knavish Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 (editat) O alta intrebare stie cineva daca gasesc prin tara overfendere de 10cm sau mai mult?(din fibra de preferat stiu ca exista unele din cauciucate cu prindere in suruburi,dar nu stiu cat de bine dau pe masina) Momentan am gasit ceva in polonia pe ebay. Editat Februarie 21, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Oil catch can y61 Am gasit pana la urma la un magazin de piese auto.Mersi O alta intrebare stie cineva daca gasesc prin tara overfendere de 10cm sau mai mult?(din fibra de preferat stiu ca exista unele din cauciucate cu prindere in suruburi,dar nu stiu cat de bine dau pe masina) Momentan am gasit ceva in polonia pe ebay. din polyetilena nu te-ar coafa? ceva in genul la ce ai valut tu la ala-plast in polonia ;) ? Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Februarie 21, 2015 Partajează Postat Februarie 21, 2015 Re: Oil catch can y61 Total off topic : Over fenders am eu cateva seturi de y60, y61 (1), y61 (2) Pm pt detalii! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aditupopa Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Re: Overfendere pentru Y61 ? Ai gasit ? Sunt mai mari decat cele originale? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate