Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Swing Case pentru bene de pickup

FordRanger

Postări Recomandate

A utilizat cineva acest gen de ladite pentru depozitare ? As dori sa incerc sa construiesc eu doua , si ma gandeam sa le fac tot pe schelet metalic , dar as placa cu un material mai subtire si mai usor lateralele. Ceva gen carton plastifiat de maxim 5 mm .

Imi puteti da cateva sugestii ?

swing-case.jpg.b7496c560c8bb39cc76bd1513ad53235.jpg

Editat de FordRanger
Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Swinc Case pentru bene de pickup

Initial am vrut sa fac astfel de cutii pentru fosta mea Mazda BT50, dar daca n-am mai apucat sa-i fac, am facut pentru Toyota LJ70 :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57630-Toyota-LJ70-a-lui-Astral-Black-Swan&p=716237&viewfull=1#post716237

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57630-Toyota-LJ70-a-lui-Astral-Black-Swan&p=747902&viewfull=1#post747902

Link spre comentariu

Re: Swing Case pentru bene de pickup

Astral , cutiile au avut si structura separata sau prinderea panourilor ,dupa modelare, s-a facut numai cu ajutorul coltarelor ? Materialul alubond are destula rigiditate ca sa sustina structura pe care o doresti ? La prima vedere pare o solutie foarte eleganta si maleabila , care m-ar scuti de multe batai de cap.

wolfman , ca tot mi-ai dat ideea cu fibra de sticla , mi-am adus aminte ca avem in Brasov o firma care face o multime de chestii custom. Venise vorba si intr-un alt post si mi-am luat angajamentul ca voi cauta detalii despre firma respectiva insa am uitat ( varsta este de vina ). Insa , cautand azi i-am gasit :

http://www.compozitebv.ro/

Voi trece luni pe la ei sa imi spuna un pret estimativ pentru niste cutii de acest gen. Le-am vazut eu pe niste situri , dar costa cat un frigider nou . Sunt totusi doar niste bucati de plastic . Sper sa ma inteneg la un pret rezonabil cu cei de la firma . :grin:

Editat de FordRanger
Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Re: Swing Case pentru bene de pickup

Cutiile au fost facute din 4 piese separate : doua capace si doi pereti, unul drept si unul curbat la o masinarie speciala.

Peretii au fost solidarizati prin profile L prinse cu suruburi mici si scurte.

Da, materialul este suficient de rigid, mai rigid decat o foaie de aluminiu de aceeasi grosime, iar cutiile rezultate sunt foarte rigide ca si structura intreaga si pot sustine obiectele uzuale pe care am vrut sa le pun in ele : trusa de prim ajutor, extinctor, un topor mic, un cutit mai zdravan, o cana de metal, o pelerina de ploaie, cablurile de curent, compresorul, etc si in general tot felul de chestii mai mult sau mai putin utile dar care nu-si gaseau locul prin torpedou sau pe buzunarele de la usi.

Peretele exterior a fost facut pe rotund ca sa nu fie incomod pentru pasagerii din spate.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare