timberland0910 Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Re: urgent panou despartitor rar Multumesc tuturor Apropos cat ai dat pe y60 cu 5 locuri utilitara ? Sa o folosesti sanatos 5500 euro si taxa de 550 euro nu a fost recuperata :br Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Re: urgent panou despartitor rar Am inmatriculat de curând un Y61 scurt autoutilitara cu 2 locuri adus din Olanda. Cum vine de afara asa se inmatriculeaza si la noi. Deci cauta in Belgia sau Olanda sa fie N1 ca sa nu ai probleme aici. Spor. Sa inteleg ca daca din Olanda vine fara panou despartitor RAR-ul il accepta asa ? M-as mira...! Cel dupa care ma duc eu nu are panou complet. Asa ca sunt in cautare de unul, poate il gasesc pe acolo gata facut. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aditupopa Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Re: urgent panou despartitor rar Sa inteleg ca daca din Olanda vine fara panou despartitor RAR-ul il accepta asa ? M-as mira...! Cel dupa care ma duc eu nu are panou complet. Asa ca sunt in cautare de unul, poate il gasesc pe acolo gata facut. Nu. Iti va trebui panou despartitor. Era vorba daca e autoutilitara in afara asa se va inmatricula si aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Aprilie 12, 2015 Partajează Postat Aprilie 12, 2015 Re: urgent panou despartitor rar Dureaza mai mult achizitionarea materialelor si rabdarea pana se usuca vopseaua ! fabricarea este cea mai simpla ! Otel lat 20/2 si plasa sudata 50x100, intri cu platbanda inauntru-i dai forma iesi afara decupezi plasa , sudezi , 4 gauri ,vopsesti argintiu sa iasa bine-n poze si fugi la RAR ! Daca o iei din Olanda intai faci panoul si mergi la RAR dupa care smulgi opritorul pus de ei ! Daca o iei din Olanda !!.. casca ochii bine sub ea (sasiu , oale arcuri pe dedesubt)! si daca e data cu ,,antifon negru" un fel de smag din bitum , .....fuuuuugiiiiii !!!!:ha: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Aprilie 12, 2015 Partajează Postat Aprilie 12, 2015 Re: urgent panou despartitor rar Nu se mai fac transformari in N1 in Romania din septembrie 2013. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Aprilie 12, 2015 Partajează Postat Aprilie 12, 2015 (editat) Re: urgent panou despartitor rar Hristos a inviat ! Multumim Teo pentru informatii, inspectia pe dedesubt este de luat in considerare ori de cate ori se cumpara un S/H. Editat Aprilie 12, 2015 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Re: urgent panou despartitor rar Am nevoie de un panou despartitor confectionat, Y61 scurt(sa ma prezint la RAR). Cine face...ca eu nu am timp !? Sau de imprumut accept, bineinteles ca nu pe gratis. Multumesc anticipat. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 (editat) Re: urgent panou despartitor rar Am facut de curand RAR-ul la un Nissan Terrano, N1, 2 locuri, adus din Belgia. Am avut nevoie de panou despartitor de sus pana jos prins in 6 puncte, centurile de siguranta spate taiate, podea de tego care sa acopere intreg spatiu de marfa, destul de ciudat ca podeaua nu sa acceptata din alt material decat tego. Astea au fost cerintele oficiale ale RAR Cluj Masina avea folii inchise la culoare pe spate si un ditamai bullbarul (total neomologat) dar nici macar nu s-au uitat la asta Editat Aprilie 15, 2015 de bogus Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Re: urgent panou despartitor rar Am facut de curand RAR-ul la un Nissan Terrano, N1, 2 locuri, adus din Belgia. Am avut nevoie de panou despartitor de sus pana jos prins in 6 puncte, centurile de siguranta spate taiate, podea de tego care sa acopere intreg spatiu de marfa, destul de ciudat ca podeaua nu sa acceptata din alt material decat tego. Astea au fost cerintele oficiale ale RAR Cluj Masina avea folii inchise la culoare pe spate si un ditamai bullbarul (total neomologat) dar nici macar nu s-au uitat la asta Cu tego e noua !!!! de folii nu se leaga ca de obicei utilitarele sunt inchise spate asa ca nu conteaza ! de bulbar nu se leaga pt ca nu depaseste 4% din dimensiunea automobilului respectiv lungimea ,e valabil pe toate cele 3 axe Dar cum in Romania exista cel mai ortodox rar ,e posibil ca un zelos sa ne ceara sa nu avem pantofi cu siret !!:ha1 VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: urgent panou despartitor rar Am facut de curand RAR-ul la un Nissan Terrano, N1, 2 locuri, adus din Belgia. Am avut nevoie de panou despartitor de sus pana jos prins in 6 puncte, centurile de siguranta spate taiate, podea de tego care sa acopere intreg spatiu de marfa, destul de ciudat ca podeaua nu sa acceptata din alt material decat tego. Astea au fost cerintele oficiale ale RAR Cluj Masina avea folii inchise la culoare pe spate si un ditamai bullbarul (total neomologat) dar nici macar nu s-au uitat la asta De ce taiate si nu demontate? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 (editat) Re: urgent panou despartitor rar Am rezolvat problema panoului! Eu multumesc pentru gazduire. Editat Aprilie 21, 2015 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: urgent panou despartitor rar De ce taiate si nu demontate? A fost o exprimare, desi la mine nu pot fi demontate suruburile care fixeaza centurile deoarece sunt sudate de caroserie asa ca a trebuit sa apelez la flex Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate