-H2 Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 (edited) Salutare Vreau sa achizitionez proiectoare dar nu sunt sigur de calitatea celor cu led, are cineva moNtat pe masina bara led? Problema mea e in felul urmator,inaltimea masinii este de 2.05 m si deja am probleme in unele locURI unde nu pot intra cu ea,asta ar fi motivul pentru care as opta pentru cele cu led fiind inguste le pot pune sub bara de pe plafon. Orice sfat e binevenit ,diferenta de pret nu prea exista intre cele cu halogen SAU cele cu led ,dar ma gandesc foarte mult la calitatea/puterea luminii care o da,comparativ 2 x proiectoare halogen Hella 1200 ron si bara led 1500 ron ,ledurile din bara cica ar fi CREE sustine distribuitorul ceea ce ar fi excelent . Edited February 15, 2015 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigipunga Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Re: Proiectoare cu Led vs Halogen/Xenon eu am mers pe varianta asta : http://img.tapatalk.com/d/14/07/22/e8a6a3as.jpg , fara probleme pana acum. still not black enough Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfman Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Re: Proiectoare cu Led vs Halogen/Xenon Am pe masina doua proiectoare de 20 cm diametru cu xenon si sunt multumit. Am vazut si o bara cu led-uri in actiune si pot sa spun ca este mult peste xenon. Partea proasta este ca importatorii/distribuitorii din Romania au niste preturi absolut nesimtite, adica o cumperi din Ro de 3-4 chiar 5 ori mai scumpa. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulceanu ionel Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Re: Proiectoare cu Led vs Halogen/Xenon Daca stai bine cu timpul cauta si da comanda pe aliexpres. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfman Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Re: Proiectoare cu Led vs Halogen/Xenon Cu preturile de acolo am facut comparatie. Ledbar vazut acolo cu aproximativ 150 $ l-am vazut la noi cu 2500 RON. Prea mult. Inteleg ca unii mai platesc taxe (daca le platesc) si trebuie sa mai aiba si ceva profit dar nici chiar asa. Cu siguranta voi comanda de acolo mai ales ca in ultima vreme s-au mai ieftinit dar momentan am alte prioritati. Oricum, daca cineva are poze comparative led vs altele ar prinde bine sa le posteze aici. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link to comment Share on other sites More sharing options...
-H2 Posted February 12, 2015 Author Share Posted February 12, 2015 (edited) Re: Proiectoare cu Led vs Halogen/Xenon Cu preturile de acolo am facut comparatie. Ledbar vazut acolo cu aproximativ 150 $ l-am vazut la noi cu 2500 RON. Prea mult. Inteleg ca unii mai platesc taxe (daca le platesc) si trebuie sa mai aiba si ceva profit dar nici chiar asa. Cu siguranta voi comanda de acolo mai ales ca in ultima vreme s-au mai ieftinit dar momentan am alte prioritati. Oricum, daca cineva are poze comparative led vs altele ar prinde bine sa le posteze aici. Sunt de acord total cu voi,sunt mai ieftine ,sunt si de calitate si porcarii,intradevar MERITA sa cumperi de afara unde ai si piata mai mare pe toate produsele dar in momentul de fata eu unu nu mai comand nimic din afara tarii sunt patit de doua ori cu USA (mi au trimis alte produse ) 3 x China , 2 x Bulgaria aici m au ars cu garantia la un compresor de suspensie si m am oprit pff, poate am avut eu ghinion dar acum prefer sa iau din tara . Am fost azi si am vazut/testat in Bucuresti o bara led cu leduri Epistar ,sincer nu am ramas impresionat ,am vazut in schimb ceva deosebit ca si calitate de la Rigid Industries aici: Toate barele cu led din tara cel putin din ce am cautat eu azi ,cam 30 pagini de googlE,sunt aceiasi apa si pamant,se diferentiaza insezizabil prin design,putere,consum Mai cautam. Edited February 15, 2015 by Astral MERITA, nu se merita ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=740241&viewfull=1#post740241 Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Re: Proiectoare cu Led vs Halogen/Xenon Cu preturile de acolo am facut comparatie. Ledbar vazut acolo cu aproximativ 150 $ l-am vazut la noi cu 2500 RON. Prea mult. Inteleg ca unii mai platesc taxe (daca le platesc) si trebuie sa mai aiba si ceva profit dar nici chiar asa. Cu siguranta voi comanda de acolo mai ales ca in ultima vreme s-au mai ieftinit dar momentan am alte prioritati. Oricum, daca cineva are poze comparative led vs altele ar prinde bine sa le posteze aici. uite ca sunt si la noi la preturi decente si macar ai garantia aici http://www.motorvip.ro/categorie/accesorii-auto/proiectoare-auto/proiectoare-4x4?page=2 Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacuBurebista Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Re: Proiectoare cu Led vs Halogen/Xenon bune prețurile, dar degeaba e vopsit gardul la motorvip produsele nu sunt pe stoc, și deși pe site zice că au prioritate comenzile plasate online, vocea feminină care te contactează la telefon îți indică să revii după 2-3 săptămâni și să faci altă comandă așa că, mai bine aștepți 2 săptămâni transportul decât niște promisiuni vagi și o garanție ipotetică :wink: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Re: Proiectoare cu Led vs Halogen/Xenon bune prețurile, dar degeaba e vopsit gardul la motorvip produsele nu sunt pe stoc, și deși pe site zice că au prioritate comenzile plasate online, vocea feminină care te contactează la telefon îți indică să revii după 2-3 săptămâni și să faci altă comandă așa că, mai bine aștepți 2 săptămâni transportul decât niște promisiuni vagi și o garanție ipotetică :wink: pai eu zic , ca merita asteptarea decat sa dai 2500 ron pe aceeasi marca de led bar...si comanzi 2 odata si ai de rezerva si tot iesi mai bine ca pret Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacuBurebista Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Re: Proiectoare cu Led vs Halogen/Xenon după două săptămâni, stocul era iarăși pe zero, dar pe site produsele sunt la vinzare... asta înseamnă ca oamenii își fac trafic pe net mai mult decât vând e și asta o formă de comerț :grin: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Re: Proiectoare cu Led vs Halogen/Xenon Sunt de acord total cu voi,sunt mai ieftine ,sunt si de calitate si porcarii,intradevar se merita sa cumperi de afara unde ai si piata mai mare pe toate produsele dar in momentul de fata eu unu nu mai comand nimic din afara tarii sunt patit de doua ori cu USA (mi au trimis alte produse ) 3 x China , 2 x Bulgaria aici m au ars cu garantia la un compresor de suspensie si m am oprit pff, poate am avut eu ghinion dar acum prefer sa iau din tara . Am fost azi si am vazut/testat in Bucuresti o bara led cu leduri Epistar ,sincer nu am ramas impresionat ,am vazut in schimb ceva deosebit ca si calitate de la Rigid Industries aici: Toate barele cu led din tara cel putin din ce am cautat eu azi ,cam 30 pagini de googlE,sunt aceiasi apa si pamant,se diferentiaza insezizabil prin design,putere,consum Mai cautam. ai vazut ce preturi au cei de la rigid?or fi de calitate.da sa dai pe un led bar cat aproape jumate de masina,trebuie sa ai ceva craitari la jeb cae sa nu ii folosesti Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Re: Proiectoare cu Led vs Halogen/Xenon revenind la discutia din topic(despre led bar este topic separat) eu am pe masina proiectoare pe led.nu se compara,cel putin dupa parerea mea,cu orice alt mijloc de iluminat.desi am dat vreo 60 de euro pe un proiector o meritata toti banii Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
-H2 Posted February 14, 2015 Author Share Posted February 14, 2015 Re: Proiectoare cu Led vs Halogen/Xenon Led va fi si voi pune o bara mica pentru inceput , in functie de cum se comporta cea mica voi lua si una mare pentru plafon. Cam asa va arata: http://i61.tinypic.com/2cfea2w.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyotoy Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Re: Proiectoare cu Led versus Halogen/Xenon Led all the way. Am 3 dreptunghiulare pe bara fata si 2 in spate pentru mers noaptea prin padure/dealuri. Comanda direct pe aliexpress, la noi preturile sunt cel putin duble. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-H2 Posted February 19, 2015 Author Share Posted February 19, 2015 Re: Proiectoare cu Led versus Halogen/Xenon Am gasit in Germania,cine doreste are link aici.Preturi decente. http://www.seilwinden-direkt.de/Lichtleisten-OSRAM-PHILIPS-LED_1?lang=eng Link to comment Share on other sites More sharing options...
vortex Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 (edited) ledurile sunt net superioare halogenului si xenonului. am montat pe masina un light bar de 60 cm cu leduri cree, pe bara. nu poate fi aprins pe drumurile publice, poate doar daca vrei sa-i arunci in sant pe cei de pe contrasens. preturile de la noi sunt absolut nesimtite. eu nu mai cumpar aproape nimic de la noi (doar tigari si mancare). m-am lecuit si cu americanii, care dupa ce ca te omoara cu taxele de transport, cand te uiti pe eticheta - surpriza ! made in - 10 puncte pentru cine ghiceste ! sa nu mai vorbim de quadratec, unde un rahat de clips costa 4 dolari. china si hong kong sunt singurele si cele mai profitabile locatii de achizitie. ai vazut ce preturi au cei de la rigid?or fi de calitate.da sa dai pe un led bar cat aproape jumate de masina,trebuie sa ai ceva craitari la jeb cae sa nu ii folosesti sunt gata sa pun pariu ca sub eticheta cu rigid scrie made in china. pana la urma, asta-i capitalismul - ca sa obtii profit cat mai mare reduci la minimum cheltuielile. faptul ca sunt facute in china nu este un lucru rau, doar nu credeti ca le fac pe genunchi, intr-o magazie. Led va fi si voi pune o bara mica pentru inceput , in functie de cum se comporta cea mica voi lua si una mare pentru plafon. Cam asa va arata: http://i61.tinypic.com/2cfea2w.jpg cred ca daca ai mai lua doua proiectoare mai mici (sunt si patrate), pe care sa le pui in adanciturile capetelor de bara, ai avea o lumina panoramica; oricum, sunt sigur ca vei renunta sa-ti mai iei light bar-ul de plafon dupa ce vei vedea cum lumineaza cel central, din bara. in sensul ca nu ai ce face cu atata lumina, poate doar daca vrei sa fii vazut din spatiu :D Edited February 21, 2015 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Re: Proiectoare cu Led versus Halogen/Xenon scrie probabil made in China,dar e sub licenta lor,cu piesele lor,materialele lor,doar asamblarea prorpie se face in china Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts