iliedragosmihai Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Re: Nissan Navara D40 - probleme la alimentare sau o fi altceva ? Sincer ma bucur ca ai rezolvat problema. Drumuri bune sa ai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petru71 Postat Februarie 11, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2015 Re: Nissan Navara D40 - probleme la alimentare sau o fi altceva ? Sincer ma bucur ca ai rezolvat problema. Drumuri bune sa ai Multumesc, asemenea si tie ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin.rus Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: Nissan Navara D40 - probleme la alimentare sau o fi altceva ? Salut, verifica si senzorul de la axul cu came, poate fi si acela de vina. Am un prieten cu aceeasi problema, ii merge o perioada bine dupa care ii cade relantiul in baia de ulei. O sa il intreb sa vad daca a rezolvat problema si ce a fost defect. Momentan senzorul de la culbutori i l-am imprumutat lui, iar al lui e la mine pe masina, dupa ce am facut rocada a inceput sa ii mearga mai bine si nu se mai oprea asa des, dar tot nu e rezolvata problema. Cel mai bine ar fi sa gasesti inca o navara sau un pathfinder de pe care sa iei senzori si prin eliminare sa descoperi. Fa-ti un prieten cu navara sau pathfinder :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petru71 Postat Martie 12, 2015 Autor Partajează Postat Martie 12, 2015 Re: Nissan Navara D40 - probleme la alimentare sau o fi altceva ? Salut Florin ! Multumesc mult pentru bunele tale intentii. Daca te uiti un pic mai in spate in topic, o sa vezi ca am rezolvat problema. Sfatul tau referitor la un prieten cu Navara/Pathfinder este beton. Totusi, de unde sa-l scot in Tg. Mures ?? Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rraz2000 Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Re: Nissan Navara D40 - probleme la alimentare sau o fi altceva ? Salut. Am avut exact acelasi defect prezentat in acest topic. Remedierea a constat in inlocuirea intinzatorului hidraulic al lantului de distributie de la axele cu came, care era gripat.Gripat in sensul ca miscarea pistonasului era un pic neliniara, agata in anumite pozitii. Daca as fi fost intrebat inainte as fi jurat ca asa ceva nu este logic. Rezolvarea a furnizat-o un mecanic din prima. Ma pregateam pt senzori,regulator ppa inalta, ppa inalta in sine, etc.Piesa a costat cca 340 ron si manopera cca 150 ron. Durata reparatiei cca 45 min cu discutii libere pe linga masina. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius.stamat Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Re: Nissan Navara D40 - probleme la alimentare sau o fi altceva ? Salut, Sunt un prospat posesor de Navara D40 (desi masina este din 2008) A/T cu motor de 2.5 dCi, 171 CP. Cu cateva (mici) exceptii - burduf planetara, un rulment fata masina este in buna stare asa ca nu voi putea pune intrebari (sfaturi nici atat) in ceea ce priveste problemele tehnice - cel putin nu la acest moment. In schimb, am o rugaminte pentru alti posesori de Navara D40 cu acelasi tip de motor. Nu am manualul de utilizare si ce m-ar interesa este partea de lubrifianti si lichide (cap. 9). Poate cineva sa-l posteze sau sa-mi spuna tipurile si volumele de lubrifianti/lichide necesare acestei masini? Am cartea de inspectie periodica si masina pare sa fi fost intretinuta la timp, daca ma iau dupa stampilele de acolo. As vrea, totusi, sa-i fac un schimb complet de uleiuri. Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dacus_Malus Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Urmaresc! Suzuki Vitara 1990 Toyota Prius Hybrid 2006 Citroen C25 Autorulota 1990 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate