tudordodo Postat August 23, 2008 Partajează Postat August 23, 2008 intrebare pentru toti membrii clubului inclusiv pentru administratori si moderatori-respect!: de ce 4X4? de ce nu .... fotbal sau sah sau biliard ? cum a inceput? de trei zile sunt pe foorum si deja am visat azi noapte ca puneam calmini pe samuraiul meu, :sr n-am unul dar jur ca-mi iau si ne vedem la extrem! In concluzie: fiecare cu povestea lui; Iat-o pe a mea:casa pe deal(pestera bolii-merita vazut),vreo 3 km drum forestier pana acasa,cautat masina teren,buget mic(depasit)drum greu iarna,are un vecin o toiota de vreo 4000cmc (cred)si n-a urcat o saptamana anu` trecut ;am luat shoricu` si sper sa-i rup fashu` :F Inca ceva!-mi se pune un nod in gat-stoamac cand vad "utilaje la namol" Vreau si io! Daca vi se pare siropos topicu`??!?..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudordodo Postat August 23, 2008 Autor Partajează Postat August 23, 2008 Re: cum s-a aprins fitilul? poate incercam la iarna sa dam ceata la toyota? pariu pe mici si ......? micu siberea---on me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat August 23, 2008 Partajează Postat August 23, 2008 Re: cum s-a aprins fitilul? :2dr "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat August 23, 2008 Partajează Postat August 23, 2008 Re: cum s-a aprins fitilul? Bun venit pe :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat August 23, 2008 Partajează Postat August 23, 2008 Re: cum s-a aprins fitilul? :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat August 23, 2008 Partajează Postat August 23, 2008 Re: cum s-a aprins fitilul? :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 23, 2008 Partajează Postat August 23, 2008 Re: cum s-a aprins fitilul? intrebare pentru toti membrii clubului inclusiv pentru administratori si moderatori-respect!: de ce 4X4? de ce nu .... fotbal sau sah sau biliard ? cum a inceput? .... La mine e simplu ... am luat masina atunci cand a murit cantareata Laura Stoica ... era doar o incercare de a ma proteja, pe mine si pe cei dragi mie, de dementii care circula pe soselele romanesti ... am intrat pe forumuri ca sa vad cu ce se mananca treaba asta cu 4x4 si am gasit aici OAMENI ... mi-a placut ! ... de atunci sunt, mai mult sau mai putin, prezent si activ ... am prins microbul si ca atare am modificat masina, am iesit cu oamenii astia, de mai multe ori, la niste intalniri absolut senzationale !!! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat August 24, 2008 Partajează Postat August 24, 2008 Re: cum s-a aprins fitilul? Pai......cum sa-ti zic eu nene tudordodo........ -sahul nu ma pasioneaza ca am IQ-ul impartit la 4......deci nici o shansa sa ma caftesc cu kasparov......... -biliardul....hai....mai merge.....dar se joaca de regula in spatii inchise si cu asta am o mica problema..... -la table ma pricep destul de bine doar ca de la a 3-a partida devine monoton........ -la fotbal se fac blaturi si ma mai enerveaza si becalii si miticii si borcii si mai stiu eu care coposhi.... -la parasutism sunt scumpe parashutele si nici nu prea am sustinere din partea familiei :grin: -de tir am evitat sa ma apuc pt ca prea era mare tentatia sa iau in catare niste personaje care apar pe la TV -cu inotul am cochetat o vreme dar astia au prostul obicei sa umple bazinele cu apa chioara in loc de bere..... -pt iahting nu am bani....... Asa ca na........am ramas si eu cu ce-am mai apucat........respectiv offroadul si cartofii prajiti.......cele doua mari pasiuni. Bine.....e adevarat......momentan am doar cartofii prajiti ca masina de offroad e in service........dar nu se pune ....nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat August 24, 2008 Partajează Postat August 24, 2008 Re: cum s-a aprins fitilul? La mine a fost nevasta. Si-a luat permis si-a vrut-o mare. M-am conformat mintenas, ca atata am, nevasta si copilu' si cum am vrut sa-i stiu in siguranta, voila de vezi: Toyota! De 8 martie m-am infiintat cu "martisoru'" si-o aud pe-a mea "ce-i porcaria asta ?! cam asa voiam, da' cu altfel de schimbator!". Mi-a retezat-o scurt, "spala-te cu ea pe cap, nu-mi place ditamai mestecaul" si de-atunci "ne spalam pe cap" cu ea pe coclauri si ne place............ maxim. hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat August 24, 2008 Partajează Postat August 24, 2008 Re: cum s-a aprins fitilul? Uraaa, unul aproape de mine :banana :) Imi pare rau ca nu apare poza ta, asteptam sa vad dupa ce ma uit pe sosea. Pun eu poza cu a mea, ca se te uiti tu dupa mine :W E faina valea aia a ta, am fost cu motorul pe acolo si am de gand sa revin. Poate ne vedem weekendul care vine la Pestera, ca e mare bairam acolo si nu am de gand sa lipsesc, chiar de nu am cum sa vad toate concertele. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: cum s-a aprins fitilul? La mine nu pot spune ca a inceput ...doar ca am fost contaminat de virusul 4x4.... Trebuie sa fie ceva legat de masina+natura+siguranta si pina acum ma serveste credinciosul MERCEDES dar si el se recunoaste invins ca e doar 4x2... Asa ca urmeaza un 4x4 (si spre bucuria mea :ypu sotia deja se intereseaza de preluare unui eventual SUBARU,MITSUBISHI sau RANGE ROVER)...Timpul la va rezolva pe toate... Si ...nu in ultimul rind am simtit ca aici pe :cl .....(pot spune ca mai frecventez si alte forumuri sub acelasi nick)...sunt oameni seriosi care stiu ce vorbesc si ce este cel mai important RESPECTA cuvintul dat.... Marele meu dezavantaj este ca sunt la malul marii :sr si pe aici nu prea am ce calari cu 4x4...O solutie ar fi sa vind totul aici si sa ma mut in CLUJ,BRASOV,SIBIU sau ceva asemanator... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudordodo Postat August 25, 2008 Autor Partajează Postat August 25, 2008 Re: cum s-a aprins fitilul? sal-all Neste poze;servus Zoli!!-e placut sa ai concitadini in trupa;suna-ma_0726736763_sa ne vedem la o bere si sa programam poate o iesire. Mersi pentru postari,sunt curios ce "scuza"au fetele referitor la subiect; credeam ca lor le place la namoale la `beauty-salon`?! Mersi tuturor pentru primire,imi place forumul :1 o sa mai misun pe-aici o vreme;din pacate nu voi putea participa la sezatoarea din Maramures,nici macar ca spectator,dar stau cu ochii pe voi! :oc Bafta! ___________________________________ viata e ca parul din c..:scurta si plina de kkt :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: cum s-a aprins fitilul? Frumoasa jucarie ai. Pe langa faptul ca stie 4x4 mai si atrage privirea. Presupun ca o inscrii, asa-i? Probabil la un moment dat o sa simti nevoia sa o ridici nitel, dupa prima ocazie in care te prinde zapada :). Pe mine ma gasesti la _0722_714297_ . Te-am notat in memoria telefonului. Chiar sunt doritor de un coleg de iesiri, e neplacut sa merg cu frica in san ca pot ramane pe undeva, chiar daca baiatul meu imi e un coechipier de nadejde. Am facut Transalpina duminica asta, ar fi fost clar distractiv sa fim 2 masini in loc de una. E un traseu care merita facut, pentru ca e de o salbaticie fermecatoare. Desi nu e o plimbare in parc, nu ridica probleme. L-am vazut parcurs de nebuni cu tot soiul de masini de asfalt, inclusiv cu decapotabile(desi numai un roman poate fi atat de nemilos cu masina din dotare), asa ca pentru Vitara ta e floare la ureche. Poate legam de o colaborare, chiar daca timpul meu liber e cam ca definitia vietii din semnatura ta :)) @ asfalttango - nu cred ca trebuie sa-ti faci griji, trecand prin Dobrogea am vazut o multime de locuri promitatoare pentru un 4x4. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Re: cum s-a aprins fitilul? am vazut Daktari cind eram pusti si a trebuit sa-mi trag un vehicul ca ala - LR, nu cherokee del zebrat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Re: cum s-a aprins fitilul? Eu de mult timp am chochetat cu ideea sa imi iau ceva 4x4. Mai ales dupa ce ieseam cu corturile te miri pe unde si ori loveam cu masina, ori trebuia sa o las mai departe si sa car tot calabalicu in spate. Dupa ce o aparut si ficamea, din dorintea de a o putea duce cat mai departe de mizeria orasului, am facut un efort si am luat Laditza asta. Sunt mult prea multe zone frumoase la care nu ai acces oricum, si ce e mai frumos la ele e ca nu pot ajunge toti pantofarii si manelistii. SUnt satul de mizeria lasate "la gratar" si de zgomotul citadin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudordodo Postat August 26, 2008 Autor Partajează Postat August 26, 2008 Re: cum s-a aprins fitilul? De pantofari si manelisti cred ca ne-am saturat cu totii,gratare cu muzica la maxim si gunoaie imprastiate peste tot,peturi si pungi aruncate in apa,etc....Din aceste cauze mi-am luat o casuta la tara,mai retrasa,la 3 km de Pestera Bolii;nu ecine stie ce dar macar am liniste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Re: cum s-a aprins fitilul? A inceput cam acu` 6 ani. Au luat ai mei o masina ceva mai mare, adica mai inalta ca la interior e tot mica. Dupa un si ceva a inceput constructia la casa. Daca masina merge la carat, atunci ne-am bagat la construit casa cu ea, BCA, ciment, barne si altele. Dupa inca vreo 2-3 ani, am carat la nevoie o remorca apicola de 3.5 tone pana la braila si innapoi (SV). Apoi daca e masina de teren hai sa intru cu ea la namol, m-am rasturnat o data, i-am rupt cardanele de 2 ori, etc. In total, dupa 6 ani dupa ce am luat-o mi-am adus aminte ca in afara de ce-am stricat eu, tot ce am bagat in masina a fost un schimb de ulei. Cum casa e gata, mi-am mai adus unu de afara la 150.000 km si am recarosat-o. Acum e masina de zi cu zi, numai ca e lux fata de innainte. App, e un Pajero mk 1 din `85. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudordodo Postat Septembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2008 Re: cum s-a aprins fitilul? Salut Klez Daca te ocupi de albinarit,poate il stii pe vicele asociatiei apicole din sv.Purtuc Ciprian.... E colegul meu de banca din liceu. Poate poti sa-mi faci si mie rost de un nr de-al lui de tel.,pls?! Dau o bere cand ajung la Sv. Scuze pentru offtopic! Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate