Max Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 Ce implicatii negative ar putea avea inlocuirea unei turbine fara racire cu lichid pe una cu racire cu lichid? Pe motorul 4L turbo de pe Landcruiser HJ61 as pune o turbina de Toyota Landcruiser HDJ80. Cea din urma este racita cu lichid. Am mai facut cineva asta? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 (editat) Re: Inlocuire turbina fara racire cu lichida cu una racita cu lichid unul din riscuri ar fi sa se incinga mai tare motorul...eu la Toyota lui Bogdan4x4 i-am schimbat turbina originala faimoasa CT...cu alta...fara racire cu lichid...si masina se misca mult mai bine iar apa nu mai urca asa tare in sus avand in vedere ca tu faci treaba asta la un motor de 4 litri...banuiesc ca nu va da chiar asa usor in clocot....treaba e sa dimensionezi cum trebuie furtunele de racire ale turbinei Editat Februarie 15, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Inlocuire turbina fara racire cu lichida cu una racita cu lichid unul din riscuri ar fi sa se incinga mai tare motorul...i La motorul meu problema actuala e ca nu se incalzeste motorul cat trebuie. O incalzire suplimentara m-ar ajuta. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Inlocuire turbina fara racire cu lichida cu una racita cu lichid La motorul meu problema actuala e ca nu se incalzeste motorul cat trebuie.: teoretic :) tu adaugand inca o rezistenta pe circuitul de racier,vei solicita pompa de lichid mai tare :) nu mult doar un pic prin faptul ca ii pui un traseu mai lung si o alta bucla in circuit practic . o racier pe turbina te va ajuta pentru a scadea temperature aerului din admisie ceea ce este un plus pentru motor. totul se reduce la cat de mult va scadea temperature :) oricum tu cred ca esti singurul care se vaita ca motorul sta rece :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Inlocuire turbina fara racire cu lichida cu una racita cu lichid teoretic :) tu adaugand inca o rezistenta pe circuitul de racier,vei solicita pompa de lichid mai tare :) nu mult doar un pic prin faptul ca ii pui un traseu mai lung si o alta bucla in circuit Este rezerva pentru asta deoarece aveam o aeroterma suplimentara in spate pe care am anulat-o. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Inlocuire turbina fara racire cu lichida cu una racita cu lichid CT26, turbina ce echipeaza patrudoiurile de pe LandCruiser poate functiona bine-merci si cu circuitul de racire pe apa anulat, uleiul fiind cel care ii va asigura atat ungerea cat si racirea. Practic, solutia de racire pe apa este una de back-up, de eficientizare si nu definitorie pentru functionarea turbinei in parametrii. Si ca sa raspund la intrebare chiar daca vei conecta si turbina la circuitul de racire al motorului nu va avea nici o semnificatie demna de luat in seama. CT26 e o alegere buna pentru motorul de 4 l dar stiu ca nu se prea "pupa" la gauri si trebuie adaptare cu flansa. Vrei sa cumperi turbina sau o ai deja? Daca vrei sa cumperi iti pot recomanda un upgrade australian, GTurbo se numeste producatorul. Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Inlocuire turbina fara racire cu lichida cu una racita cu lichid CT26, turbina ce echipeaza patrudoiurile de pe LandCruiser poate functiona bine-merci si cu circuitul de racire pe apa anulat, uleiul fiind cel care ii va asigura atat ungerea cat si racirea. Practic, solutia de racire pe apa este una de back-up, de eficientizare si nu definitorie pentru functionarea turbinei in parametrii. Si ca sa raspund la intrebare chiar daca vei conecta si turbina la circuitul de racire al motorului nu va avea nici o semnificatie demna de luat in seama. CT26 e o alegere buna pentru motorul de 4 l dar stiu ca nu se prea "pupa" la gauri si trebuie adaptare cu flansa. Vrei sa cumperi turbina sau o ai deja? Daca vrei sa cumperi iti pot recomanda un upgrade australian, GTurbo se numeste producatorul. Am deja o turbina de HDJ80. Stiu ca trebuie facuta flansa de adaptare. Intre timp am verificat turbina de 80 si am constatat ca are joc mare la ax si scurgeri de ulei. Exact ca si cea de pe 61. In consecinta, daca oricum trebuie reconditionaya, o voi reconditiona deocamdata pe cea originala si voi monta inapoi. Ulterior o voi reconditiona si cea de HDJ80 si o voi pune la vanzare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate