Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vitara Fat Boy

RA77

Postări Recomandate

Salutare,

De curand sunt proaspat posesor de Vitara 1,6 8V din 1996, adusa din Anglia.Am luat-o dupa mai multe vizionari: masini pline de rugina si kg de antifon , cu scurgeri de ulei pe la motor, cutie , cu zgomote infernale , cu probleme pe la transmisie , etc...

Ce m-a facut sa o cumpar a fost faptul ca nu prezinta rugina la tabla si sasiu si motorul toarce bine.

Asa arata cand era expusa la vanzare:

Vitara7.jpg.22362561c24ef12d19b8f510febfca07.jpg

Pana acum am investit in schimbul de ulei si filtre ( Mann+ Mobil 10W40) un set de roti iarna ( cu jante de aliaj) 250 euro, taxa de mediu 630 euro, proiectoare in bullbar plus RAR -ul traducerea actelor cca.350euro.

Concluzia este ca am facut-o aproape de 3800 euro :)

Vitara1.jpg.dc118afae6f931430345ae335f01c11e.jpgVitara2.jpg.0569403a0c228fb01ee65bea39920bba.jpg

In acest WE urmeaza schimbul de uleiuri la transmisie si un reglaj al tachetilor.

Va urma !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vitara Fat Boy

Recent l-am făcut si eu si mi-au cerut. La Poliție au oprit actele originale din Anglia.Cum nu aveam numerele de Anglia mi-au cerut sa fac o declarație in fata ofițerului din care sa reiasă ca au fost pierdute/distruse.

O întreaga aventura...

Link spre comentariu

Scos...mocheta interior si in portbagaj. La praguri am observat putina,dar mu de îngrijorat .La overfendere pot sa-ti spun ca am garniturile OK - zici ca ieri au fost puse. Trag nădejde ca nu a intrat prea multă apa.Vad eu in primăvara când vreau sa o vopsesc.Ma gândesc ca daca a fost pe mana unei doamne in Anglia, nu a vazut prea mult offroad.

Link spre comentariu

Salutare,

De curand sunt proaspat posesor de Vitara 1,6 8V din 1996, adusa din Anglia.Am luat-o dupa mai multe vizionari: masini pline de rugina si kg de antifon , cu scurgeri de ulei pe la motor, cutie , cu zgomote infernale , cu probleme pe la transmisie , etc...

Ce m-a facut sa o cumpar a fost faptul ca nu prezinta rugina la tabla si sasiu si motorul toarce bine.

Asa arata cand era expusa la vanzare:

[ATTACH=CONFIG]236592[/ATTACH]

Pana acum am investit in schimbul de ulei si filtre ( Mann+ Mobil 10W40) un set de roti iarna ( cu jante de aliaj) 250 euro, taxa de mediu 630 euro, proiectoare in bullbar plus RAR -ul traducerea actelor cca.350euro.

Concluzia este ca am facut-o aproape de 3800 euro :)

[ATTACH=CONFIG]236593[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]236594[/ATTACH]

In acest WE urmeaza schimbul de uleiuri la transmisie si un reglaj al tachetilor.

Va urma !

La o masina de 20 ani nu gasesti rugina numai atunci cand nu vrei

In rest frumoasa PURPLECAR

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

transformarea ai facut-o tu sau cel care a adus-o?

verifica cum sunt facute prinderile la directie... am vazut o gramada de caricaturi pe acolo la transformari

sa o folosesti cu spor!

you can go faster .. but i can go everywhere
Link spre comentariu

Ai avut dreptate Laurentiu . Caseta este prinsă in lonjeron si spre deosebire de prinderile originale, aici lipsesc bucsile din lonjeron.Am dat la confecționat 3 bucăți. In rest - OK. Am schimbat uleiurile la transmisie si acum masina este la vopsit.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Masina a iesit de la vopsit: multumit de rezultat. A iesit o idee mai inchisa culoarea fata de cum o stiam. Din spusele vopsitorului este o vopsea cu 9 pigmenti in ea si in soare apare mai deschisa- asteptam soarele ! Rugina a gasit doar la praguri si surpriza aripile aratau bine.Pe langa vopsea a fost si antifonata. Urmatoarea investitie va fi intr-un kit de ambreiaj( are o pedala tare....) si in frane.Dupa... multi km.

Mai jos rezultatul:

220350372_Vitara9.jpg.6f56e55eb735273154c1c17c9c1a87f9.jpg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare