Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lungimi cardane/ de la EasySelect la SuperSelect

weiwei

Postări Recomandate

Salut, vreau sa montez in viitoarul apropiat un reductor (cutie de transfer cu diferential) de SuperSelect in locul celui pe care il am acum, deoarece circul mult pe drumuri unde suprafata alunecoasa alterneaza cu cea aderenta si mi-ar folosi pozitia cu diferential central pe care doar SuperSelect o are. Din cate am citit si vazut pe forum, reductorul de SuperSelect e mai lung si pozitia cuplajelor la cardane se modifica. Astfel am dedus ca am nevoie de cardanul mic de pe fata sa fie usor mai lung, cu vreo 3,5 cm, si cel mare de pe spate sa fie mai scurt. Oare se vor potrivi la fix cele de pe o masina cu SuperSelect?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Lungimi cardane/ de la EasySelect la SuperSelect

Nu se potrivesc la lungime nici cel de fata nici cel de spate, dar se potrivesc la culisanta. Astfel le poti lungi sau scurta in functie de cum ai nevoie. De exemplu, eu la masina de concurs, un 3.0 V6, de cate ori spag reductorul, pun unul de care gasesc si lungesc sau scurtez cardanele in functie de cum am nevoie.

Club 4x4 Cugir
Link spre comentariu

De multe ori din viteza si neatentie eu le-am sudat nealiniate, sau cu piese intermediare pentru lungire care nu erau tocmai drepte si nu am patit sa vibreze. Le poti suda oriunde gasesti un aparat de sudura, o teava de lungimea si grosimea corespunzatoare.

Club 4x4 Cugir
Link spre comentariu

Eu am aparat de sudura de tip invertor, nu ar fi problema cu sudatul, insa eu asa stiam ca trebuie aliniat si echilibrat un cardan pt a functiona corect si a nu da vibratii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare