Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Magureni, deschidere de sezon

minitehnicusro

Postări Recomandate

Astazi am reusit sa ne adunam si sa invartim rotile pe la Magureni.

Pentru ca masini si pentru ca iarna, mai usor cu offroadu' si mai mult cu gratarul.

A fost o iesire reusita unde ne-am plimbat, ne-am troliat, am aruncat cu zapada, am gratarit, am gratarit, am gratarit din nou, am baut (apa plata, evident).

Si nu in ultimul rand am povestit cite-n luna si-n stele, am facut planuri pentru viitoarele expeditii.

La apusul soarelui Bogdan si-a amintit de tineretea BMWistica si a facut o demonstratie de drifting cu Samuraiul Vitarist.

Pauar Madarfacar!

participanti: 3x Samurai, 1xJimny, 1xPatrol, 1xPajero

BogdanKali

Minitehnicus

ADB

Iulianul

AnTudose

DanSoare

Mack

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Magureni, deschidere de sezon

Sa va fie de bine. O Valea Doftanei ceva saptamana viitoare?

Samurai 1.3i '98 mic da' rau, insa turbo special track 195/80/15, difflock spartan locker, troliu 6800lbs
Link spre comentariu

A fost o zi de exceptie!!:h5 Off-road pe bune si gratar cu multa socializare!:x:x

Blocantul fata m-a ajutat MULT la ce noroi era,mai ales ca Simexurile sint cam duse si merg si cu presiune mai mare in ele dupa ultimele dejantari. Pot spune cu mina pe inima ca merita investitia!!:banana

Hai baieti cu poze mai multe si filmulete ca aveti de unde!:wink:

Editat de dansoare
Link spre comentariu

Sa va fie de bine!!! Dane, daca ar fi sa alegi intre anvelope profil Simex si blocant fata ce ai alege? :grin:

Frumoasa gasca,la mai multe!Chiar daca intrebarea era pentru Dane cred ca mai important este sa ai simex-uri in mintile lor.La ce te ajuta sa ai blocant daca nu ai cauciucuri si rotile se invart pe loc in prima balta mai mare.Saptamana asta imi montez blocantul fata si o sa-i fac proba in muntii Macin.Ideal ar fi sa sa ai si simex si blocant.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Perfect de acord! intii Simex si apoi blocant. Fara Simex in noroi grav esti fiul ploii,chiar cu blocanti. Blocantul fata nu e un moft daca vrei performanta in teren greu,mai ales cind conduci o masina grea ca Patrolul-parerea mea!:wink: De cind l-am pus m-a ajutat foarte mult,practic e alta masina si cu fata blocata!

PS si reductia marita ma ajuta enorm,urc usor cu a doua ca sa nu rup aderenta iar daca nu se poate span cu a treia-formula cistigatoare chiar ieri!:grin:

Deci idealul: Simex+reductie+blocant spate+blocant fata. Daca ar fi si mai usoara cu vreo 500kg ar fi spectacol.

Editat de dansoare
Link spre comentariu

O zi excelenta, vechi prieteni, ce zic...o gasca nebuna, vreme superba, soare stralucitor, zapada cat sa nu incurce si bogatie de noroi! De gratar nu mai zic, ne-a taiat Mini fripturica si ne-a hranit ca pe puii de gaina, are nevoie de noi in forma pentru sezonul urmator :ha: S-a mai rupt cate o oglinda, am mai scapat-o intr-un pom...in mare a fost grozav! Mai vreau asa, primesc cate o zi ca asta si-mi dau seama cat ma iubeste Doamne Doamne

FILE0383.thumb.JPG.489c09ee02b269cce5f93c7f1eae5aff.JPG FILE0389.thumb.JPG.8786b592c4344d5d5d82821568748434.JPG

IMG_0469.thumb.JPG.625a349ae37cebc0bb19ab73d18c17b8.JPG IMG_0473.thumb.JPG.33f19e195232c07c4c1ba2cc219c327f.JPG

Si un video mic

Editat de iulianul
Link spre comentariu

Multumesc pentru clarificari. Profil Simex si apoi blocant si apoi reductie.

Vad ca a fost ceva derdelus. V-ati distrat nu gluma. :)

Dane, iar au urcat veveritele in stilul lor caracteristic? :)

Link spre comentariu

Baieti, a fost de vis!

Prima data cand am vazut imbinat cu adevarat gratarul cu off road-ul :-))))))

Ce sa zic ... carnatii si condimentele de pe carne ... ADB, Mini si Bogdan toti niste mari bucatari

Pe data viitoare!

Link spre comentariu

Radule,veveritele au urcat in stilul lor caracteristic dar au avut si ele nevoie de o troliere(2 din 4) pe panta cea mai nasoala,acolo unde m-am troliat si eu iar la coborire am luat copacul in bot! Greutatea,ce sa-i faci!:grin:

Link spre comentariu

Ne-am intors din nou de la Magureni unde am gratarit in plina padure insorita! Superba vreme! Am inceput in tensiune,in timp ce gustam tihnit o tuica ca de obicei inainte de intrarea in traseu apare un Logan din care coboara primarul comunei si un politist local ce ne iau la treipazeste ca le stricam islazul in fiecare saptamina,ca ne stiu masinile,ca ce dracu cautam pe-acolo,ca s-a plins tot satu de noi etc Ne legitimeaza(adica doar pe mine),isi noteaza politaiul datele pe o foaie,schimbam amabilitati(:grin:) si ne caram cu totii in sensuri opuse-ei o iau inapoi spre sat in timp ce noi cautam ceva mai incolo intrarea in traseu. Zapada in curs de topire,noroi cit cuprinde! La mijlocul unei pante misto,surpriza: doi copaci taiati cu drujba intentionat in mijlocul drumului-saptamina trecuta nu erau! Mai sus cu 50 metri,un nene,o tanti,un cal si evident o drujba ce-si facea treaba. Il rugam pe nenea ala sa degajeze drumul si o face cu destula amabilitate,recunosc-taie cu drujba,pune calul la treaba si in 10 minute trecem mai departe. Oare nervozitatea primarului avea vreo legatura cu oamenii cu drujbe din padure,intreb si eu??!!:ha::ha: Fara alte incidente ajungem la locul faptei,dam drumul la gratar,radem si restul de tuica,trecem pe vin rosu si alte alea.

Participanti: Bogdan+Minitehnicus(senior+junior)-Samurai; Iulian+Marius-Samurai; Familia Soare-Patrol.

Link spre comentariu

Dan nu zice, dar primarele a sarit la noi ca un pitbull fara facultate: noi eram infractorii principali din acele paduri si ne-a luat la intimidare, poate-poate ne caciulim la EL INSUSI, cu coada intre picioare.

Ntz.

Dupa 1 (un) minut de, citez din Dan: ''schimbat amabilitati (:grin:), primarele s-a potolit :C.

Asa ca am purces catre gratar, care s-a dovedit minunat: berbecutz de la Iulianul (ultranatural), urmat de purcel bine tinut in baitz si condimente de Mini, carnati din Carnatzia, tzara carnatzilor, adusi de Bogdan si niste mici by Dan, de la Cocosatu' care l-au infrant pe Mini, zis si The Chopper, adica cel ce taia in bucatele tot ce iesea de pe gratar, stand aplecat asupra mesei. Pana si copiii care nu mananca, de obicei, carne, acum au mancat de nu mai pridideam si noi sa imbucam ceva.

Era sa uit de tzatziki, Made in Bogdan.

Si de vremea superba.

Si de copiii care s-au noroit mai rau decat Simexurile.

Si de adultii care parca erau copii.

Si de senzatia de oameni buni impreuna.

No, sa lasam iesirile sa iasa din noi :h5 :j

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare