt lipite de tambur.Cand masina e ridicata ,rotile se invart ,cu mana.

la fel si de pe loc,avnd transmisie automata,pleaca normal ,fara acceleratie,fara sa se simta vre-o rezistenta.

pe drum ,la fel e ok.

Singurul semn de intrebare ramas e lipsa distantei pe spate intre janta si tambur.

Link spre comentariu

:)

nu trebuie să ai distantă intre tambur și jantă

dealtfel o să vezi surpriză mare cînd o sa pui plăcute noi de frână pe fată - distanța dintre etrier și marginea jantei e de 7 mm

Link spre comentariu

Eu am patit la unul din 2002 cu jante pe 16 din 1999, pe spate, cand le-am strans, s-a spart capacul de la tambur :)) . La cele fabricatie mai noua decat 2001 trebuie sa fie o distanta intre tambur si jante, mica, dar trebuie sa fie. Daca nu "tine" nu cred ca ar trebui sa fie problema.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare