mariusradovici Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 Salut, dupa niste iesiri s-a aprins Check engine,tremura motorul dar trage si merge fara probleme, suspectez ceva bujie..sau oare sonda aia de pe toba sa fie problema ca am agatat-o!! De schimabat vreu sa schimb bujiile dar frate trebuie luata toata admisia!!? cine stie pe cineva in Cluj care a mai facut asa ceva..ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 Re: Schimbare Bujii V6 24 valve Salut! Bujii doar NGK costa aprox 500 lei toate. Sonda Lambda doar Denso... vreo 250 lei. Preturi din 2013 din jurnalul de bord a lui Bismark citire.. PS Daca scoti mufa aia de langa filtrul de aer (debitmetru parca..), tot la fel face?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Februarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2015 Re: Schimbare Bujii V6 24 valve EEe de aia ti-ai luat Patrol :wink: faza e ca a mea e si pe gaz si sunt niste bujii de la Bosch care sunt pentru asa ceva da nu stiu daca merita..un tester imi zice la modelul asta care e baiul!? O sa incerc si faza cu debitmetru dar nu cred ca de la el ca trage de tras..aa am luat bornele si nu a mai aparut eroarea dar sunt convins ca daca ma dau la ea iar o sa apara.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 Re: Schimbare Bujii V6 24 valve daca ai GPL arunca mizeriile alea de la Borsh.....pune Denso sau NGK...cu un singur electrod si a mea afacea uarat cand am daramat sonda Lambda....schimbat si totul a revenit la normal si da...e palpitant sa-i schimbi bujiile :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Februarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2015 Re: Schimbare Bujii V6 24 valve ce Domne pote fi asa mare diferenta intre bujii exempul Denso la 12 lei cod K16TT si Denso VK16 la 69 lei..vad ca Ngk au cam aceleasi preturi!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 Re: Schimbare Bujii V6 24 valve Domnu, pai matali crezi ca eu am dat degeaba atatia bani pe ele? :ha: Vezi ca s-ar putea ca alea ieftine sa fie pt 12 valve, iar celelalte pt 24. Cod motor 6g72 (daca imi aduc bine aminte) au ambele variante... de aici si confuzia. Aceeasi confuzie a facut-o si magazinul de piese, care imi adusese initial 6 bujii cu max. 100 lei, iar dupa aia le-au adus pe cele potrivite pe la vreo 500 lei. Pt 12 valve NGK-urile sunt cele cu cod BPR5ES-11.... stiu asta pt sunt noi, frumoase si degeaba la mine in boxa :grin: Pt 24v nu stiu codul, dar se poate afla usor.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Schimbare Bujii V6 24 valve "E scumpe ca e bune",daca ai gaz pe masina cumpara bujii mai reci de la ngk sau denso. Bilbiiala poate sa fie si de la vacumuri,vezi pe spate furtunul de la returul din rampa de injectoare. Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate