.boldeanuL Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Re: Schimbat becuri bord cu led albastru la Feroza So...pana la urma alea mici din ceas si din inclinometru ce rasa sunt? Cel putin alea din ceas...eu nu am mai vazut cu soclu din ala. Mai sunt unele la fel in butonul pentru duritatea suspensiilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Noiembrie 27, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Re: Schimbat becuri bord cu led albastru la Feroza So...pana la urma alea mici din ceas si din inclinometru ce rasa sunt? Cel putin alea din ceas...eu nu am mai vazut cu soclu din ala. Mai sunt unele la fel in butonul pentru duritatea suspensiilor. Sal eu am doar ceasul de inclinare la care modelul de bec este T5 cel expus de mine mai sus. In celelalte ceasuri nu stiu ce becuri sunt ca eu am modificat si am renuntat la ele. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
.boldeanuL Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Re: Schimbat becuri bord cu led albastru la Feroza Las si eu o poza cu ledurile albe in bord. Inca nu m-am lamurit cu becurile din indicatoarem dar mai investighez poate dau de alternative. PS: nu, nu e bolnava masina, cred ca nu le-am bagat destul de mult pe alea doua leduri, ca de fapt ele sunt stinse acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tvi Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Re: Schimbat becuri bord cu led albastru la Feroza Las si eu o poza cu ledurile albe in bord. Inca nu m-am lamurit cu becurile din indicatoarem dar mai investighez poate dau de alternative. PS: nu, nu e bolnava masina, cred ca nu le-am bagat destul de mult pe alea doua leduri, ca de fapt ele sunt stinse acum. [ATTACH=CONFIG]253448[/ATTACH] Becurile din indicatoare sunt T5, asa cum a spus si Silviu. Problema la ceas sunt acele socluri, asa cum ai spus. Eu am scos led-ul din "carcasa" lui de plastic si am lipit terminalele lui direct pe acele contacte din interiorul ceasului. Rezultatul este bun, doar ca pozele mele nu-s de foarte buna calitate. Din pacate nu am poze din timpul lucrarilor :) Led-urile fiind de la producatori diferiti, difera si nuanta de albastru, cele din bord sunt mai spre indigo... Spor! Cosmin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
.boldeanuL Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Re: Schimbat becuri bord cu led albastru la Feroza Dar la semnalizari, ati schimbat vreunii? Si mai semnalizeaza corect? A mea semnalizeaza de parca ar avea releul ars acum. De trei ori mai repede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Re: Schimbat becuri bord cu led albastru la Feroza Ca sa scapi de semnalizarea rapida pe circuitele unde ai montat becuri LED trebuie sa instalezi si ceva de genul acesta: http://www.daciashop.ro/led-tuning/anulator-erori-bec-ars :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni010xx Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 (editat) Re: Schimbat becuri bord cu led albastru la Feroza Buna ziua, Pentru pozitie sau faruri a incercat cineva cu leduri ? Merita? Editat August 11, 2016 de Astral MERITA ! NU "se merita ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=740241&viewfull=1#post740241 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate