NicuI Postat Aprilie 16, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2016 (editat) Re: Masina mea , Land rover Freelander TD 4 2002 Multumesc Sierrafery , Am scris gresit ca ar fi ac compresson clutch reley , este ECM relay (NAS only ). Multumesc . Editat Aprilie 16, 2016 de NicuI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 16, 2016 Partajează Postat Aprilie 16, 2016 Re: Masina mea , Land rover Freelander TD 4 2002 "NAS only"(ce scrie in paranteza langa descrierea releului in RAVE) inseamna exclusiv pt USA... si alea sunt benzinare:wink: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NicuI Postat Noiembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Re: Masina mea , Land rover Freelander TD 4 2002 Buna Seara Stie cineva codul simeringului ( cutie transfer - cardan ) ? Multumesc . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Re: Masina mea , Land rover Freelander TD 4 2002 1. codul solicitat TRX100170 (cumpara de la LandA.....); 2. uleiul nu pare ok; dupa ce am schimbat semeringul, am dat cu silicon peste. Nu mai lacrimeaza :banana 1 .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate