Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pajero nr. 2

kato

Postări Recomandate

Mitsubishi face masini foarte tari si e una din marcile care inca produc masini de teren. Din pacate ei sunt mai mult orientati pe rallyraid si mai putin pe offroad-ul "de padure" pe care il practicam majoritatea dintre noi, asa ca nu modificarile pt a scoate un offroader adevarat sint cam costisitoare decit, sa zicem, la un patrol. Am mers in teren cu Pajero, Pajero Sport si L200. Cel mai tare mi se pare noul L200 cu motor diesel de 170CP, are garda imensa, suspensie foarte calumea, sasiu rigid, am alergat cu aproape 100 la ora pe forestier, cu putine masini stock poti face asta fara sa le distugi.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...
Apropo de noul Pajero, am facut un mic test. Era varianta cu 5 usi. Un traseu destul de interesant cu o rapa destul de mare unde masina ramanea la un moment dat pe cele 2 roti de pe diagonala. Si au trecut fara probleme, doar ca bara de plastic de pe spate clar nu e facut pentru offroad si era rupt de demult :) O sa revin cu poze cand ajung acasa.

Suzuki Jimny 1,3, an1999

Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001

Link spre comentariu

Mitsubishi are avantajele lui din punctul meu de vedere. Obtii performante atat pe on cat si pe off road. Sunt convins ca exista masini mai bune, dar iau in calcul si costurile pe care le implica dotarea si intretinerea unei astfel de masini. In plus, asa cum spunea susuker iti trebuie ambitie sa rupi un mitsubishi.

Personal pentru offroad, ma feresc de masinile construite dupa 1990, cand deja au aparut calculatoarele de bord. Atata vreme cat vorbim de mecanica pura, inseamna ca ai o sansa sa pleci de pe loc.

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Mitsubishi are avantajele lui din punctul meu de vedere. Obtii performante atat pe on cat si pe off road. Sunt convins ca exista masini mai bune, dar iau in calcul si costurile pe care le implica dotarea si intretinerea unei astfel de masini. In plus, asa cum spunea susuker iti trebuie ambitie sa rupi un mitsubishi.

Personal pentru offroad, ma feresc de masinile construite dupa 1990, cand deja au aparut calculatoarele de bord. Atata vreme cat vorbim de mecanica pura, inseamna ca ai o sansa sa pleci de pe loc.

un avantaj major este si tinuta de drum de obicei pana a ajunge in teren faci 2-300 km pe asfalt dupa care in teren merge de rupe fara probleme.

:dr1

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare