dansoare Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Magureni, deschidere de sezon Provocare pentru simbata asta: raminem pe Magureni(m-am cam plictisit) sau incercam o Valea Doftanei(mi-e dor de Orjogoaia)?!! Dupa ploile astea si topirea zapezii cred ca va fi deranj mare!:bx Sa vedem cine se baga la una mica.:x Inutil sa mai spun ca Simexurile si troliul sint absolut necesare!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adisan Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Magureni, deschidere de sezon M-as baga eu.... Fara simecsi :) We need to dream! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Magureni, deschidere de sezon Aha Adisane,cu RZR-ul ca sa ne umilesti!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Magureni, deschidere de sezon Da, si masina se intinde ca o râmă, ca fata se grabeste s-o ia inainte iar spatele e mai puturos si nu-l ajunge :ha: Cred ca mai am pe acasa pinion si coroana de 3.73... daca le vrei, da un semn 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 27, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Magureni, deschidere de sezon Cred ca mai am pe acasa pinion si coroana de 3.73... daca le vrei, da un semn s-a rezolvat de mult. dar daca vrei sa donezi niste rapoarte de sam, stii adresa. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Magureni, deschidere de sezon Adjudecat! 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adisan Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Re: Magureni, deschidere de sezon Aha Adisane,cu RZR-ul ca sa ne umilesti!:grin: In niciun caz... Eu credeam ca mergem la gratar, nu sa facem offroad pe vremea asta ploioasa :grin: We need to dream! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Re: Magureni, deschidere de sezon Ieri a fost o iesire memorabila!! Ne-am indreptat spre Alunis(Bogdan cu Samurai si subsemnatul cu Patrol) unde ne astepta maestrul de ceremonii Bobaru cu binecunoscutul Pajero. Am plecat peste dealuri condusi de domnia sa. N-am mai vazut de mult atita noroi!! Pot spune fara sa exagerez ca fara blocantul fata nu reuseam sa parcurg traseul,am stat cu fata blocata aproape tot timpul!!:pr1 Si ture multe-4000-5000-,neobisnuite pt reductia mea. Si Sami a lui Bogdan s-a chinuit pe traseul asta! Am pus troliul de multe ori. S-a supraincalzit motorul de vreo trei ori,pina si Samuraiul a facut febra de doua ori!:al Am facut febra musculara la brate incercind sa controlez directia masinii. Intr-un final pe la 16.30 am coborit in forestierul Paltineata aproape de Valea Doftanei cind a si inceput sa ploua torential. Aventura insa nu se incheiase,am constatat ca alternatorul meu nu mai incarca asa ca i-am dat bice spre Bucuresti cu toti consumatorii opriti in spatele lui Bogdan. Ca sa fie tacimul complet ne opreste si Politia Rutiera pe DN 1. Dupa vreo 15 minute de parlamentari si rugaminti ramin cu talonul in portofel si primesc doar un avertisment scris. La Saftica insa bateria isi da insa obstescul sfirsit,motorul se opreste si raminem pe dreapta. Telefon lui Ciprian(caruia ii multumesc si pe aceasta cale-:h5)-si asteptam platforma. Am dus masina direct la service. De poze si filmulete s-a ocupat fata lui Bobaru,sper sa le puna pe undeva pe facebook sau youtube si sa le putem apoi posta si aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: Magureni, deschidere de sezon Am primit o scrisorica de amor de la Politia Locala Magureni care continea un proces verbal! Dar au fost totusi "domni",e doar un avertisment,la urmatoarea stationare pe islazul comunal cu nesimtitele de masini ne paste o amenda intre 500-1000lei. Asadar prieteni tineti departe de zona cu pricina,cel putin o vreme,pina se mai relaxeaza primarul!:ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate