Pak Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 (editat) Am un patrol y60 am cumparat niste cauciucuri discover cooper si vreau sa le montez,in schimb masina nu este modificata si nu stiu daca se vor potrivi,daca ii voi pune distantiere de cati centimetri va fi nevoie? va multumesc Editat Februarie 24, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: Amvelope mai mari 30 cm, records. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: Amvelope mai mari Am un patrol y60 am cumparat niste cauciucuri discover cooper si vreau sa le montez,in schimb masina nu este modificata si nu stiu daca se vor potrivi,daca ii voi pune distantiere de cati centimetrii va fi nevoie? va multumesc pai ia da niste detalii : ce dimensiune au gumele? ce offset au jantele? Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate