Flo123123 Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 (editat) Salut Ce recomandati pentru refill la vaselina de la homocinetica ? Si cam ce cantitate o intra ? Am poza pusa de Max , e prea "generalä"' http://forum.club4x4.ro/attachment.php?attachmentid=26285&d=1233825953 Ideea este cu ce anume Marfa v-a placut Merci Florin Editat Februarie 20, 2015 de Flo123123 LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 (editat) Re: Vaselina homocinetica - recomandari Asta este ce am cumparat eu din Franta, se gaseste la Carrefour Nice Lingostière si este cam 10 Euro din cat imi amintesc. Ce zici Max este OK ? Editat Februarie 20, 2015 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 (editat) Re: Vaselina homocinetica - recomandari Scrie cam asa la proprietati: Vaselina de inalta performanta foarte adeziva pentru viteze de rotatii mari.Aderenta exceptionala pe metale cu rezistenta mare la forfecare.Recomandata pentru presiuni extreme. Previne eficace uzurile, insolubila total in contact cu apa.Temperaturi de utilizare (in continuu): -20 Celsius pana la +140Celsius. Grade NLGI2 Culoare verde translucida. Utilizare in : pivoti,paliere,articulatii,cremaliere,cardane si transmisii homocinetice etc... Editat Februarie 20, 2015 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Re: Vaselina homocinetica - recomandari Salut Ce recomandati pentru refill la vaselina de la homocinetica ? Si cam ce cantitate o intra ? Am poza pusa de Max , e prea "generalä"' http://forum.club4x4.ro/attachment.php?attachmentid=26285&d=1233825953 Ideea este cu ce anume Marfa v-a placut Merci Florin Ai nevoie de aproximativ 400 de grame de vaselina la o roata. Merg o gama larga de vaseline Lithium/Molibden. Sunt indicate si vaselinele grafitate. Eu folosesc cu succes asa ceva: LIQUI MOLY - LM3552 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Re: Vaselina homocinetica - recomandari Asta este ce am cumparat eu din Franta, se gaseste la Carrefour Nice Lingostière si este cam 10 Euro din cat imi amintesc. Ce zici Max este OK ? [ATTACH=CONFIG]237305[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]237304[/ATTACH] Cred ca e foarte buna. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Februarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2015 (editat) Re: Vaselina homocinetica - recomandari Merci Emanuele si Maxxxx! Am comandat azi ce se poate din RO : 2 x LIQUI MOLY - LM3552 Florin Editat Februarie 23, 2015 de Flo123123 LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Vaselina homocinetica - recomandari Eu folosesc o vaselina grafitata,destul de fluida...nu stiu ce e dar nici nu-mi bat capul...astia de la Land Rover au "one shot grease" - tai gatul ambalajului si storci continutul in bila...simplu si eficient. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Vaselina homocinetica - recomandari Eu folosesc o vaselina grafitata,destul de fluida...nu stiu ce e dar nici nu-mi bat capul...astia de la Land Rover au "one shot grease" - tai gatul ambalajului si storci continutul in bila...simplu si eficient. tot alifie de aia neagra grafitata am folosit la tot ce inseamna articulatii homocinetice la toate masinile pe care le-am avut....am uns inclusiv articulatiile cardanului fata de la Jeep si pana acum nu a dat nici una nici un rateu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate