Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor, service/atelier tinichigerie Cluj Napoca

Farfarello

Postări Recomandate

Salut,

Poate nu este potrivita locatia acestui mesaj, dar am considerat acest loc cel mai potrivit.

Daca gresesc rog administratorii sau moderatorii sa mute mesajul.

Sunt de cateva saptamani posesorul unui frumos Suzuki Samurai, care urmeaza sa fie inmatriculat in cel mai scurt timp, dupa care urmeaza cateva modificari importante.

Masina arata foarte bine, dar as dori ca dupa RAR si inainte de modificari sa il supun unei reparatii capitale, referitoare la tinichigerie. Prin asta inteleg, verificare stare, inlocuire parti cu problema (daca e cazul), vopsire partiala, sablare daca e posibil, antifonare...etc.

Doresc ca aceste operatiuni sa le fac undeva in zona - Cluj Napoca.

Din pacate nu cunosc un astfel de service/atelier cu recomandari bune, unde sa pot duce masina cu incredere, si de unde sa o scot impecabila, eventual sa trec din cand in cand pentru a verifica starea ei.

Chiar daca are 15 ani imi este draga, si vreau sa fie facuta bine, in adevaratul sens.

Poate ma pot ajuta membri din Cluj.

Multumesc anticipat. Raman dator.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator spatar ovidiu

Re: Ajutor, service/atelier tinichigerie Cluj Napoca

Vezi ca ti-am last un mesaj pe privat ca sa nu fie probleme de reclama.

Link spre comentariu

Vizitator kecske

Re: Ajutor, service/atelier tinichigerie Cluj Napoca

Salut,avem un baiat pe care l pot recomanda,lucreaza de mult timp la masinile noastre.Levente 0744141220.Spune-i sa-ti faca masina la el acasa nu la service unde lucreaza .Noi asa procedam e mai ieftin.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare