Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schimbare Bujii V6 24 valve

mariusradovici

Postări Recomandate

Salut, dupa niste iesiri s-a aprins Check engine,tremura motorul dar trage si merge fara probleme, suspectez ceva bujie..sau oare sonda aia de pe toba sa fie problema ca am agatat-o!! De schimabat vreu sa schimb bujiile dar frate trebuie luata toata admisia!!? cine stie pe cineva in Cluj care a mai facut asa ceva..ms
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Schimbare Bujii V6 24 valve

Salut!

Bujii doar NGK costa aprox 500 lei toate.

Sonda Lambda doar Denso... vreo 250 lei.

Preturi din 2013 din jurnalul de bord a lui Bismark citire..

PS Daca scoti mufa aia de langa filtrul de aer (debitmetru parca..), tot la fel face?!

Link spre comentariu

EEe de aia ti-ai luat Patrol :wink: faza e ca a mea e si pe gaz si sunt niste bujii de la Bosch care sunt pentru asa ceva da nu stiu daca merita..un tester imi zice la modelul asta care e baiul!? O sa incerc si faza cu debitmetru dar nu cred ca de la el ca trage de tras..aa am luat bornele si nu a mai aparut eroarea dar sunt convins ca daca ma dau la ea iar o sa apara..

Link spre comentariu

daca ai GPL arunca mizeriile alea de la Borsh.....pune Denso sau NGK...cu un singur electrod

si a mea afacea uarat cand am daramat sonda Lambda....schimbat si totul a revenit la normal

si da...e palpitant sa-i schimbi bujiile :grin:

Link spre comentariu

Domnu, pai matali crezi ca eu am dat degeaba atatia bani pe ele? :ha: Vezi ca s-ar putea ca alea ieftine sa fie pt 12 valve, iar celelalte pt 24. Cod motor 6g72 (daca imi aduc bine aminte) au ambele variante... de aici si confuzia. Aceeasi confuzie a facut-o si magazinul de piese, care imi adusese initial 6 bujii cu max. 100 lei, iar dupa aia le-au adus pe cele potrivite pe la vreo 500 lei.

Pt 12 valve NGK-urile sunt cele cu cod BPR5ES-11.... stiu asta pt sunt noi, frumoase si degeaba la mine in boxa :grin: Pt 24v nu stiu codul, dar se poate afla usor..

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare