Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Land Rover clasic

cipilikaY60

Postări Recomandate

Un prieten a participat la un concurs de design pentru o companie din Germania ce a cumparat un Land Rover clasic si doreste sa-l transforme astfel incat sa ii reprezinte intr-un Adventure tour in nordul Germaniei. Din 110 idei ma numar printre cei 3 finalisti si masina cu cele mai multe voturi va fi realizata.

Puteti vota la urmatorul link, apasand butonul verde (ABSTIMMEN) de sub a doua idee, PATINA LOVER.

* editat de administrator

Jever Defender Design Challenge

Zahlreiche friesisch-herbe Entwürfe haben uns während unserer großen Jever Defender Design Challenge auf jovoto erreicht. Welcher Vorschlag jetzt von einer professionellen Werkstatt umgebaut wird, entscheidet ab sofort ihr.

APPS.FACEBOOK.COM

[ATTACH=CONFIG]236765[/ATTACH]

Editat de Max
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Land Rover clasic

Felicitari pentru actiunea ta dar voi sterge link-ul. Nu e corect sa postezi un link care te obliga sa iti dam anumite date de profil si email fara acordul nostru.

Link spre comentariu

Re: Land Rover clasic

Complimente,am vazut creatia,este buna la cat ma pricep eu dar cu siguranta este foarte buna daca ai ajuns in finala.

Am incercat sa votez dar nu am gasit butonul de votat,nu le am cu germana si am impresia ca deja s-aU declarat castigatorii,din cate am vazut ai luat locul 2,inca odata complimente.

Editat de Astral
Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare