Cristimed Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 Salutare tuturor. Sunt proaspăt posesor de Feroza. Super încântat de ce poate jucăria. am început o mica restaurare. Am câteva întrebări pentru cei mai experemtati. In primul rând nu prea găsesc grund epoxidic. As fi recunoscător pentru o sursa de încredere. As vrea sa springuiesc si arcurile dar in zona mea (medias) nu am găsit vreun atelier care sa facă așa ceva. Mai am o problema cu rezervorul, cred ca are ceva pori pt ca miroase destul de puternic dacă stai in zona lui. De curs nu curge dar poate fi o probema in partea superioară. As cumpara unul din dezmembrari. Cred ca ajunge, oricum deja mi se pare ca am exagerat cu solicitarile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Doco Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 Re: Câteva întrebări Feroza (novice) Cu arcurile te pot ajuta la Targu Mures, daca te intereseaza, cunosc un mester care mi le-a facut si pe ale mele - mi-a inlocuit o foaie rupta si mi-a springuit ambele arcuri pe fata. Pretul mi s-a parut foarte bun, desi am fost la el cu arcurile in portbagaj, insa nenea le poate si demonta la el in garaj. E meserias bun, si a facut lucrarea in doua ore, cred ca in decursul zilei ti le poate rezolva cu tot cu montat/demontat, daca programezi treaba in prealabil. Anunta-ma daca te intereseaza varianta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristimed Postat Februarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2015 Re: Câteva întrebări Feroza (novice) Da, ma intereseaza. O sa le duc demontate pt ca nu pot merge cu masina acum. Ai un număr de telefon? Merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Doco Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 Re: Câteva întrebări Feroza (novice) Trimit acum PM. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Câteva întrebări Feroza (novice) Salutare tuturor. Sunt proaspăt posesor de Feroza. Super încântat de ce poate jucăria. am început o mica restaurare. Am câteva întrebări pentru cei mai experemtati. In primul rând nu prea găsesc grund epoxidic. As fi recunoscător pentru o sursa de încredere. As vrea sa springuiesc si arcurile dar in zona mea (medias) nu am găsit vreun atelier care sa facă așa ceva. Mai am o problema cu rezervorul, cred ca are ceva pori pt ca miroase destul de puternic dacă stai in zona lui. De curs nu curge dar poate fi o probema in partea superioară. As cumpara unul din dezmembrari. Cred ca ajunge, oricum deja mi se pare ca am exagerat cu solicitarile Salut, Legat de mirosul din zona rezervorului pot fi mai multe cauze. Ai verificat sa nu curga pe la pompa de benzina? Ai verificat in masina( nu specificat daca se simte mirosul si in interior) supapa de sens( cea care taie alimentarea in cazul in care masina se rastoarna) ? Am auzit de rezervoare cu pori sau ruginite dar nu cred ca este o situatie foarte des intalnita la feroze. BR, Misujr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristimed Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Câteva întrebări Feroza (novice) Multumesc. Nu se simțeau miros si in interior. Oricum am găsit cauza- o improvizație la retur, un furtun cu coliere care avea o mica fisura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Re: Câteva întrebări Feroza (novice) Daca vreti sa reparati rezervoarele aveti detaliat aici cum am facut eu: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?81178-Reparatie-rezervor-combustibil-Rocky :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate