RA77 Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Salutare, De curand sunt proaspat posesor de Vitara 1,6 8V din 1996, adusa din Anglia.Am luat-o dupa mai multe vizionari: masini pline de rugina si kg de antifon , cu scurgeri de ulei pe la motor, cutie , cu zgomote infernale , cu probleme pe la transmisie , etc... Ce m-a facut sa o cumpar a fost faptul ca nu prezinta rugina la tabla si sasiu si motorul toarce bine. Asa arata cand era expusa la vanzare: Pana acum am investit in schimbul de ulei si filtre ( Mann+ Mobil 10W40) un set de roti iarna ( cu jante de aliaj) 250 euro, taxa de mediu 630 euro, proiectoare in bullbar plus RAR -ul traducerea actelor cca.350euro. Concluzia este ca am facut-o aproape de 3800 euro :) In acest WE urmeaza schimbul de uleiuri la transmisie si un reglaj al tachetilor. Va urma ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
istodorescu vasi Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Re: Vitara Fat Boy din cite stiu ,nu mai trebuie sa traduci actele, sper ca nu ma insel, la RAR nu trebuie traduse, am facut recent RAR si nu au cerut tradus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RA77 Postat Februarie 11, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2015 Re: Vitara Fat Boy Recent l-am făcut si eu si mi-au cerut. La Poliție au oprit actele originale din Anglia.Cum nu aveam numerele de Anglia mi-au cerut sa fac o declarație in fata ofițerului din care sa reiasă ca au fost pierdute/distruse. O întreaga aventura... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Phantom Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Re: Vitara Fat Boy Daca o sa dai jos overfenderele si pragurile sigur o sa gasesti rugina. Scoate si mocheta din dreptul picioarelor. Slabe sanse sa nu gasesti rugina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RA77 Postat Februarie 11, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2015 Re: Vitara Fat Boy Scos...mocheta interior si in portbagaj. La praguri am observat putina,dar mu de îngrijorat .La overfendere pot sa-ti spun ca am garniturile OK - zici ca ieri au fost puse. Trag nădejde ca nu a intrat prea multă apa.Vad eu in primăvara când vreau sa o vopsesc.Ma gândesc ca daca a fost pe mana unei doamne in Anglia, nu a vazut prea mult offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Phantom Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Re: Vitara Fat Boy Poate ai noroc, si eu cand am luat-o pe a mea am zis ca are putina rugina, dar cand am ridicat caroseria de pe sasiu sa pun bodyliftul am avut cateva surprize, si nu prea placute. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Re: Vitara Fat Boy Salutare, De curand sunt proaspat posesor de Vitara 1,6 8V din 1996, adusa din Anglia.Am luat-o dupa mai multe vizionari: masini pline de rugina si kg de antifon , cu scurgeri de ulei pe la motor, cutie , cu zgomote infernale , cu probleme pe la transmisie , etc... Ce m-a facut sa o cumpar a fost faptul ca nu prezinta rugina la tabla si sasiu si motorul toarce bine. Asa arata cand era expusa la vanzare: [ATTACH=CONFIG]236592[/ATTACH] Pana acum am investit in schimbul de ulei si filtre ( Mann+ Mobil 10W40) un set de roti iarna ( cu jante de aliaj) 250 euro, taxa de mediu 630 euro, proiectoare in bullbar plus RAR -ul traducerea actelor cca.350euro. Concluzia este ca am facut-o aproape de 3800 euro :) [ATTACH=CONFIG]236593[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]236594[/ATTACH] In acest WE urmeaza schimbul de uleiuri la transmisie si un reglaj al tachetilor. Va urma ! La o masina de 20 ani nu gasesti rugina numai atunci cand nu vrei In rest frumoasa PURPLECAR suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Re: Vitara Fat Boy transformarea ai facut-o tu sau cel care a adus-o? verifica cum sunt facute prinderile la directie... am vazut o gramada de caricaturi pe acolo la transformari sa o folosesti cu spor! you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RA77 Postat Februarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Vitara Fat Boy Ai avut dreptate Laurentiu . Caseta este prinsă in lonjeron si spre deosebire de prinderile originale, aici lipsesc bucsile din lonjeron.Am dat la confecționat 3 bucăți. In rest - OK. Am schimbat uleiurile la transmisie si acum masina este la vopsit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RA77 Postat Martie 12, 2015 Autor Partajează Postat Martie 12, 2015 Re: Vitara Fat Boy Masina a iesit de la vopsit: multumit de rezultat. A iesit o idee mai inchisa culoarea fata de cum o stiam. Din spusele vopsitorului este o vopsea cu 9 pigmenti in ea si in soare apare mai deschisa- asteptam soarele ! Rugina a gasit doar la praguri si surpriza aripile aratau bine.Pe langa vopsea a fost si antifonata. Urmatoarea investitie va fi intr-un kit de ambreiaj( are o pedala tare....) si in frane.Dupa... multi km. Mai jos rezultatul: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate