kato Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 ma bucur ca se ingroasa randurile iubitorilor de mitsubishi si in general a tuturor care adora 4x4. ale mele fost si actual Pajero Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Mitsubishi face masini foarte tari si e una din marcile care inca produc masini de teren. Din pacate ei sunt mai mult orientati pe rallyraid si mai putin pe offroad-ul "de padure" pe care il practicam majoritatea dintre noi, asa ca nu modificarile pt a scoate un offroader adevarat sint cam costisitoare decit, sa zicem, la un patrol. Am mers in teren cu Pajero, Pajero Sport si L200. Cel mai tare mi se pare noul L200 cu motor diesel de 170CP, are garda imensa, suspensie foarte calumea, sasiu rigid, am alergat cu aproape 100 la ora pe forestier, cu putine masini stock poti face asta fara sa le distugi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greierasul Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 Suzuker ai mers cu noul Pajero ? :D uiti instantaneu de L200 :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 Apropo de noul Pajero, am facut un mic test. Era varianta cu 5 usi. Un traseu destul de interesant cu o rapa destul de mare unde masina ramanea la un moment dat pe cele 2 roti de pe diagonala. Si au trecut fara probleme, doar ca bara de plastic de pe spate clar nu e facut pentru offroad si era rupt de demult :) O sa revin cu poze cand ajung acasa. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 Mitsubishi are avantajele lui din punctul meu de vedere. Obtii performante atat pe on cat si pe off road. Sunt convins ca exista masini mai bune, dar iau in calcul si costurile pe care le implica dotarea si intretinerea unei astfel de masini. In plus, asa cum spunea susuker iti trebuie ambitie sa rupi un mitsubishi. Personal pentru offroad, ma feresc de masinile construite dupa 1990, cand deja au aparut calculatoarele de bord. Atata vreme cat vorbim de mecanica pura, inseamna ca ai o sansa sa pleci de pe loc. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 31, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2007 Mitsubishi are avantajele lui din punctul meu de vedere. Obtii performante atat pe on cat si pe off road. Sunt convins ca exista masini mai bune, dar iau in calcul si costurile pe care le implica dotarea si intretinerea unei astfel de masini. In plus, asa cum spunea susuker iti trebuie ambitie sa rupi un mitsubishi. Personal pentru offroad, ma feresc de masinile construite dupa 1990, cand deja au aparut calculatoarele de bord. Atata vreme cat vorbim de mecanica pura, inseamna ca ai o sansa sa pleci de pe loc. un avantaj major este si tinuta de drum de obicei pana a ajunge in teren faci 2-300 km pe asfalt dupa care in teren merge de rupe fara probleme. :dr1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate