Calin Jeep Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Al meu kj zdrangane ceva pe stanga spate la trecerea prin gropi sau denivelari. Daca am bagaje in portbagaj nu mai face. Sunetul e ca si o bataie parca ar sari ceva prin portbagaj sau sub masina. M-am tot uitat si sub ea dar nu vad nimic. Need Help. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 (editat) Re: Zgomot spate la denivelari De obicei asa fac bucsile sau bieletele de la bara stabilizatoare .Poate un amortizor defect sau destrans ? :h5 Editat Februarie 22, 2015 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Calin Jeep Postat Februarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2015 (editat) Re: Zgomot spate la denivelari Cunosc zgomotul facut de bucsile de pe bara stabilizatoare si nu seamana. Suna ca si cum as avea ceva care sare in portbagaj La gropi. Poate e telescopul. O sa verific. Mtumesc. Edit Telescopul pare strans. M-am gandit ca poate fi usa se la portbagaj dar nu pare sa aiba joc. Editat Februarie 22, 2015 de Calin Jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Calin Jeep Postat Martie 7, 2015 Autor Partajează Postat Martie 7, 2015 Re: Zgomot spate la denivelari Rezolvat. Usa de la portbagaj suna. Dupa un reglaj fin, totul e ok acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 Re: Zgomot spate la denivelari Ai scapat usor :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate