The supplier Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 (editat) Buna membrilor Clubului, Am o "mare problema" care nu imi da liniste! Am facut un bine unor europeni si i-am scapat personal de poluare cumparandu-le doua "cothetze". Este vorba despre un Land Cruiser KJZ90 3.0 diesel si un Patrol Y61 2.8 Diesel fabricat in 99, fiecare este in varianta scurta. Ambele masini sunt autoutilitare. Am facut asta deoarece fara suparare, nu am incredere in persoanele care din asta traiesc desi in tara gaseam preturi mai bunicele. Doar la una din aceste masini as dorii sa investesc energie si timp pentru a crea un monstru in teren. Imi place treaba bine facuta si din experienta de It-ist stiu ca atunci cand ai o problema, daca vrei ca problema sa fie bine rezolvata este bine sa te concentrezi doar asupra ei. Asa ca as vrea sa pun mana doar la o masina, cealalta trecand in plan secund pana la noi ordine. Din punct de vedere tehnic si estetic masinile sunt ok pt anii lor, eu spre exemplu nu mai cred demult in ieftin si bun. Am investit in fiecare bani pentru a remedia anumite defecte, dar parca Toyota se prezinta mai bine. Mai sunt anumite lucruri de facut la fiecare, dar nu necesita urgenta. Desi multi dintre voi care au servicii in domeniu au fost generosi in a imi da o mana de ajutor, as vrea sa va intreb scurt: Ce masina ati alege si de ce pentru a face din ea un monstru in Carpati? Multam fain![ATTACH=CONFIG]237247[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]237247[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]237248[/ATTACH] PS. Atasat poze cu Land-ul si Patrol-ul. Editat Februarie 20, 2015 de The supplier Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Re: Patrol Y61 98 vs Land Cruiser J90 Depinde ce vrei sa faci cu rabla. daca vrei offroad atunci clar patrolul pt punti si rezistenta .... pt plimbari si asfalt cistiga surel dar sigur Toyo....asat aare o mare problema in pivotii fata...au fost colegi care au ramas pe coclauri cu pivotii rupti dar asta tine si de itretinere si schimburi profilactice... Ca idee Patrolul este oleaca mai lejer la preturi si mai lesne de facut un monstru..... ps ZI CE VRI SA FACI DIN ELE SI VERIFICA PERSONAL CONSUMUL daca mergi pe partea cu plimbare asfalt 90%...conteaza si asta. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
The supplier Postat Februarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2015 (editat) Re: Patrol Y61 98 vs Land Cruiser J90 Depinde ce vrei sa faci cu rabla. daca vrei offroad atunci clar patrolul pt punti si rezistenta .... pt plimbari si asfalt cistiga surel dar sigur Toyo....asat aare o mare problema in pivotii fata...au fost colegi care au ramas pe coclauri cu pivotii rupti dar asta tine si de itretinere si schimburi profilactice... Ca idee Patrolul este oleaca mai lejer la preturi si mai lesne de facut un monstru..... ps ZI CE VRI SA FACI DIN ELE SI VERIFICA PERSONAL CONSUMUL daca mergi pe partea cu plimbare asfalt 90%...conteaza si asta. Multumesc pentru raspuns, Nu ma intereseaza deloc partea cu plimbarea pe asfalt. Doresc sa o menajez "urcand masina sus pe o platforma" si tractata frumusel pana la parcul de distractie, asta ca de multe ori in cazul meu distractia trebuie impartita cu familia si nu imi ajung doua locuri cate are fiecare. Editat Februarie 20, 2015 de The supplier Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Re: Patrol Y61 98 vs Land Cruiser J90 Multumesc pentru raspuns, Nu ma intereseaza deloc partea cu plimbarea pe asfalt. Doresc sa o menajez "urcand masina sus pe o platforma" si tractata frumusel pana la parcul de distractie, asta ca de multe ori in cazul meu distractia trebuie impartita cu familia si nu imi ajung doua locuri cate are fiecare. Patrol 100% pentru rezistenta , acuma depinde si factorul "buget" si cat de repede gasesti orice piesa pentru una sau alta ...dar pentru patrol zic eu , gasesti de pe o zi pe alta cam orice se duce , numa ca nu se prea duce Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Re: Patrol Y61 98 versus Land Cruiser J90 Daca vrei offroad clar Patrol, pt ca are punte rigida pe fata iar Toyota suspensie independenta, poti pune roti mai mari cu cheltuiala mai putina adica garda la sol mai mare, flexeaza mai bine, ai blocant spate. Patrolul rezista mai bine la abuzuri in teren decat o Toyota J9. Asta e parerea mea si eu asa aleg, doar ca pentru ce zici ca vrei tu alegeam Y60. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
delipatrol Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Re: Patrol Y61 98 versus Land Cruiser J90 Salut.110% y61 ;). Succes!. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Re: Patrol Y61 98 versus Land Cruiser J90 Patrol fara discutie - punti rigide, masina foarte solida si nepretentioasa! Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Re: Patrol Y61 98 versus Land Cruiser J90 Varianta ideala , in viziunea mea , ar fi patrolul cu motorul de toyota sau toyota cu puntile patrolului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
delipatrol Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Re: Patrol Y61 98 versus Land Cruiser J90 Varianta ideala ar fi asta: http://youtu.be/8thaIMJd1Rg Ce zici de asta??:))) Dar ma multumesc:).. Cu Nisan Patrol, cu motor de patrol;):wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate