Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

General Grabber AT2 versus BFG AT versus BFG KM2

weiwei

Postări Recomandate

Care dintre acestea le recomandati? Cele KM2 le-am gasit second dar in stare foarte buna cu DOT 2013, insa mi-e frica de zgomotul la rulare si am auzit ceva lucruri nasoale despre ele. General AT2 si BFG AT au cam acelasi profil, dar studiind forumuri straine si review-uri, am vazut ca sunt mai apreciate cele de la General, in ciuda pretului mai mic. Se pare ca tot General sta cel mai bine si la durata medie de viata, iar KM2 sta chiar prost la capitolul asta. As vrea o anvelopa agresiva, dar sa fie buna si pe asfalt. Mai am un set de Simex, dar alea le folosesc rar.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: General Grabber AT2 versus BFG AT versus BFG KM2

....... As vrea o anvelopa agresiva, dar sa fie buna si pe asfalt. .........

Nu exista asa ceva.....

Oricum acest "versus" suna a "comparam mere cu pere", dar daca doar zgomotul te deranjeaza la BFG KM2, iti pot spune ca nu este mai mare decat la BFG AT pentru ca le-am avut pe ambele

Daca vrei anvelope pentru Space Gear si ai deja un set de Simex-uri, in locul tau as lua AT-uri pentru ca ar fi mai bune pentru asfalt uscat/ud decat MT-urile, iar in off-road MT-urile oricum se incarca destul de repede si se descarca deficitar, deci n-ai face mare branza comparativ cu AT-urile.

Link spre comentariu

Eu nu prea as avea incredere pe asfalt in niste anvelope care nu au nici macar o urma de canal longitudinal . Nu am avut modelul acesta de AT ( Grabler ) dar nu vad mare diferenta de conceptie fata de BFG AT.

Poate te ajuta putin linkul acesta :

http://www.ranger-forums.com/snapshots-69/bfg-km2s-ftw-56k-see-ya-85048/

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Eu am un teren in apropiere de Cluj, iar ca sa ajung la el trebuie sa mai merg de la asfalt inca 1, 5 km. Doar ca acei 1,5 km sunt de multe ori cu noroi, iarba umeda, panta cu denivelari si trecere peste parau. Vara sau cand e uscat trec cu orice anvelopa, dar iarna sau dupa mai multe zile cu ploaie imi fuge spatele in toate directiile. Cum masina o folosesc si in oras de zi cu zi, nu pot sa tot schimb rotile doar sa ma duc pana la teren. Ar dura mai putin sa las masina la asfalt si sa o iau pe jos. De aceea trebuie sa iau anvelope de strada care sa faca fata in teren. Iar de grabber AT2 am auzit ca face acest lucru. Sau daca mai aveti voi sugestii. Am auzit de bine si de Toyo Open Country, dar sunt piperate. Probabil ca pe buna dreptate.

Link spre comentariu

km2 am si eu si nu sunt zgomotoase dar legat de mersul pe asfalt si durata de viata kilometrii parcursi ma asteptam la mai mult. :) cred c aurmatorul set la mine va fi de AT-uri nu stiu de la cine da ma orientez ,vad care ofera la momentul respectiv ce am eu nevoie,adica 80% asfalt,20%offroad :)

deocmadata imi dau seama ca am gresit ca imi uzez cauciucul pe asfalt inutil.

Link spre comentariu

As vrea o anvelopa agresiva, dar sa fie buna si pe asfalt.

Asta este Cooper Discoverer S/T MAXX. Are o compozitie foarte buna, un profil care ajuta la descarcarea noroiului, este LT, are carcasa cu ArmorTek3, are durabilitate crescuta. Foarte buna onroad, si apropiata de MT in offroad.

Este anvelopa cu cele mai bune review-uri din cate am vazut.

Link spre comentariu

Pai General am sa iau. Sa vad acum unde le gasesc cel mai ieftin. Deocamdata le-am cautat doar pe Germania. Poate gasesc si la noi sa nu platesc atata transport.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare