Cosmin tanase Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 salut,m am plimbat putin cu masina(,un mitsubishi pajero pinin 1.8 GDI) si am observat ca atunci cand pun frana nu intra abs ul direct chiar daca e o frana puternica,pedala fiind apasata pana jos ..INTRA DUPA cateva secunde..e normal sa se intample asta ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Abs Salut, ABS-ul ar trebui sa intre atunci cand rotile aluneca, nu dupa pozitia pedalei de frana. Daca blochezi rotile la franare si abs-ul intra tarziu, nu-mi dau seama deloc cine sau ce i-ar da acest delay. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosmin tanase Postat Februarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Abs De acord cand rotile aluneca dar daca pedala e apasata la maxim roata se infraneaza si automat aluneca..ar fi trebuit sa inervina abs ul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate