cipilikaY60 Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 (editat) Un prieten a participat la un concurs de design pentru o companie din Germania ce a cumparat un Land Rover clasic si doreste sa-l transforme astfel incat sa ii reprezinte intr-un Adventure tour in nordul Germaniei. Din 110 idei ma numar printre cei 3 finalisti si masina cu cele mai multe voturi va fi realizata. Puteti vota la urmatorul link, apasand butonul verde (ABSTIMMEN) de sub a doua idee, PATINA LOVER. * editat de administrator Jever Defender Design Challenge Zahlreiche friesisch-herbe Entwürfe haben uns während unserer großen Jever Defender Design Challenge auf jovoto erreicht. Welcher Vorschlag jetzt von einer professionellen Werkstatt umgebaut wird, entscheidet ab sofort ihr. APPS.FACEBOOK.COM [ATTACH=CONFIG]236765[/ATTACH] Editat Februarie 13, 2015 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 13, 2015 Partajează Postat Februarie 13, 2015 Re: Land Rover clasic Felicitari pentru actiunea ta dar voi sterge link-ul. Nu e corect sa postezi un link care te obliga sa iti dam anumite date de profil si email fara acordul nostru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 (editat) Re: Land Rover clasic Complimente,am vazut creatia,este buna la cat ma pricep eu dar cu siguranta este foarte buna daca ai ajuns in finala. Am incercat sa votez dar nu am gasit butonul de votat,nu le am cu germana si am impresia ca deja s-aU declarat castigatorii,din cate am vazut ai luat locul 2,inca odata complimente. Editat Februarie 17, 2015 de Astral Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate