ssrli Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Am nevoie de ajutor in inspectarea unei masini. Ma intereseaza doar o privire foarte atenta la cateva zone, in cautarea ruginei. Masina e in Piatra Neamt, nu ma intereseaza cum functioneaza, doar starea ruginei ma intereseaza. Daca poate cineva sa ma ajute (nu raman dator), sa imi scrie aici, va rog. O sa dau toate detaliile (cum/unde sa se uite), telefoane, adrese etc :) '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Re: Ajutor vizualizare masina Piatra Neamt - urgent SAL, Hai ca te ajut eu,spune unde si despre ce este vorba. DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Martie 5, 2015 Autor Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: Ajutor vizualizare masina Piatra Neamt - urgent Se poate inchide. Multumesc colegului kmkm :) '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate