florin gugiu Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 salut, vreau si eu niste pareri despre diferentialul autoblocabil pe fata si spate, a montat cineva cum se comporta in teren, pe sosea ? avantaje vs dezavantaje Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: diferentiale autoblocabile Am eu pe Defender,uite aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?74653-Carabinierul/page8 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: diferentiale autoblocabile autoblocantele respective sunt de tipul Torsen, cei care le au montate au spus ca se comporta bine si ca masina trece mult mai usor prin anumite sectoare eu prefer diferentialele blocabile ,adica atunci cand vreau eu cand vreau eu si cum vreau eu.:) avantaje:- isi fac treaba mereu singure de capul lor tu nu trebuie sa te mai stresezi cu actionarea lor - elimina problemele de cuplare/actionare,adica nu ai nevoie de compressor dedicate,sau de electrovalve de vacuum,conducte,circuit electric,relee...etc dezavantaje:- functioneaza mereu chiar cand tu nu vrei,in functie de teren desigur, si uneori poate mai mult incurca decat ajuta,parere personala :) a se vedea mai sus de ce nu imi plac:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin gugiu Postat Februarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: diferentiale autoblocabile am inteles ca difera in functie de cat de repede se blocheaza ? care sunt mai bune ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin gugiu Postat Februarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: diferentiale autoblocabile cand fata se blocheaza mai poti cat de cat sa virezi ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: diferentiale autoblocabile Mai greu dar te obisnuiesti. Masina nu mai are aceeasi traiectorie cu fata blocata si cu cat accelerezi creste raza de virare. Dupa cum ziceam,mai trist e la coborari "in cap" cu aderenta diferita pe rotile puntii fata. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Burnea Liviu Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Re: diferentiale autoblocabile Eu am unul montat pe puntea spate (de la un prieten de pe forum).Sfatul meu este ca pe fata sa nu pui decât blocat,care il poți actiona cand doresti tu altfel risti sa strici multe. Depinde de ce suprafața de teren abordezi,iar dacă vrei sa te duci la competiții nici sa nu te gândești la autoblocant. Mașina este ajutata simtitor cu autoblocant. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate